NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert õk rendesek!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha admin jön javítsa ki plz... <#szomoru1>#szomoru1><#vigyor3>#vigyor3>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nálam ez a nyerõ szekér<#taps>#taps>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Annyira, hogy azt hittem fölösleges bármiféle optikát rakni rá mivel úgyis csak elrontaná... aztán lett ez... beszarásqrvaszép:)
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
cheats
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
szal a gt porsét akartam ha már ilyen népeszerû a porse. Nekem naon jönnek be de ez...hát ez kész... úgy megy, hogy leég a hajam! Tuning nélül is! Naon durva! Alapból csak ultimate motort lehet belerakni, de inkább a többire kell gyúrni, hogy legyen mi megfogja:)
létszi valaki válaszoljon
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szóval ha mindent maxraa teszek elvileg az a legjobb.. ? pl turbónyomást nincs értelme alacsonyabbra rakni csak maxara... Szóval ti,h állítgatjátok,h jó legyen?