23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18501 ja télleg,sara csak kikérte igazad van:D
mahone valóban nagy arc :O sőt a legjobb most! -
G_ArchAngel #18500 a pultos mami itta meg a piat, nem? -
#18499 Szerintem is izgalmas faja rész volt!
jah és Mahonet a bannerba :)
legnagyobb arc... -
#18498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annál a résznél mikor sara és sco beszélget.
sara elmondja sconak hogy nem tud hazudni neki és azt mondja:
volt egy bárban de nem történt semmi,nem is ivott.--> ivott,miért hazudott?
most már minden részben vérzeni fog sco orra?
am jo rész volt,izgalmas (széfkinyitás,pont...)
azért egyszer megcsinálhatnák ugyis hogy nem az uccso másodpercben jön le a file,hanem vmivel hamarabb :D
de am fasza rész volt! -
Dj Siegfried #18497 jövőhét hétfő,rtl, 21.10, mellbedobás.....ööö ez az új epizód címe?
csak vicceltem. várhatunk 1 évet :S -
#18495 Én a LOL-TV-set szedtem le (5.rész) ahhoz nincs felirat? ááá ne csináljátok. -
#18494 good htx. -
#18493 Persze, hogy sokan örülnek a minél korábbi feliratnak de nem rinyálnak, hogy miért nincs már. Meg "jajj csak este lesz". Basszus gondolkozzál már: te vadidegen emberektől ELVÁROD, hogy egy ma hajnalban felkerült részhez ma délelőttre feliratot készítsen? Milyen alapon? -
#18492 na most melyik akkor az ujoncokfordítása? -
#18491 4x05 SAFE & SOUND FELIRAT -
#18490 most ez a két fordító álltal kreált munka gyümölcse ? -
#18489 a szkott az kb este 19 utan volt: ) csak ebben az évadban volt vp-nek felirata már 13.00 ra :)
én várom a feliratot, és a szemedbe nézve mondom ezt :)
azért érdekes,hogy vki jót akar és az sem jo :S mivé lessz ez a világ :P -
#18488 nm,a tobbi oldal azert nem megy mert mindenki ra van kattanva a feliratra:D -
#18487 ezazz, kössz -
#18486 ez sem megy szökésfan -
#18485 köszkösz! -
#18484 http://rasky.extra.hu/Prison.Break.S04E05.HDTV.XviD-NoTV.zip -
#18483 Hosszupuska meghalt. Szopi van...
Majd töltik data.hu-ra:DDD -
#18482 en ugy tudom hogy suliba jarnak meg ,es csak delutan alnak neki forditani.
remelem nem lesz mindig igy :S ha nem tudjak tartani azt az idopontot amit viktorpiktor minimum ,akkor ne csinaljak..
en hulye meg azthittem h elobb lesz felirat a szokotnal ,mivel ketten forditjak egy helyett..
-
#18481 nagyszerű, feliratok.hu is törölve -
#18480 ha hosszúpuska nincs hová teszik fel a feliratokat? -
#18479 ajjajjjaj :( -
#18478 úgy látszik ... egyre jobb -
Larvin #18477 utoljára még azt olvastam, hogy a fordítóknak iskolaügyeik miatt dolguk van és csak estére lesz kész -
Larvin #18476 hosszúpuskát törölték? -
#18475 most nektek sem jó a hosszúpuska ? -
#18474 Ilyen nem lesz többet, ahogy látom, ez már igy fog mindég menni. Majd nekiállok én is forditani a következő résztől ... -
#18473 tök mind1, ki fordítja, csak legyen felirat. Tavaly is volt olyan rész, amit nem victorpictor felirattal néztem, és nem haltam bele. Viszont akkor halálközeli állapotba kerülök, ha nem nézhetek kedden szökést:D -
#18472 már nem ő fordítja, hanem a hasonló szaktekintélynek számító chetory és BlaiSeCT asszem:) -
#18471 megneztem angolul eleg nehez a szövege sok az ilyen szakduma, lehet ezert kesik a forditas. -
#18470 Hopsz, nem láttam még, amikor írtam. 7-8? Remélem victorpictornak hamarabb lesz, de ha nem, akkor az ő feliratukkal nézem. -
#18469 Tudtok valami infót a felirattal kapcsolatban? Csak mert már fél hat. Ilyenkor már szokott lenni azér. Nem sírok a feliratért, csak kérdezem, mert múltkor is volt valaki, aki tudott valami infót. Remélem estére már lesz. -
#18468 Az egyik 'újonc' (PbAddict) angolos csoporttársam, és biztosíthatlak, hogy a minőségre nem lesz gond..
Időben pedig olyan 7re-8ra mondta, szóval nyugi, C-Note-al elintézik, és természetesen nem lesz gagyi -
G_ArchAngel #18467 Egyszerubb, mint a Hupikek torpikek, minek ehhez felirat? -
#18466 omfg (röviden, tömören.) -
#18465 nem szeretnék minnél hamarabb feliratot[szemedbe nézek őszintén] -
#18464 annyira nem izgat mert rendre szerda este érek rá megnézni addigra meg mindig van :) de megértem ha vkinek van hamarabb ideje. -
#18463 Mintha Ti nem akarnátok minél hamarabb feliratokat. Birom az ilyen álszent dumákat. De nem baj én kisebbségbe vagyok és ha már nem nyalom ki valakinek a seggét, hogy csinál feliratot akkor már gonosz vagyok. Csak gondolkodjon el mindenki és nézzen magába, és mondja azt valaki nekem, hogy nem szeretne minél hamarabb feliratokat. (erre nem kell már válaszolni) -
#18462 yah mintha ha az életük függne tőle hogy mikor látják :| -
#18461 ne dumálj, fordíts. hihetetlen, hogy milyen emberek vannak, ha nincs aznap délelőttre felirat, már rinyálnak...