23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18907 igen -
#18906 ?? -
Larvin #18905 PRISON BREAK!!!! -
#18904 úgylátom roki agya is ledobta az ékszíjat xd -
#18903 a jó öreg hungarian mentality
sose csalódik benne az ember :P
HG meg tényleg kéne már... -
#18902 volt baj bőven itt este :/ -
#18901 *megvan nézve :) -
#18900 majd ha megnéztem a részeket akkor visszaolvasok.. már a 4. rész megvan, még van 3 :D -
#18899 Pedig érdemes lenne. (Csak erős idegzetűeknek!) :) -
#18898 Én is azt hittem,hogy történt valami,ennyi uj üzenet:D
Kellene egy hg tényleg aki törölné ezt a sok üzit ,ami nm való a topicba!Srácok van privi is , ott beszéljétek meg:)
Persze ha ideirogat egy kis senkiházi megértem hogy felkapjátok a szart...de számoljunk el 3ig aztán irjunk..nm kell leállni iylenekkel...otthon ül egésznap gép elött,kiveri a pisilőjét,azt 456 fórumon keménykedik..ilyet hagyni kell... Mostantóól csak a PRISON BREAK !!!!!!!!!!! -
#18897 Hangulatfelelős: roki
tesz arról,hogy mi ne unatkozzunk,amíg nincs új rész,látjátok milyen rendes gyerek? :D -
#18896 Huhh de régen voltam itt... 3. rész óta nem láttam a sorozatot, holnap majd megnézem, most töltöm le. Közel 600 üzenetet nem fogok visszaolvasni :D -
#18895 hmmm,kéne már egy hg-t választani,most nagyon elkélne...van jó pár hsz,amit törölni kéne. -
#18894 roki ámokfutás :DDDDDDddd -
#18893 lol azt hittem meghalt scofild vagy valami izgi dolog történt -
Larvin #18892 54 új hozzászólás
ebből egy darabnak sincs köze a topic címéhez -
#18891 Nem azon múlik milyen ember vagy a való életben, legalábbis itt nem. A modetátorok azt látják amit itt csinálsz, majd megjutalmaznak egy banánnal a folyamatos offért és flamelésért. Saját magad alatt vágod a fát folyamatosan.
Máskor inkább menj a minőségi chat.hu-ra ott szerintem nyugodtan kiélheted magad és senkit se fog zavarni. =)
SG nem egy olyan közösség ahol a rosszabbik énedet kellene fitogtatni szerintem. =) -
#18890 és ebben a percben tényleg megnyerted. bocsi, mégsem egy vödör szar a díjad, hanem 1 hét banama, de ez még jobbat fog tenni talán. -
#18889 ettől függetlenül a díjat megnyerted -.- -
#18888 TÉK -
#18887 a -
#18886 arra nem gondotlok,hgy a való életben ennek az ellenkezője vagyok?:XD csak ittélem ki az énem másik felét..
de télleg száni aki belfolyik a vitába,nem hogy inkább kusban maradnak...minden tiszteletem lord nomak-e őszintéN!!!! -
#18885 kb mint a #18871 -.- -
#18884 aki háromra megszólal, azé lesz a vödör szar. egy, kettő, három. -
#18883 Flame off ? -.-"
Az értelmesebbek nem tudom minek reagálnak egyáltalán a szájberharcos kommentekre. Már régóta +fav a topic és csendesen olvasgatok de lassan elgondolkodtat a -fav. -
#18882 gyere, szeretettel várlak! -
#18881 énis ilyen putris dologra gondolok, csak nem akartam már írni -
#18880 ok,kuss ne fenyegetőtt,nem félsz hogy megkereselek és megagyallak??? bazze kikéne ütni téged afaszba te köcsög -
#18879 jaja így érthető... -
#18878 anyámat ne emlegesd kisfiam, mert megkereslek és rátaposok a szádra. ejnye azért legyen már elég! mit képzelsz kivel beszélsz? nem otthon vagy a tesókkal a putriban! -
#18877 hogy élhet valaki önbecsülés nélkül?
olyan buta vagy mint egy lapát -
Dave0092 #18876 KUSS MÁR. KIBASZOTT 20 UJ ÜZENET A SEMMIRŐL... -
#18875 Maradjunk annyiban, hogy pyro az egyik legjobb barátom, és eléggé természetes, hogy mellette állok. -
#18874 ok -
#18873 oo neked van? foirumlako kocka fasz XD -
#18872 hihetetlenül ostoba vagy :D -
#18871 aki mostantól ir az még pireksznél is idiótább :D
privát van volt és lessz XD
-
#18870 nincs élete az a baj itt :S kezdem sajnálni ezt a hulladékot, néha sajnálok meg ilyeneket de őt most igen -
#18869 a személyeskedéshez annyit,hogy piro beirt ide hsz-t
jött a többiek válasza amiben sajnálták pirot és okádták st-t a magatartása miatt
az is személyeskedés volt,ennyi erővel mindeki kaphatott volna pontot.
most én is leirtam a véleményem és én vok a hibás?
na huzzatok a f/**ba -
#18868 hányszor köszönsz még el?