23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18867 :) -
#18866 kössz nme kell köcsög sajnáld anyádat hogy ilyen embert hozott a világra..
kopyzni nem kell..cső -
#18865 persze,ez a kibaszás máshol kezdődőtt :D
csak ennyi,ha te irsz tuti kapok vmit,ellenben piroka nme kap semmit a másik regét.én legalább vok anynira gerinces és nem regélek be annyir reget XD
persze hogy szembeszllok kik lehetnek ezek a 13 éves gyerkökk :D meg egy 35 éves faszfej :D
egy senkik ... itt a pont !veled semmi bajom nincs.
de amugy tudtam hogy lessz egy áruló nyalófaló ,igy szkott lenni.
már a reklám iatt is idegesit ez a szar sg.
ha vki linkel vmit reklám de a tucat topic amik reklámozzák a műsorokat,játékokat telefonokat az nem reklám? dehogynem ezért is szánik vagytok az sgvel együt.. -
#18864 fejezd már be, senki sem kiváncsi rád. nem értem, kb. 5 embert elküldtél az anyjába, nem volt még elég? hogy lehetsz ennyire szerencsétlen te nulla? milyen életed van neked b+... komolyan sajnállak. -
#18863 még nem telt le az egy hónap. sicc! -
#18862 de anyádnál idősebb vok..de leütnétek :D
mama2őt kigúnyolod te is de közben a szinted még az ő szintjét sem üti meg :S
ha téged oltanak akkkor meg törlöd a hsz-t-szánimáni XD -
#18861 Ha személyekedsz, akkor ne csodálkozz már, hogy megvédi magát. Amúgy szánalmas, hogy semmit sem tudsz a dolgokról, és képes vagy egy teljes topikkal szembemenni, személyeskedni, káromkodni. Van egyfajta mentalitásod. Ja, és hogy tudj valamit: én is írtam a modiknak, hogy itt mit művelsz. Remélem kapsz is valamit, nem tudom neked ebben mi az élvezet. Ha már vagy ennyire geci, hogy így kibasznál mással, akkor én is leszek ennyire kedves hozzád. Amúgy nem lennék. Pont. -
#18860 nemtud, 10 évesnél nem lehet idősebb a gyerek -
#18859 ha normálisan beszélnél akkor nem offolna senki... -
#18858 jo további offolást.cső -
#18857 jaja mindjart megy vki az egyik mondinak szolni...szánalmas nyaller köcsögök vagytok XD
értelmezd anyád aztán a mondtomat :D faszfejek XDDD -
#18856 az istened te tájköcsög :D
ennyi eszetek van,nemhogy abbahagynátok az irkálást inkább offoltokhát gratta hozzátok..idiota nyomorék banda az egész sg- a modikal együtt..
sedó és monikakival eggyütt XD
na cső! 1 hónapig tuti nem jövök ide..szánalmas :D -
#18855 anyádnál biztosan :D -
#18854 XD:DAD:D -
#18853 "ha kérem hogy ne irj rá akkor minek irsz?"
miért ki vagy te, hogy követnem kéne az utasításaid? lúzer... :) -
#18852 haggyad nem érdemes rá pazarolni az időt...az ilyen embereken láccik hogy az életbe egy senki mindenki szopatja halálba és itt ezért eljátsz a keményet -
#18851 nem is reméltem, hogy úgy vágsz vissza, hogy nem magadat égeted :DS_A értelmezd már mit írtál, omgplz. -
#18850 addig még írkálj ilyen szépeket -
#18849 minnyá ban megint nyugi -
#18848 mivel faszságokat írsz... -
#18847 anyádnál biztosan :D -
#18846 jaja vettem észre.pireksznek irok erre mindenki az én hszra ir ...szánalmasak vagyto k:D -
#18845 undorító a stílusod egy irritáló ember vagy, nem nyalok neki mivel nem is ismerem, egy szót nem nagyon váltottunk még itt sg-n -
#18844 tudsz még te ennél szánalmasabb lenni? -
#18843 neked kuss a neved,ki szólt hozzád? ennyire ne nyalj már pireksznek :D -
#18842 tudom az előzményeket,de az én pontjaim is kb anynira igaszágosan születtek mint a tied...ennyi eszedvan,ha kérem hogy ne irj rá akkor minek irsz?:DDD pfff idiota barom vagy XD amugy irtam a modinak hogy ez az uj nicked de lese szarja szal örülhet a bogyód -
#18841 offoljatok ,flameljetek,grat hozzá :D
szánalmas seggfejek vagytok egytől egyig XD a huvagybasszerral együtt XDddd -
#18840 :DDDDDDDddddddddddddd -
#18839 ja és erre se kell válaszolni persze -
#18838 má megin ittvagy?
húzzmár innen... -
#18837 mi az, hogy ne válaszoljunk? szánalmas egy védekezés. ez a kommented is a szokásos "kurvára nem tudom miről van szó, de azért leírom a faszságaimat" kategóriába sorolható. unalmas vagy vedd már észre :)
erre nem kell válaszolni! -
#18836 Rád vártam, hogy mikor jössz be kárörvendően röhögni. :)
ha megnéznéd, hogy miért bannoltak, akkor persze megint beégnél, mert St-nek semmi alapja nem volt rá, de mindegy. Az meg, hogy kiröhögsz egyértelmű volt, de kb. annyira érdekel a szánalmas vergődésed, mint egy adag melegen gőzölgő, barna fos. :) (jó étvágyat hozzá)
"erre nem kell válaszolni!"
Szánalom, mindig beszólsz valakinek és ezt is odaírod, hogy nem kell válaszolni. Hát most válaszoltam seggfejkém, jajj most mi lesz. mehetsz a modiknak árulkodni, max. bannolják ezt a nickemet is (2 napos, szóval szarokrá, regisztrálok 1000+1 -et.) Engem legalább igazságtalanul bannoltak, de te a büntipontokat pontosan ezért a gusztustalan bicskanyitogató stílusodért kaptad, ha rajtam múlva örökre bannolnálak az országból is :)))
"ő kezdi el"
mit kezdtem el he? beírtam, hogy válasszanak új HG-t. Ami remélhetőleg nem te leszel ^^ -
#18835 minek támadott volna rá?
tudta, hog yjön mahone -
#18834 hahaha--a jó öreg pyrexet bannolták :D
ennyit erről hogy tiszteljük a hg-t mert nem véletlen választották meg őt ..--kész nevetséges az egész sg -.-
látom azért ment az off mikor megtudtátok hogy pyrex a pyrohun ...
a pyrex osztja az észt hogy ne offoljunk,de megjön és még ő kezdi el,nevetséges egy ember -.-
erre nem kell válaszolni!
off vége.
az elmúlt hét nagyon jó rész volt,t-bag becsukása a ketrecbe :DDD ha-ha-ha-
a keze leesett :( sajnálom :S
amugy nagy poén volt hogy sco ott volt t-bag mellett a szobába és nem mert rátámadni,szal ezt a részt nao nelkurták sztem :S -
Seeley #18833 Jó, az alap, én is fosnék :D -
#18832 ja lehet, mint a második évadnál -
Dave0092 #18831 de asszem ugylesz, hogy decemberig leadják a részeket, után meg csak áprilisba folytatják -
Verseghy #18830 Ja vágom..:ooo -
Dave0092 #18829 Mert baseball idény lesz és pont közbe esik -
#18828 sztrájkol a niga nem akar meghalni még