Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Nem bírnám ki egy percig se,hogy ne nézzem meg ha már van felirat...
de te is, mert szinte az összes topikba belekötsz mindenkibe....

tommyg
parancsolj...

spoiler!!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd kiderül... nem hinném hogy nekiálnak kaparni egy új alagutat meg alátámasztani. (mivel a katonák ugyis bemennek a sona-ba létszám ellenõrzésre) az idõ kegyeg, ha nemmennek ki akkor susan gyilkol, aztán utána meg õt vágják le mert nem végzi el a munkát

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

tommyg
fõleg hogy michael mahone és wistler egy másik jukon fognak kimászni, ahol teherautók állnak, de hogy oda hogy kerülnek 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
most hogy a promot megnéztem nekem is ez a véleményem. michael t-baget nem szeretné kivinni, ugyanezvan lecherpval. mahone eddig üldözte de most megváltozott és tényleg "normális". (normális= nem ge**iskedi michaelel) mahone nem véletlenül csinálta a hordótetõs trükköt. mondta is hogy michael mondta hogy kell valami amivel elfedik a jukat.
30 másodperc alatt meg lehetetlen lenne nekik kijutni, a promoban elment 15-20 másodperc mire nagynehezen lechero kimászott a jukból... kimegy a 3 ember õk viszateszik a tetõt, azok pár métert mennek -> lessz villany elviszik õket akkor elõmászhatnak....
az igaz, hogy lámpák lesznek, de a kerítésben nem hinném, hogy lenne áram, egy agregátor nem birna el enyi mindent.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

tényleg, ez vagy kib*szás, vagy baki 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én azt nem értem, hogy miért nem csinálják akkor teszem azt 17 részesre?
PyRex
nem szoktam, csak ha megnézem az aktuális részt, de mivel a héten minden nap 14 órát dolgozom, így ez nem fog menni, csak pénteken kb.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

N o N a m e
szerintem az a táska csak azért volt hogy valamivel kitöltsék a mûsoridõt 😄
II Rocky II
kössz.akkor.amugy te nem szoktad a spoiler szöveget elolvasni???
szoval ott lett vége az elõzõ résznek hogy Sofia kinyitja a táskát,és vártuk mi lessz benne.na elég szomoru számomra hogy ebben a részben nem láthattuk a táska tartalmást,pedig bizony ugy kellett volna hogy kezdödjön az aktuális rész hogy meglátjuk mivan a táskban.:S

24 - Exile -Nov.23

PyRex
imádlak 😊

II Rocky II
ja bocs..na azittem ez nem akkora spoiler.:SSSS sry.

24 - Exile -Nov.23

PyRex
kösz rocky, most megtudtam, hogy amit vártam, az tutira nincs benne a részben (amit még nem néztem meg).

N o N a m e
Ha meg is egyeznek, akkor is már túl késõ és nem lesz 22 részes a 3. évad, ez szinte biztos. 😞
én is erre gondoltam.... azt akarják elhitetni szkófilddal hogy tényleg csak koordináták kellenek... mert különben nem vinné ki az eyecandyt....
MrSpock: ok a széfben volt a növényhatározó... na és? megfenyegetik hogy mondja el hol van, különben megölik sofiát. ennyi. és átadja a rácson. és ugyanottvagyunk. nem kell megszöktetni. szoval vagy logikai bufenc, vagy derülnek ki még érdekes dolgok....
ui:ebbe semmi spoiler nincs amit irok
köszöntem.
szépnapot.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

PyRex
talán mert ez csak duma, és nem azért kell kihozni... ? 😊

II Rocky II
zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

II Rocky II
ez spoiler már..😄 amugy ha csak a kooordinata kéne akkor tényleg nemkéne eza hacacáré szerintem is.bár most is ugy volt hogy
elmondja a koordinatakat,de mégse tette😊 ha elmondta volna akkor valóban az elején már megtehette volna.de azt nem értem hogyhogy nem tudta alapbol hogy mi a koordinata??mért kellett gondolkoznia?hiszen õ jegyezettfel mindent a könyvbe:S

24 - Exile -Nov.23

Just B
Egy kis off: Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan is müködik ez az amerikai mûsorkezdés, mert nagyon értem és van pár sorozat amit tudnék nézni.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

N o N a m e
!"Mindenki használja a spoiler taget a legfrissebb (USA-ban vetített) epizódhoz megjelenõ felirat napját követõ nap éjfélig!
(gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! 😊"!
MrSpock
A kis madárhatározó!! nem a széfben volt,vagy már nemjól emléxem?
Tehát a cég nemtudta hol van.Ennyi:-)

Go Jeff Go!!!!

Panamának nincs kiadatási egyezménye az USA-val. Jó reggelt!<#wave> Sucre valószínûleg pont egy olyan fószer személyazonosságát vette magára, akit helyben köröznek.
Pedig pofoneccerû...
elhozzák neki a lakásából a kis növényhatározót, és megfenyegetik hogy sofia halott ha nem adja az infot. ennyi.
ezért nem kell megszöktetni...
logikai bukfenc, kész.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

tommyg
nincs itt se bukfenc se hiba...kivan ez találva jól

tommyg
mert eddig fejtette

MrSpock
De mivel vették volna rá,hogy kiadja? Ja és a kis határozó nemvolt nála,tehát nememlékezett rá.Ahhoz kikellettvolna hozniuk,hogy elmenjen a kiskönyvért,mert a kis barátnõje késõbb került a képbe.
Úgyhogy nincs logikai bukfenc.:-)

Go Jeff Go!!!!

tommyg
he te amúgy kajak nem nézed a sorozatot egyáltalán, csak így bele bele nézegetsz?? vajon miért körözik szted???? mert megszökött a fox riverbõl...

Hajjátok.... én egy alapvetõ hibájára jöttem rá a sorozatnak.....
Ez az egész hacacáré a 3. évadban azert van, hogy kihozzák Whistlert, mert ugye a koordinátákat akarják..... kérdem én, nem lehetett volna neki egyszerüen a kerítésen kiadnia már elõbb?? minek ehhez megszöktetni???? Itt a logikai bukfenc.... Alapvetö hibája a sorozatnak....

Fyrex
nos a részemrõl várt terv beigazolódni látszik... 3 hülye kimegy elõre, elkapják õket, michaelék megvárják, majd mikor már rájuk nem is gondolnak spuri 😊

mindenesetre rendkívül sok kérdés maradt még azért

mindenesetre nekem Wistler egyik pillanatról a másikra nagyon szimpatikus lett 😄 eyecandy xD

Avanti Crociati!

N o N a m e
kosaraskártyát... 😄
McGrady nyilván azt akarta mondani: "Mindössze annyi a bûnöm, hogy elloptam egy vacak baseballkártyát!"<#hehe><#vigyor0>

Remélem, Mahone mostmár nem fog ismét gecivé válni.
N o N a m e
erre én is meglepõdtem...
N1ggA
Szerintem nagyon jó rész volt, rég volt ilyen jó.

Spread De Love!

SG rock
sry...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

gabo91
még a végén miattad lessz 30 másodpercél tovább sötétség...
tudod... kultúra kivágta a biztosítékot... hasznukra fog válni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
am. miért is körözik sucret? gondolom amilyen "mázlista" egy panamában körözött bûnözõ nevével csinált magának új útlevelet. aztán most fizunál lett a gond

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

bertino
basszák meg a jó kurva anyjukat, komolyan mondom, még csak most indulnak neki az utolsó pillanatban...wáááá

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dynamic
oké
hunbasser
egyszer már leírtam.

ReaL MaDRid x siempre

Dynamic
#15890:
"minek örült enyire? "
Annak, hogy mégis kap fizetést.
Istenem...

#15894:
Istenem...

Annak örült, hogy bejött a terv(autó hekkelés).Ennyi.Nem hiszem, hogy ilyen bonyolult volt.
desigo
lesz itt még izgalom bõven 😊
zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hunbasser
ja,elég drámai volt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
SPOILER: mindenki használja a spoiler taget a legfrissebb (USA-ban vetített) epizódhoz megjelenõ felirat napját követõ nap éjfélig!
(gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! 😊

ReaL MaDRid x siempre

desigo
Kicsit sok volt a duma a mai epizódban de azért jó rész volt
Eléggé húzzák már.
Bellick,hogy parázik már 😊)))
passatgt
na már megint akkor lett vége amikor nemkéne😊

hunbasser
😄DDDddddddddd

gabo:
azért vigyorgott,mert ugye elvágta a csövet Sucre,és amikor odaértek,eléggé elégedetlenek voltak a dzsipben utazók,mivel már haldoklott a kocsi,ergo a dzsipesek nem fognak Mihályék után menni 😊

ReaL MaDRid x siempre