Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
vmilyen szinten a 3. évadban is spanok voltak ^^

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
Az össze van vágva, remélem nem T-bag és Scofield lesznek spanok...
Nem valószínû. Tudvalevõ, hogy a promók mindig becsapósak.
II Rocky II
jajaa nekm is bejön,csak mondom oan fura 😄 kicsit pörgösnek tünik,de majd elválik élesben😄
" tbagnak nem kell a szerencse mikor ilyen haverjai vannak" XD

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
nekem tetszik ez a feeling, kicsit az S02-höz hasonlít, ami eléggé bejövõs volt.

II Rocky II
eddig nem is látam 😄
olyan fura feelengje volt most :S

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
most Scofield és T-Bag nagy spanok lesznek vagy mi ? legalábbis ebben a videóban a 22-es másodpercnél nagyon úgy néz ki

PyRex
nem tudom elküldeni, mert nem mentettem el, tényként volt leírva csomó minden (sarah-ról, pl, stb, de szerintem olvastátok ti is)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Herold
Hogy mi volt az, azt már sose tudjuk meg...

II Rocky II
privátba elküldöd mi volt benne ?ha szabad ilet kérdezni?akkor meg bocs a vádakodásért..elnézést kérek 😊

24 - Exile -Nov.23

PyRex
Dave0092 #17621-es kommentjére céloztam.

II Rocky II
ja épp ezt akartam irni? :S jo ha vmi friss hir van akkor spoilerbe de tippelgetéseket mi afenének spoilerbe irni ?<#fejvakaras>

24 - Exile -Nov.23

Találgatásoknak?
PyRex
gyerekek SPOILER TAG-et kéne használni, nemde???

Meg ott is sántít, hogy Whistler átadása után a többieket ki akarták nyírni. Na nehogymár az derüljön ki, hogy Sara-t életben hagyták, mert infója van valamirõl.<#boxer>
N o N a m e
Hát abból a 2 órából eszükbe se jusson kihagyni Sara doktornénit, az a lényeg most a sorozatban, az érdekel mindenkit hogy hogy lesz vele..
Amúgy most olvasom a másik topikban hogy a 24 sorozat 7. évadában
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
feltámasszák Tony-t.
A FOX meg van õrülve ezen a téren tuti hogy van egy pár közös forgatókönyv iró a két sorozatban.
2. évad volt kicsit uncsi, 3. tökéletes...
valoban ugy tervezték hogy sara meghal a 3. évadba, de mégse olyan hatásosan mutatták be mintha lelötték volna, hanem hagytak elvaratlan szálakat mellyel kihuzhatják magukat hogy sara bumm visszatért...

Elsõ részben midenképpen szerepelni fog Sara, és az egész évadban is fog...

N o N a m e
a 2. évadot csak 1x néztem meg, az elsõt és a harmadikat 2x, most nézem a 3. évadot 3.-szor magyarul
ForzaInter
pont hogy 3. évad lett igazán hangulatos, legjobb persze elsõ volt, de második évad pl nem lett vmi nagy szám...

Yo, Bitch!

5c0rp330n
ez nem ellened irányult, hanem a sorozat ellen. ezzel a fordulattal mindenképpen sokat veszít a színvonalából a sorozat, bárhogy próbálják kimagyarázni, teljesen nonsense a dolog. pedig a 3. évadban már alapból nem volt túl nagy színvonal, voltak néha történések, de az egész alaphangulata szerintem nulla volt, míg az elsõ évadban volt egy jólbevált kis rettegett hangulat, a második évadban pedig véletlenszerû események miatt volt jó a hangulat.

II Rocky II
sztem az elsõ részben még sara nem fog szerepelni,vagyis lehet szerepet kap de h nem tudjuk meg h hogyan jött visza az 1000%_D
ezér fogjuk várnmi iszonyatosan a kövi hetet D mert ott lessz vége h pont mondanák h hogyan került ujra elõ és bummm vége 😄

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
hát azért én sem fognák meg egy levágott fejet..
persze, mert kezdem nézegetni, csókolgatom, beviszem biológia órára mi 😄
nekem aztán 8, spekuláljatok nyugodtan....
nem én találtam ki ezeket

5c0rp330n
ez megmondom, hogy hol sántít nagyon. már az is, hogy LJ szemét bekötötték, de a Lincoln-os rész iszonyatosan sántít. meggyõzõdve állította Sco-nak, hogy Sarah halott. egy felnõtt férfiember, méghozzá nem épp a legbeszaribb fajta, egyszerûen biztosan ellenõriznie kellett volna azt a fejet. annyira elképzelem, ahogy belenéz a dobozba és amint látja, hogy valami véres dolog van benne, ellöki magától mint egy 7 éves kislány és bõgni kezd.

II Rocky II
azé nehogy má álom legyen mert az sztem kurva szar lenne...90%h nem ez lessz a megldás 😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
hmm,hát lehetne benne egy olyan poén,hogy az egész sonát michael csak álmodta,viszont a cég meg valóban létezik,és Whistler is megálmodta,aztán szembesül vele,hogy Whistler valós személy,sõt Gretchen is 😄 és akkor ugye így Sarah nem halt meg,ugyanakkor egyszer csak kopogtat valaki és azt mondja: "Pizzafutár!",misi kinyitja,és láss csodát,Kellerman vigyorog rá.

egy ilyen álommegoldással szerintem faszán meg lehetne csinálni,végülis ez az évad csak 13 rész volt,pont elég rövid ahhoz,hogy valaki álmodjon ilyet.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ott oldalt kiirja ha törölheted... saját topicodban igen.
pyrex volt az sztem mert spoileresnek gondolta:S mind1 😄
más nem hiszem ...

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
vagy PyRex vagy valamelyik moderátor.. más nem lehetett.
Tényleg itt volt, én le is mentettem...

Hsz-t nem csak azok törölhetik, akik a büntetõ pontot osztogatják (valami rendszergizda hozzáféréssel), vagy én is törölhetem akármelyik hozzászólást?
Szerintem nem...
Herold
Csak azt nem tudom ki volt az a barom aki törölte a postot.

N o N a m e
télleg.. törölték! Szemetek!
5c0rp330n
#17592->itt pedig már utaltam rá, hogy ki volt az az ügyes, aki eltüntette a képet, de nem kaptam rá választ..

tnm
keresik azt a csoportképet, amin lebegnek a szereplõk. pedig az itt nem is volt!! 😄😄

<#mf1>

Az utóbbi 4 hsz. WTF ról szól???
N o N a m e
<#wilting>
tnm
pontosan.

N o N a m e
milyen kép?
Atisz
Hová lett a kép? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gabo91
Hát majd kiderül milesz, hogy oldják meg, de mindenesetre elég szinvonal rombolás. wistler is csak ugy eltûnik... elég fontos szereplõ lehetett volna...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Azt értem én, csak így egyszerûbb lenne visszahozni Sárát, mert ha bedobnak egy olyat dumát (mint amikor a Dallasban visszahozták Bobbyt), hogy Májkül csak álmodta az egész 3. évadod, akkor biztos berosálok, de a mai forgatókönyv írókból azért jóval többet is ki tudok nézni, minthogy ilyen gyenge poént süssenek el...
gabo91
meg susan is mondta hogy szörnyû dolgokat kelett mûvelnie sarahval... stb.
lj is tudta, és mondta is lincnek hogy megölték sarah-t...

lehet, hogy úgy fog szerepelni csak mint zakkant a 3. évadban...
bár egy lost-ban ez okés, de itt...
ilyen látomások messze nem valoságosak...

az a szomorú helyzet van hogy sulyed a szinvonal...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
a két csaj most igy nem is néz ki vmi jol:S
t-bag bajusza fura😄
linc nek meg az a brutál vastag nyaka😄DDDd
meg televan tetováltatva,nem áll jól sztem:S
de mekkora egy állat ez hihetetlen😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
a lényeg h sara feje volt a szerep szerint kajakra.
linc is megmondta sconak h õ az,szvsz ennyi...nincs min vitatkozni.kiváncsi leszek h hozzák vissza mostmár de tényleg:S

24 - Exile -Nov.23

Gretchen sose mondott olyat, hogy õ vágta le. Valami olyasmit mondott, hogy borzalmas volt megtennie, amit tett. Ezt arra is érthette, hogy nehéz volt kiadnia a parancsot.
desigo
loooler
bajuszkirály xDDDDDD
tnm
én is vmi ilyesmire gondolok, de ettõl még lehet ugyanolyan köcsög, mert:
- akkor és ott elérte a hatást
- és mégis van még nála egy adu, LJ visszaadása után is.

amúgy T. Steadman-t is átszabták a sztori szerint, az is lehet, hogy a dobozban egy ismeretlen nõ "sarásított" feje volt, csak hoyg Linc-et megtévesszék.

akárhogy is, elég nehéz lesz most utólag úgy kozmetikázni az akkor történteket, hoyg emészhetõ legyen, de hátha sikerül...

5c0rp330n
sztem jobb lenne ha rohadék maradna, jah. de sehogysem jön össze a fejemben a dolog. õ a saját kezével vágta le a fejét és tette egy dobozba az eddigi sztori szerint. ha most eltekintünk a scifis megoldásoktól (a múltból egy idõgéppel visszajött vagy vagymi laborban visszaolvasztották úgy a fejét, hogy varrat sem lett), akkor valami olyasmira gondolhatunk, hogy nem ölték meg, és a dobozba mondjuk a fejének a pontos másolatát tették (ilyet tudnak csinálni, viaszból), Lincoln pedig nem ért hozzá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban húsból van-e az a levágott fej, ebben az esetben pedig Gretchen mégsem olyan f@szkópé. más magyarázatot én nem tudok elképzelni.

cement
váá kurvajóó 😄

respect to the man in the ice cream van

Amúgy ti örülnétek, ha úgy derülne ki, hogy Gretchen is tudta, hogy nem halt meg? Nem lenne jobb, ha õ megmaradna hiteles rohadék karakternek?