23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Verseghy #18827 Miért nem lesz a jövőhéten?:o -
Dave0092 #18826 okt 20. a 8. rész vetitési időpontja -
#18825 nem lesz -
#18824 Jövő héten lesz PB? Csak mert olvastam, hogy valaki azt írta, hogy két hetet kell most várni rá. Nagyon nem lenne jó. Remélem nem igaz. PLS mondjátok meg,fontos lenne, mert kedden nem leszek itthon, mert vasárnap elutazok, és valakire rá kell bíznom, hogy töltse le, mire este hazaérek:D -
#18823 már rajta vagyok -
Orionk #18822 Nem tudja senki, hogy a hatodik részben, amikor mahone és a bérgyilkos találkozik a bíróságon, akkor mi az a zene ami szól? ami a feszültséget fokozza. -
#18821 ha tudja, hogy merénylet készül ellene, minek nagyítatta volna fel a képet?:) -
#18820 először én is erre apelláltam -
Dave0092 #18819 Én azthittem, hogy amikor bement Kratzl-hoz akkor azok az akták azt bizonyitották volna, hogy a tábornok ellen merénylet készül és ezért nagyitatta fel a képét, ezzel bebiztositva hogy ő csak védte volna a tábornokot, de amikor megláttam mit is akar le esett az álam :D -
#18818 remélem nem bérgyilkos-csere lesz, hanem mahóni nyírja ki puszta kézzel :) -
#18817 Self azért fosott rendesen amikor ment a bosshoz :) -
Seeley #18816 Már lehet spoiler nélkül, igaz?!
T-bag jól megszívta, de jött Greccsen...pfff
Sco szokás szerint jó volt, ahogy Mahone is, meg agent Self (?) is, ahogy bement a co-s kopaszhoz, nézett rendesen...azért a gyökér bérgyilkos egyre lejjebb megy, az agentet sem kezeli, Gretchen is megszökött, lehet kolléga csere lesz :P -
#18815 igen "sajnos" én is erre tippelek -
#18814 hát,vagy átbassza Gretchent is Sco,vagy muszáj lesz kiengedni,de szerintem ki fogják engedni,pár rész múlva meg lehet,hogy t-bag kinyírja Gretchent,ki tudja...fordítva nem fog elsülni,t-bag szerintem max a legvégén fog megdögleni -
moon21 #18813 Köszi szépen!!
Ahogy látom, többen is hálásak lesznek ;) :D -
#18812 ja, szerintem se offoljunk. amúgy kezd végre izgalmas lenni a történet, t-baget remélem nem engedik el...! :) -
#18811 utóbbi időben tényleg kezd azzá válni. -
Dave0092 #18810 ki a fasz az a st? vmi főgóré? am tökmind1, mert bárhol ha mondom hogy sg, aztmondják majmok háza... -
#18809 kinőtt már ebből Pyrex sztem h bannoltassa magát összevissza :D ST meg nem bírja elviselni az igazságot , végre Pyrex rávilágította és ennyivel tudott "visszavágni" de hát ez csak őt minősíti. na ennyit részemről :D és ez PB topik amúgyis szal ON részemről. -
#18808 pff,hát ennyi erővel a fél sg-t kibannolhatná kb...de tényleg,sok helyen meg vannak szólva az sg hibái és hiányosságai,meg van szólva st és meg vannak szólva a moderátorok is.ennyi erővel az összeset kibannolhatná a francba,köztük engem is,mert most éppen róla írok,és ez valószínüleg nem tetszene neki. a helyedben én csak azért is írnék az sg-re,hadd lássa,hogy itt vagy,aztán ip bannelni úgysem tudna téged,mivel gondolom dinamikus ip-d van,szóval fejre is állhat,akárhányszor kibannel,te visszajöhetsz egy másik nickkel :DDdd -
#18807 azt hiszem régen volt egyszer 3, de most semmi. egyszerűen szerintem pár dologra rávilágítottam, ami nem tetszett neki - érthetően. aztán belekötött a medián webauditos mondatomba, amit természetesen nem úgy értettem, hogy ő csalna, vagy ilyesmi, de mindegy, valamibe muszáj volt belekötni. kellett az indok :) -
#18806 hány pontod volt? mert úgy láttam,nem adott semmi pontot,és úgy baszott ki.ezért gondolom,hogy ez pontozástól független volt,szóval ha eddig nem lett volna egy büntetőpontod sem,akkor is kibaszott volna...és csak azért,mert nem tetszik neki a pofád meg az,amit mondasz. -
#18805 biztos, hogy nem itt fogom eltölteni azokat a fél órákat / órákat, amennyit eddig erre a fórumra szántam. pár topicba benézek, hozzászólok és kész. végülis kinőttem már abból, hogy nicknevekkel szálljak vitába,meg vérremenő "csatákat" vívjak hülyeségekről :)
-
#18804 csak azért, mert st mostanában egy segg, ne menjen el a kedved ;) -
#18803 szarnék arra is angy ívben, elhiheted, amúgy meg van egy másik sokkal régebbi regem is amiről senki rá nem jönne, hogy én vagyok, de nem fogok bujdokolni. St kicsit bepöccent a semmire, de semmilyen fórum szabályzatot nem sértettem meg. -
#18802 alreg, bant neki -
#18801 re :p
mint ahogy már említették páran, válasszatok új házigazdát. nyilván esély sincs rá, hogy visszakapjam ezt a "tisztséget" (bár, hogy őszinte legyek: az egész sg-től elment a kedvem) -
#18800 ja és épp 3. évad zenéit keresgetem, veszegetem össze, majd megosztom veletek:-) -
Parancsoljatok:) -
#18798 engem is -
#18797 Engem is érdekelne -
moon21 #18796 Hi!
Nem tudja valaki, hogy mi annak a zenének a címe, ami akkor megy, amikor Sucre megy a medencéhez, a kártyaőrhöz? Kb 33:20-kor kezdődik.
Akkor is ez megy, amikor a kártyaőr bemutatja Sucrenak a feleségét :)
Hálás lennék, ha valaki megosztaná a zene címét :) -
#18795 faja rész volt, Sucre mi yol járt már :D -
Verseghy #18794 Úgy mondod, mintha mi csináltuk volna.:) De amúgy engem is idegesített. -
#18793 Elmagyarázhatná valaki, hogy mi a retkes faszért kell a feliratban 4-5-6 szavas mondatokat 2 sorba tördelni! Miért nem lehet egy sorba írni, mikor simán kifér ennél jóval hosszabb is??? -
Verseghy #18792 Van benne valami. Úgyis elküld minden pénzt neki, úgyis vehetjük, hogy érte csinálta. -
#18791 Akkor meg jön a sok sírógép hogy miért nincs már felirat... -
#18790 igyvan. csak akkoris :|
nem gecysékből montam ám :| csak furcsaság. :C tényleg inkább üljön rajta egy napot csak legyen szupcsy (y) -
#18789 az eleje kifejezetten rossz volt,alig tudtam követni,hogy mi van,miről beszélnek,Vic-nél már bevett kifejezések voltak,amikből tudni lehetett,hogy mi micsoda,itt meg elolvasni is nehéz volt az elején,mert annyira hosszan fordították le...bár lehet,hogy rövidebben nem ment volna,de Vic mindig úgy megcsinálta,hogy jó legyen.na,remélem majd belendülnek azért a srácok,sok sikert kívánok nekik,amíg Victorpictor vissza nem jön. -
Dj Siegfried #18788 Szegény Sarah-t másodjára használták volna, mint bomba nő elterelő hadművelet :S Remélem harmadjára végre sikerül !! Mert ez a mostani, ez most is nagyon jó volt :D
Sucre az mondta hogy ez vegas és az ő titka marad, nem? :D