Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
tatláltam egy jó kis oldalt, mindenkinek ajánlom: www.vince.gportal.hu
Minden részt le lehet tölteni, és minden elõzetes rajta van a 4. szezonról.
namindegy...
zeus89
4x01 - Scylla

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

II Rocky II
most ha kiderülne azért nem néznéd a szökést?:SSss
lol
amugy sztem nem az.:S a boziken látszik h az 😄

24 - Exile -Nov.23

Munkahelyen vagyok és nincs hangfal, így csak olvastam a feliratot, ahol a Dolgozók napját írtak...

PyRex
metroszexualizáltam a logómat (nem magamat) 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Szvsz. a LABOR DAY nem a dolgozók napja, hanem a Munka ünnepe, ami mindig szeptember elsõ hétfõje (ami idén Szept. 1-re esik)...
II Rocky II
most nézem h te vagy az pyrex 😄 miezaz ujitás?😄 a régi logod jobb volt sztem ^^

24 - Exile -Nov.23

Amúgy itt van egy kis részlet patron kis ribije és T-bag közötti beszélgetésbõl.

http://fox.com/prisonbreak/

Pompás...
A hivatalos honlapon szept. 1 van kiírva...
Akkor miért írnak máshol még mindig aug. 25-öt? ...

Áááh, mindegy. :o)
Jó, hogy addig dolgozok, így nem sírok a percek lassú elmúlása miatt :o)

Jól van, írtam, hogy nem olvastam visszafelé 😛 Nem érek rá ^^

Na most megnézem a hivatalos angol oldalt.
Melyik a dolgozók napja? Aug. 25 vagy szept. 1?
Mert azon a napon lesz a dupla epizód...

PyRex
"Tudtátok, hogy augsztus végén jön egy kétórás rész a 4. évad bevezetéseként? "

Nem, nem tudjuk... ^^ 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
szept.1 a tuti és igen dupla epizoddal 😄

24 - Exile -Nov.23

óóóh, le fogják, hidd el! 😄

amúgy vicces...
van, ahol szept. 1-et írnak, van ahol augusztus 25-ét... Most melyik lesz? 😮O
Mert ha 25, akkor már aznap le lehet tölteni arról az oldalról és pár napon belül felirat is lesz.

Hát én még csak most nézem a 3. évadot a reteklubbon, de amint végzek vele, elkezdem a 4. évadot, mert nem bírok vele egy évet várni, mire kijön itthon...
Sajna azt is el tudom képzelni, hogy a csökkenõ nézettség miatt lehet, hogy le sem adják majd a 4. részt, vagy valamikor 230körül...
Amúgy a Prison Break tudtommal augusztus 28-án kezdõdik, nem szept. 1-én...

De jó, hogy ilyen sokan szeretitek!

Tudtátok, hogy augsztus végén jön egy kétórás rész a 4. évad bevezetéseként?
Alig várom 😊

3. évad hogy tetszett?

U.I.: Ha már írtátok, akkor bocs, de nem olvasok vissza ennyi üzenetet. 😊

Fido4life
Bocsesz, direkt azért írtam Tonyt silverrel, hogy ne látszódjon annyira..

Atisz
Ami youtube-on fennvan videó (Teddy-rõl és a prostiról) érdekes, bár eléggé valószínûtlen hogy ez lenne a 4. éved 1. epizódjának elsõ jelenete O_o (ahhoz elég semmitmondó ugyanis)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Addigra vége se lesz a reteklubbon a 3. évadnak...

No sebaj, majd utána bepótolom 😊😊😊😊
desigo
kira <#eljen>
Szept 1.jén jön a dupla kezdõ epizód ugye?

II Rocky II
huh már elisfelejtettem h dupla epizodot kapunk ^^

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
NAGY SPOILER (4. ÉVAD)

no comment
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tnm
átfagyva, kéken, kivéreztetve már lehet nem mondja meg ugyanolyan jól a különbséget😊

amúgy John Doe az ismeretlen személyazonosságú férfi
Jane Doe ugyanez, csak nõben
pl. wire-ben is van egy rész, amikor a gyilkossági nyomozóosztályon írják fel egy tömegsír kapcsán, hoyg Jane Doe#1, Jane Doe#2, stb...

De az csak hasonlított rá, nem megegyezõ külsejû volt. És majd Lincoln, aki látta is azt a hullát, nem ismeri fel a dobozban, hogy ugyanaz a fej? Ez kamu lenne. Tuti az lesz, hogy a dobozban lévõ fej tökéletes másolat volt.
tudom hogy van ilyen sorozat abba játszik lincoln.
ok köszi a válaszokat ennyivel is okosabb lettem!

passatgt
Az amerikai kultúrában a John Doe személynév egy átlagos, név nélküli emberre vonatkozik, akit éppen az átlagosságra példaként szoktak felhozni, vagy ismeretlen személyek azonosítására használják.

Bulykin
John Doe az akirõl nem tudják hogy kicsoda(egyébként van egy ilyen sorozat is)...nem mindenkinek ez az álneve😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
nem az a vicces, elírásokba nem szoktam belekötni.

ezen mindig gondolkoztam hogy miért minden filmben az az álneve valakinek hogy John Doe.
miért ?

II Rocky II
lol
lebomlana
igy jo ??? gyorsan irtam és nem akartam már javítgatni 😄

24 - Exile -Nov.23

tnm
sok idõ, ugyanazon évad elsõ és a 3. része között? ha továbbra is azonosítatlan maradt az a hulla, akkor amúgy is a hullaházban marad (ahol hûtik a jane/john doe-kat)
ez valóban egy elegáns megoldás lehet, kérdés, hogy õk gondolnak-e erre, hiszen amikor még ezt kitalálták, akkor nem tudták, hoyg egyszer még visszahozzák a karaktert (ha csak nem volt az egész korábbi média harsogás, az összeveszésrõl, stb... kacsa)

Bulykin
<#nyes>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
"ennyi idõ elteltével már lebombalan a szövetek a fejrõl"

lál

II Rocky II
hmmm ez még nem is lenne oan lehetettlen😄
csak hát ennyi idõ elteltével már lebombalan a szövetek a fejrõl szal igy nehéz.
de ha hozzátesszük ha a cégnek van ilyen hibernálókamrája és tudták h merész lépést kell tenniük akkor viszont lehet h ez a megoldást találják ki 😄

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
talán<#idiota>

biztos.

lehet.

Most,hogy néztem az RTL Klub-on a Szökést rájöttem honnan szerezték a fejet.Ugyanis a 3.évad 1.részében volt az,hogy szóltak a rendõrségrõl Linc-nek,hogy találtak egy holttestet akinek a személyleírása ráillik Sarah-ra,de amikor Linc odament kiderült,hogy nem õ volt,de mivel hasonlított rá így nagyon könnyen elképzelhetõ,hogy annak a halott csajnak a fejét rakták a dobozba.Mit gondoltok errõl?
precision
Mission Impossible és my name is Scofield, Michael Scofield 007es ügynök mix 😊

Bazinga!

http://www.szokesfan.hu/negyedik_evad_promoban_megint

uj promo... eddigi legtöbbet mondó, és legizgalmasabb...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig a fej levágása még a hegylakót is megöli basszus 😊 Kemény csaj ez a Sarah 😄D XD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nem, feltámad rögtön a negyedik évad elsõ részében.
Bakker... Levágták Sarah fejét...
...vagy mégse? 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

N o N a m e
én most tartok a 6x13 résznél
II Rocky II
ez spoiler..szvsz ma már sokan nem örlnek ha ilyenek kiderülnek,mert van aki még most kezdi el nézni :S

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
+fav