Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Lincolnak dagad az izom..xD

passatgt
másik jó csak rakd rá még lincolt vagy valakit

N o N a m e
Ez hogy tetszik?
Törölt felhasználó
jó lesz aza banner csak igaz h nagy az üres tér ott mellettük
ezért jó ötlet h vágd oda a többi szereplõt akiket a promókban is láthattál pl.
és a feliratot sztem ferditsd el egy kicsit mint a mostaninál de egy kicsit folyathatod lefelé vagy ilyen kicsit grafitisebb is lehet
persze te csinálod ugyhogy nemszólok bele 😄
5c0rp330n
Sarah hogy maradna élve, ha már halott? <#nemtudom>

tnm
és azért évad végéig õk csak állva/élve maradnak, míg bárki másról nem biztos ugyanez

de nekem mindegy

passatgt
scoefild helyére mehet susan és sofia és tökéletes

miilann
nem,nincs.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

N o N a m e
a lényeg benne van.
tommyg
kicsit többen legyenek rajta és jó

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

miilann
túl nagy sztem, és így is tele van irkálva a fenti rész sok majomsággal
meg eléggé hiányos szereplõk szempontjából :|

N o N a m e
Bannernek? (saját)
Robez84
Én Mádl Ferencre tippelek...😄DDD

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

tnm
ez a schwarzenegger, sztem 😄

Dynamic
Hát ha te abból az egytized másodperces elmosódott jelenetbõl, (ami mellesleg 100-szor inkább hasonlít Mahone-re.Már csak a haja miatt is, ami K-nak szinte nincs is, ugye) egyértelmûen kiveszed Kellermant, akkor gratulálok.

En soha nem fizetnek munkakozvetitonek. Elobb megyek el feketezni napi fizetesert.
II Rocky II
2 hét és 2 óra pb kezdõdik😄 mostmár gyorsan eltelik ez a kevés idõ😛

24 - Exile -Nov.23

Herold
Herold
Csomóan kimentek mert valaki munkát ígért nekik és át lettek verve.

Peck
Blue Oyster Cult - Don't Fear the reaper "spanish version" csak nicns fenn sehol 😞 se youtube,se DC++,se google :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Éss nincs meg annak a neve valahol? XD

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

passatgt
akkor feldolgozásban szerepel benne😊

tv.com és heardontv.com is ezt írja

Peck
hasonlit ra nagyon de nem ez az 😞

passatgt
asszem

(Don't Fear) The Reaper-Blue Oyster Cult

N o N a m e
<#nemtudom>
Peck
Valaki pls #17777

Vagy attol fugg, mit ertesz atveres alatt?
Egyik sem. 😄
Herold
Nyaralsz, vagy egy vagy a sok átvert magyar munkavállalóból?

hunbasser
szóval sikerült kijutni 😊

am nem,nem küldted még üdvözleted ebben a topikban 😄

ReaL MaDRid x siempre

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megolik Mahone feleseget, gondolom, Lincoln nyugodtabb lesz egy kicsit a tarsasagaban, mert egalnak erzi. Azert remelem, a gyereket nem olik meg, az eleg OZ-os lenne.
Innen, Hollandiabol leginkabb ekezet nelkul tudok irni. Vagy ezen a topikon meg nem kuldtem innen udvozletemet? 😄
Peck
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy az a 3. évad 8. epizódjában ( Bang & Burn) amikor lemegy az elõzõ rész tartalmából.És mutatják a Sona-t alatta megy egy zene (gitár) az kéne nekem.Aki tudja a címét írja be pls.Nagoyn kéne! Elõre is köszi!

PyRex
valaki készít egy új bannert? lassan aktuális lesz!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

zeus89
Sziasztok! Úgy gondolom a sok baromkodás közben berakok valami valós információt is (amúgy a videóba a 18. másodpercnél az Mahone 😛 1000%).

Szóval az elsõ két rész tartalmát szeretném bemásolni és a fõszereplõk és mellékszereplõk nevét is, aki nem akarja ne olvassa el, szerintem nem spoiler csak úgymond egy kis bevezetõ a Szökés 4. évadjához.

Ha már volt akkor elnézést kérek mindenkitõl!

Prison Break: Scylla/Breaking & Entering

Negyedik évad, elsõ és második epizód ( s04e01; s04e02 ).

Rövid tartalom: Michael hihetetlen dolgot tud meg Los Angelesben miközben Whistller-en és Gretchen-en akar bosszút állni Sara haláláért. Michael és Lincoln újra összekerülnek a bandával, mikor olyan ajánlatot kapnak egy Nemzetbiztonsági ügynöktõl, amit nem utasíthatnak vissza. Mahone szörnyû veszteséget szenved, míg T-bag-et cserbenhagyják a szabadság felé vezetõ útja során a Prison Break 2 órás évadnyitójában (Scylla/Breaking & Entering), szeptember 1-jén a Fox-on. (8:00-10:00 PM ET/PT(PB-401/402) (TV-14 L, V)

Fószereplõk: Dominic Purcell (Lincoln Burrows); Wentworth Miller (Michael Scofield); Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi); Amaury Nolasco (Fernando Sucre; William Fichtner as Alexander Mahone; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Wade Williams as Brad Bellick; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Michael Rapaport as Don Self; Chris Vance as James Whistler; Danay Garcia as Sofia Lugo

Vendégszereplõk: Marshall Allman (LJ Burrows); Cress Williams (Wyatt); Callie Thorne (Pam Mahone); Wilbur Fitzgerald (Bruce Bennett); Leon Russom (Pad Man); Crystal Mantecon (Sister Mary Francis); Rachel Leora (Theresa); Steve Tom (Tuxhorn); John Rosenfield as (Jason Lief)

Ebbõl kiderül, hogy már az elsõ két részben benne lesz Sara, a második dolog ami kiderül, hogy Pad Man is benne lesz és nem utolsó sorban a titokzatos Jason Lief (tudjátok a titkos megfigyelési lapról, amit Májköl talált 😄 )

Akkor a találgatások kezdõdhetnek :-) ki is ez a Jason Lief 😄
<#nezze><#nezze>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Én csak azon röhögnék nagyot, hogyha annyi sok flém meg büntetõpont, meg ide-oda szúrkálás után tényleg visszahoznák 😄
egyébként énszerintem is az Mahone

tommyg
az mahone

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

5c0rp330n
jaja ez így elég vicces. bár lehet hogy meghalt (számomra megmagyarázhatatlan lenne, ha nem halt volna meg, volt pár tippem már, hogy hogyan oldaják meg a visszatérését), de úgy magyarázzák meg, hogy még van 2 élete, és megbosszúlják azt az egy élet veszteséget..
amúgymeg milyen lejtõn indulna el a sorozat? az S03 folyamán folyamatosan egy lejtõn volt 1-2 felfele ágazással, most hogy Sarah visszatér, eléggé meredek lett az a bizonyos lejtõ, ha ha az ott tényleg Kellerman lesz, akkor itt a vége mindennek, a lejtõ végéhez értünk, ahonnan nincs tovább 😊

tnm
mi van Sara mellével? 😄D

Szerintem ez igy amugy tenyleg tok gaz. "A bosszu most kezdodik", azt kozbe Sara meg se halt.
Ne kiabalj el semmit! Meg szvsz ha Sara melle meg ezt is meglepnek, akkor az mar vegkepp lejtore rakna a sorozatot.
5c0rp330n
visszatért Kellerman!!44

miilann
az máhón.

desigo
a végén Sconak ezt Saráért kapja mondata eléggé gáz
úgysem lõ le senkit kb...
hunbasser
szerintem Mahone volt,de ha tudsz,csinálj róla egy képet,kíváncsivá tettél,és szerintem nem csak engem 😊

ReaL MaDRid x siempre

Szerintem nem o.
nem a 17.ben , hanem a 18. mp-ben, a szemüveges fickó aki felemeli a rendõrségi szalagot

állítsátok meg a 17. másodpercnél , a szemöveges fickó Kellerman!

Burrows fia nem látta, mert bekötötték a szemét vagy elfordította a fejét vagy becsukta a szemét vagy valami ilyesmi volt... <#vigyor>
Ezt csak õ tudhatja, de szerintem nem.