23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    de spoiler az is ,mert van aki most áll neki a vészhelyzetnek és egy nagy poént lősz le ,szal spoiler az is:D más sorozatból nem szabad semmitsem mondani és képet tenni!!!
  • kill3r21
    Amugy meg érdekesség képpen tetem be...:) Elnézést Kérek...:)
  • kill3r21
    kedves valaki! ugylátszik olvasni meg nem tudsz....ez a kép egy vészhelyzet! ismétlem VÉSZHELYZET részböl van ( gyengébbek kedvéért nem szökés) és egy kb 5 éves részböl... de részletezem a vészhelyzet a 15. évadnál tart most...ez meg a 7. évadbol valo kép volt...lehet számolni....Peace
  • PyRex
    Aranyoskedves kill3r21! TANULJ MÁR MEG OLVASNI!!!

"PROMÓ KÉPEK KÖVETKEZŐ EPIZÓDOKBÓL: CSAK LINKBEN!"
  • II Rocky II
    jaja egyetértek,ezzel elcseszték.sara-t nem hagyta magára Sco :D de burrows meg otthagyja sofiat és lj-t :O
  • II Rocky II
    erre írtam,olyasmit hogy egyetértek és még vmit:S de hova tűnt az a hsz-om ?
  • hunbasser
    :DDDDdddd tényleg,eléggé érdekes,hogy LJ-ért harcolt,most meg csak úgy otthagyja,megadva a lehetőséget arra,hogy megint elkapják a kölyköt és Sofiát is,akivel mint tudjuk jól összemelegedett Lincoln barátunk.
  • nokly
    titeket nem zavar, hogy a 3. évad arról szólt hogy lincoln visszaszerezze a fiát most meg már lement 5 rész és azóta mégcsak szó sem volt róla!
    fura, lehet összejött a zsófia ljvel!
  • hunbasser
    _:A?SDASDDAS elképzeltem ahogy szereplőválogatáson mondja a rendező,hogy húzzák össze a szemöldöküket,aztán Scofieldnál: "ááááh,te kellesz nekünk Wentworth" :DDDddd
  • Rockynhooo
    de csak néger képébe szállt le a földre halála után

nem offolok csak ezt még bekelett nyomnom XD
  • PyRex
    persze, hogy él, de most éppen nem szerepel :DDD
  • Rockynhooo
    de hát ő még él
  • PyRex
    de ott meg már alig volt szerepe :(
  • G_ArchAngel #18568
    Abruzzi utana lett jo, miutan visszatert a korhazbol es kezdett megzakkani..., addig tenyleg semmilyen sem volt...
  • PyRex
    Nem tudom benneteket abruzziban mi fogott meg, szerintem nulla volt, kb. bárki eljátszaná, dehát ízlések és pofonok.
  • Dj Siegfried
    Bellick mindig akkor volt kemény ha állt vki mögötte. A csapatmunka nem igazán megy neki, bár Sucre vel nagy cimbik :D Abruzzi az igazi nagy arc:D
    T-Bag alakítása megy egyszerűen hihetelen szerintem. A kedvenc jelenetem, amkior családosat játszik és kocsikáznak a szülőháza felé a volvo val :D:D
  • PyRex
    spoilert csak spoilerben, thx.
  • PyRex
    Még akit imádtam az természetesen Kellerman volt :))))))))))))
  • cement
    sztem is mahone messze a legjobb szinesz, iszonyat mod jol jatsza a karaktert william fitchner, tobbszor megkonnyeztem mar a jelenetei alatt pedig sose sirok filmeken.
  • zaki
    Viszont a legjobban Scofield tudja összehúzni a szemöldökét, ez is valami... :P

1. Mahone
    2. T-Bag
    3. Abruzzi

Sztem.

• desigo
    Bellick tisztára megváltozott :/
    eléggé láma
    kb kiírnák fel se tűnne
  • G_ArchAngel #18560
    Nalam is Mahone, Teddy a legjobb, de nekem tetszett az elso evadokbol a Fox RIver igazgatoja es az akkori Bellick is...

A szereplogardat tekintve OZ klassikusokkal jobb, ott szinte minden fegyencnek igazi karaktere van, sokkal osszetettebb szemelyisegek...
  • sweech
    +olyan szerepük van, ahol kell színészkedni ;)
  • Rockynhooo
    szerintem is ő + még MAhone :) de hát mind2en neves szinészek :)
  • PyRex
    egyértelműen T-Bag a best, bár sokan őt utálják a legjobban, de ez pontosan azért van mert ennyire jól játssza a karaktert a faszi.
  • Verseghy
    Amúgy szerintem a legjobb színész a Zakkant volt. De a T-Bag is jól tudja játszani a szerepét.
  • Verseghy
    Szerintem ez a sorozat a börtönből kiszökésről szólt. Most még ez a 4dik évad még elmegy, mert ez már a tisztázódó nevekről szól, hogy mi lesz velük a börtön után, de tovább nem kéne húzni ezt, mert még így is nehéz 'Szökés'-nek hívni, mert egyre kevesebb hozzá a köze.
  • Robez84
    Basszus nem is tudtam hogy az Underworld-ben is ő jáccott...igaz már vagy 4 éve láttam kb.
  • PyRex
    Azért rajta kívül van még 1-2 karakter, akivel el tudnám képzelni az 5. évadot :) OK, ő a főszereplő, de egyértelműen nem ő a legjobb színész a sorozatban. Sajnos.
  • rcstuning
    Igaz, hogy nem lesz 5. széria? Állítólag W.Miller már unja a szerepet.
    :(
  • II Rocky II
  • zaki
    :ddd
  • France men
    Szántó Dáci :D

tényleg hasonlít..
  • II Rocky II
    vagy az m1en az a lapátfülü sportműsorvezető ,izé miis a neve?:S
  • zaki
    Ki az baloldalt, Léderer Ákos?
  • Rockynhooo