NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScanaiFan
köszi..:D

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert õk rendesek!

asfa
várj tolok egy képet a beállításrol

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

alberto 15
hogy tudom megcsinálni hogy ne legyen fényes az autom?? levettem minden fény izét de még mindíg

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

GregSB
Én most megyek a 6. BlackListes ellen, és most vettem meg az elõ kocsimat (najó a 2.-at mert a Golf volt az elsõ), idáig Pink Slipsen nyert autókkal jutottam el (Supra, Cayman)

De ezt a tanácsot majd megkapod SMS-ként is a játékban: Legyõzött Blacklistesek versenyeit bármennyiszer újrajátszhatod, és mindíg kapsz érte pénzt is, szal lehet gyûjtögetni.

bazza
tényleg ti hogy vesztek kocsit?
mer tmost vagy tuningolok és nem veszek kocsit, vagy nemtuningolok de akkor nemtudom megnyerni a versenyeket.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

GregSB
Kezdem úgy érezni, hogy a VW konszer fizetett a legtöbbet az EAnak, amikor csinálta a játékot :D

Az egy dolog, hogy a játékban lévõ kocsik 1/3-a a VW konszerné (1 Golf, 3 Audi, 2 Lamborghini, 4 porsche = 10), de úgy vettem észre a Porsche-k túlságosan táposak lettek. Ugyanolyan szinten megtuningolt 911-es Sokkkkkkal jobb a Lambo Gallardonal, a valóságban SZVSZ nincs ekkora különbség a 2 kocsi között ( a Pórse javára). A Cayman is etalon a játékban, már SLR Merciket verek le vele...

Evogordon
Készül a supra

asfa
na 4%-nál tartok jelenleg ez a kocsim.kicsit gagyi még.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Upsz ez nem jott ossze.
Nah talan most:

Most meg eleg kezdeti allapotban van az en kis kicsikem, de nemsokara a varos leghirhetebb auto csodaja lesz:

sziasztok.hogy tudom lefényképezni és feltölteni a verdám ide?
streeter
Na careerbe ezzel a GTI-vel nyomulok.

Valamint még ezt a két kocsit csináltam külön.
Eléggé alapok mert még 1%-nál vagyok :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

UnknownAsshole
Vagy próbálkozz Prt Scr-el ^^
Varenga
sztem próbálkozz Irfanvjúval...

streeter
Én is raknék be képet a verdáról, de a Fraps ilyen képet csinál. Valami kodek hiba lehet vagy mi???

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Scott21

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

FOXX supreme
már tellet a külsejére....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sakuu
Ez rohadt jol néz ki gratula.

.:HaZaFi//Hks:.

jakewyler
Nem sokára majd má teszek a mercimrõl képet,csak még meg kell vennem!<#mf1><#vigyor2><#email>

Geroy
nekem sem sikerült többet felrakn

Danman
HOgy lehet több vinylt felrakni a kocsira,mert én csak egyet tok feltenni eccerre?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

XenonIceX
hányszor fogod még beilleszteni?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

erre várok én is,még csak ma kezdtem gémelni,de naon bejövõs ez a gép :)

palesz191
nagyon nagyon

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

Hunter of Deer
<#wow1><#banplz><#taps>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

LOL
palesz191
LOL

Seaweed
Elvallalod?! LOL...ugytudtam azt kierdemelni es osztani szoktak, nem nagykegyesen felvallalni.... :DDD
palesz191
lol

Duddits
Nekem az életbe is a kedvencem az IS300! :-)

Duddits
Nah, akkor ha nincs ellenetekre, elvállalom a házigazdaságot.

Seaweed
En meg nem merkoztem meg a #9-el..de ezek szerint mar Bountyval tehetnem mert misi fole mentem epp az iment :P
Seaweed
En mar a #9-ellen megyek vele....es nem tudok tole megvalni..hozzam nott ez a zold dog :D

egyszerûen nem engedhetem meg magamnak :D van egy merdzsóm is de mire összejön a kes rá h tunningoljam :D pff... most a 9. helyezett 790 000 bounty val van a helyén nekem meg mammamija 500 000 van :D , utállok menekülni a zsaruk elõl... de végül is jó poén :D

Én még mindig a GTI -vel zúzom :P pedig már a 9 helyen tartok :D, nekem teljesen megfelel. mindenkit lealázok vele :D

Hunter of Deer
Ha az elején Lexust vettem azzal kb meddig lehet kihúzni?? hanyadik blacklistes embert tudom vele megverni??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Fehér Golfon tanultam vezetni, meg azzal vizsgáztam, bár az nem GTI volt. <#vigyor0>
http://kepfeltoltes.hu/051119/golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt ellenféltõl nyertem, de optikai meg teljesítmény tuningot kapott. Blacklist 11-ik helyét ezzel szereztem meg (jelenleg itt tartok).
http://kepfeltoltes.hu/051119/supra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt most vettem, direkt zsarus üldõzésekhez lesz. Nitrót leszámítva semmi tuning nem lesz bele. Nem tetszik az agyontuningolt autókkal való menekülés, lassabb autóval sokkal nagyobb a fun-érték szvsz. <#bee1>
http://kepfeltoltes.hu/051119/mustang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

FOXX supreme
Itt az új Subarum, csak nem volt elég zsém venni rá carbon motorháztetõt, meg apróságokat, mototrillag full, extra turbo...

00 Blue 00

00 Blue 00

Hát ez így van! Sõt az adatok szart se érnek! Azok alapján 1xerûen nem lehet megítélni a kocsit csak gyakorlatban...

examinee
Hát persze hogy van külömbség!
PL egy DB9-es és egy sport klio között is sok külömbség van!
Uttartástol kezdve a lóerõig és a forgatonyomatékig!
És még az árárol nem is beszéltünk:D

GregSB
Na a My Carsban kicsit megpöcköltem a DB9et :) Felraktam rá a performance tuningokat is. Hát papíron nem jobb a Supranál, vagy a Caymannál, de nem érdekel, imádom ezt a kocsit.

Egyébként nem lehet mindíg jól következtetni az adatokból. Pl a Suprám handling értéke sokkal nagyobb a Caymanénál, az utóbbit ennek ellenére jobb vezetni, sokkal kezesebb. Nagyobb tömege van, jobban fekszi az utat. A supraval ha rámegyek a járdapatkára az feldobja a kocsit, nem fog utat a kereke és kipörög, + össze vissza pattog. A Caymannál ilyen nincs, kegyetlenül ráterpeszkedik az útra, járdapatkától kicsit bebillen de megy tovább mind a 4 kerekével az úton :D

GregSB
Most 3 kocsim van. A Supra, a Cayman (mindegyik maxra tuningolva a lehetõségekhez képest), ésegy ygári DB9 (most vettem). Egyelõre még nincs pénzem a tuningolására :D

fistin
ez még csak ilyen kis szolid :)) még nagyon az elején vok..

examinee

DJ Skyline
elvileg még SLICK van versenyben veled!:)
de amíg nem éri el a topik az 500 kommentet addig nem lehet!
"legalább 500 hozzászólás legyen a témában" (A házigazdai jogok kiosztásának elvei )

Duddits
Ide is kéne már egy házigazda. Elválalhatom, vagy esetleg valaki más?

SLICK
sztem ha a felnit kicseréléd rajta sokkal jobb lenne de így is elég szép :)

FOXX supreme
tényleg szép!!!