NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
De ezt a tanácsot majd megkapod SMS-ként is a játékban: Legyõzött Blacklistesek versenyeit bármennyiszer újrajátszhatod, és mindíg kapsz érte pénzt is, szal lehet gyûjtögetni.
mer tmost vagy tuningolok és nem veszek kocsit, vagy nemtuningolok de akkor nemtudom megnyerni a versenyeket.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az egy dolog, hogy a játékban lévõ kocsik 1/3-a a VW konszerné (1 Golf, 3 Audi, 2 Lamborghini, 4 porsche = 10), de úgy vettem észre a Porsche-k túlságosan táposak lettek. Ugyanolyan szinten megtuningolt 911-es Sokkkkkkal jobb a Lambo Gallardonal, a valóságban SZVSZ nincs ekkora különbség a 2 kocsi között ( a Pórse javára). A Cayman is etalon a játékban, már SLR Merciket verek le vele...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Nah talan most:

Valamint még ezt a két kocsit csináltam külön.
Eléggé alapok mert még 1%-nál vagyok :D
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://kepfeltoltes.hu/051119/golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt ellenféltõl nyertem, de optikai meg teljesítmény tuningot kapott. Blacklist 11-ik helyét ezzel szereztem meg (jelenleg itt tartok).
http://kepfeltoltes.hu/051119/supra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt most vettem, direkt zsarus üldõzésekhez lesz. Nitrót leszámítva semmi tuning nem lesz bele. Nem tetszik az agyontuningolt autókkal való menekülés, lassabb autóval sokkal nagyobb a fun-érték szvsz. <#bee1>#bee1>
http://kepfeltoltes.hu/051119/mustang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PL egy DB9-es és egy sport klio között is sok külömbség van!
Uttartástol kezdve a lóerõig és a forgatonyomatékig!
És még az árárol nem is beszéltünk:D
Egyébként nem lehet mindíg jól következtetni az adatokból. Pl a Suprám handling értéke sokkal nagyobb a Caymanénál, az utóbbit ennek ellenére jobb vezetni, sokkal kezesebb. Nagyobb tömege van, jobban fekszi az utat. A supraval ha rámegyek a járdapatkára az feldobja a kocsit, nem fog utat a kereke és kipörög, + össze vissza pattog. A Caymannál ilyen nincs, kegyetlenül ráterpeszkedik az útra, járdapatkától kicsit bebillen de megy tovább mind a 4 kerekével az úton :D
de amíg nem éri el a topik az 500 kommentet addig nem lehet!
"legalább 500 hozzászólás legyen a témában" (A házigazdai jogok kiosztásának elvei )