Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
h lenne... azt már rég kidobták, és az egy kartondobozba volt 😄 ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

A hûtõtáskában most akkor nem sara feje lesz??

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

SeeSee
Igen. Ebbõl látszik, hogy nem az a jó színész, aki el tudja játszani a szerepet, hanem az, akiben benne van az alakított karakter. Már nem úgy értem, h Bellick az életben is egy szemét, T-bag meg pedofil. A lényeg, hogy azonosulni kell tudni.

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

II Rocky II
a fiatal kosaras csávót azért viszi Sco mert sokat tett érte,így akarta viszonozni a szívességet.Amugy Mahone rendes lessz,legalábbis szerintem.Nincs már a cég hogy nekik dolgozzon és segíteni fog majd Scoéknak.Bár lehet tévedek 😄 ez csak egy ötlet hogy ha netán kijutnak akkor mi történhetne esetlegesen.Ja és lehet a kövi részben lessz haszna a lövöldözös felvett jelenetnek,vagyis remélem.😊

#16067: most ez mire ment?amugy ez egy spam.de megbocsás már 😊

24 - Exile -Nov.23

PyRex
azért az vicces, hogy sco háta mögött többen megpróbáltak összefogni 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Szerintem a fiatal kosaras csávót csak azért tették be a menekülõk közé, hogy legyen aki elhúlljon. Még gondolom a nidzsót is leterítik.
T-Bag meg Bellick együt fog menekülni, vagy ki se jutnak? Bellick saját maga az elsõ fáig nem jut el.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PyRex
szerintem pont emiatt nem volt érdekes. amúgy mahone elég normálisnak tûnik, kiváncsi vagyok, ha megszöknek, átmegy-e genyába 😊 bellick meg milyen kis sunyi, sosem tanul semmibõl?

PyRex
ebbõl meg az következik, hogy egy barom vagy, köszi b+...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mahonét lehet, hogy egyszerûen otthagyják a parton fegyverrel kényszerítve? Habár az is lehet, hogy Michael egyszerûen elküldi, mint Tweenert az elsõ évad végén. Vagy Mahone akár saját akaratából is különválhat, aztán egyszer majd úgy megmenti õket, mint Kellerman a második évadban. 😊
Kajakra, azt hittem alulról a második képen Lincoln szerelmi cirógatást csinál Whistlernek! 😄
Ja, T-Bag az egyetlen, aki sosem találkozott Mahonéval a második évadban, szinte egymás közelében sem voltak. Mindkettejük számára érdekes lehetett a Sonában elõször összefutni fogolyként.
desigo
én is 😊))))
huh

váááárom váááááárom
miért, hol van? 😄DD

amúgy meg Sco és Whistler a legjobb 😛

Jah Bellcik az anyjával él, eléggé egyszerû ember, T-bag-nek van esze, de egy elmebeteg.

Észrevettétek hogy Sco és Link között fagyos mostanában a hangulat??? Amióta Sco megtudta mi történt Sarah-val..eléggé fos a viszony köztük...
II Rocky II
ez meg spoiler..a faszért kell spoilerezni grrrrrr<#banplz>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
és ebbõl kiderül mit is rejtettek el Lincék a tengerparton.

24 - Exile -Nov.23

tommyg
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps> 😊)))))

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gabo91
hát igen szerintem mindenkire ráillik a szerepe.
linc ránézésre is nagydarab de esze nincs...
michael mindent kimatekol, precizen tervez.
belick egy gerinctelen barom
t-bagnak megvan a agához való esze mindig jól tud helyezkedni, amikor gázvan akkor a másik oldalra áll. Istenien keveri a lapokat, meg a szart... 😊 de sosem bukik le... tökéletesün tud hazudni
nála a cél szentesiti az eszközt elv van érvényben...

michael mindent kitervel még t-bag csak lazán csinálja a dolgokat, érdekes módon õt csak panamában kapták el. (akkor is csak michael miatt)
ellenben lincel akit kétszer kaptak el, és egyszersem magától jött ki. de persze michaelt is elkapták egyszer.
Kicsit érdekes hogy a listán szereplõ embereket likvidálni akarták, nagyrészüket sikerült is, ám t-bag sosem volt középpontban...
pedig õ volt a legveszélyesebb mind közül. (töbszörösen életfogytos)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Herr Lehrer
T-Bag-et azért bírják annyian, mert igaz hogy a sorozatban az egyik leggecibb ember, de mellette a legjobb szinész is benne. plussz félig elmebeteg, de mellette kurva okos, (Michael után neki van a legtöbb esze a sorozatban) plusz levágták a kezét, a levágott keze lerohadt, szétvagdosta benn Bellick a szöveteket, átszúrták a másik kezét nagykéssel, majd bekerül a Sonába, és még mindig életben van😄D Szal T-Bag egy kurvanagy geci, de stílusos geci 😄
Bellick meg egy bunkó fasz de azt nagyon jól játsza😄

Your suffers will be legendary even in hell!

hunbasser
nekem az tetszett a legjobban,amikor Linc vmi olyasmit mondott a 2.évad végén(21. részben azt hiszem),hogy "Elmész érte? Ugyanmár Michael,terv nélkül még pisilni sem szoktál!" 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
engem kifejezetten idegesít,hogy sokszor olyan délies-dallamos módon beszél :\

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
57?

szerk: jah értem 😄
gabo91
relativ mindenki maga döntei el kinek ki jó ki rossz.
de pl. kellerman is régen gonosz volt aztán jó gyerek lett...
😊
de tényleg jó lenne egy olyan összevágás.
57 rész forgatásán menyi baki lehetett ... jópár órás videó kellene, hogy a legjobbakat láthassuk...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Vagy nem mindjárt a második részben tudtuk meg? Fene, lehet, rosszul emlékszem.
SG rock
😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SeeSee
De akkoris 😊 Majd ha vége az összes évadnak, akkor csinálhatnának Jók vs. Rosszak bakiparádét. 😄 Mekkora lenne ár 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SG rock
Biztos õk is sokszor felveszik, nézz meg a workmovie-t látod, hogy mindent csomószor újravesznek.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SeeSee
Jaj, emlékszel arrra a "varázspálcát tetolváltatsz a seggere" részre? Victorpictor fordította asszem 😄 Hát az kegyetlen volt. Meg ez a Pretty-zés. A kis B_zi 😄😄 XD

SeeSee
Jah. Én színész lennék, tutira nem bírnám ki, hogy ne röhögjem el. 😊 10000000000x kéne felvenni a jelenetet! 😊

gabo91
ja mert egy homokláda 😄
#16042: "zsebibaba" nem tehet róla nem õ választotta a gyártóit.

gabo91
Legjobb ahogy beszél. Igen birom mikor elkezdi osztani az észt valamirõl és egy levegõvel végigmondja a 3 soros mondatot, közben emeli a hangszint és a hangerõt. 😊

SG rock
Kevered a Sona-val , volt egy rész a Fox Riverben amikor szóbajött, a Belick megemlítette, mikor börtönlázadás volt akkor asszem.

5c0rp330n
anyjával lakik egy házban lol

laca133
Quantum tudtommal a Fox Riverben nem tudták, hogy mit csinált valójában T-BAG. Vagy keverem SONA-val? <#idiota>
Egy pedofil gyerekgyilkosra a való életben nem vár fényes jövõ a sitten. Az elsõ évadban ezért néztem nagyot mindjárt a második résznél. De ez is azt mutatja, hogy kár azon filózgatni, hogy milyen életszerûtlen lépések vannak a sorozatban, inkább nézni kell és kész.
SG rock
De Mahone is jól csinálja az elvonási tüneteket 😊

SeeSee
T-Bag-et az életbe mki utálná. De ez csak film, és sztem Robert baromi jól alakítja a szerepet. Az a feeeeej. Áh 😄

SG rock
Jófej, de akkor is egy gyáva sz*r :😄.

gabo91
Mahone a legjobb...
(persze csak mert nincs kellerman)

T-bag meg egy mocskos görény gyilkos. Még is - szerintem túlságossan is - sokan kedvelik. Ennyit errõl.
Bellick jó fej.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SG rock
Bellick egy gyáva sz*r, csak addíg volt menõ, míg pisztoly volt a kezében!

SeeSee
LOL! "De hol a tetkó" Jóképû amerikai, nemtudom Bellick sztem nem az a kategória 😉 😊

Köszi szépen. Bellick az egyik kedvenc karakterem a filmben. Kicsit megijedtem, hogy esetleg az eheti részben "kírják", de szerencsére nem így történt. 😊

Köszi a vedóbejátszást még egyszer.

zeus89
ez jó volt 😄 nincs még mással ?

cement
lol ez joo😊

respect to the man in the ice cream van

Ez nem az epizód része lett volna.

Csináltak külön néhány perces Visitation-videókat, ahol egy-egy szereplõnek a látogatóját mutatják be, de ezek csak amolyan extrák, nem szorosan az epizódokhoz tatoznak.

Nekem a Bellickes sokkal jobban tetszett:
http://prisonbreak.hu/gallery.php#v-131
😄

www.prisonbreak.hu

zeus89
na mi?😄

én tudom mi van a táskában!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Uh ez egy elég fontos rész volt (lett volna) szerintem.
Amúgy mi volt a táskában? Ezt valahol leírták, azaz tudhatjuk, vagy csak késõbb derül majd ki?

N o N a m e
Még szerencse hogy T-Bag nem szökik meg mert akkor egy jó nõvel kevesebb maradna életben 😊