5403
-
PeeVee #1344 ahh... :) téleg drágassszzág! az a 2 csik, az volt nekem is az egyik golfomon :) jó kis elem sztem! -
#1343 itt a dárgassszágom :)
-
-
#1341 Álca kocsim (rendőrök miatt...) :DDD
-
-
#1339 A kicsike...
-
#1338 Hello.Megmondanád ,hogy hogyan raksz több réteg mintát az autódra?Mert nekem sehogy se jön össze. -
Dankó #1337 -
#1335 egy verseny?
-
#1334 -
-
#1331 pff, akkor valszeg ez is csak a belenézős kategória lesz. reméltem, hogy történik vmi előrelépés:/ köv nfs jó lenne, ha vmennyire az advanced usereknek is bejöhetne. -
#1330 Énis azt nézem.
Egy-két ember nyomja be azt csá.
Amúgy nagyon lebutult az autó tunning. Fele annyi alkatrész van a játékban talán. -
#1329 tényleg itt már nincs jelentősége a külsőnek? akkor önszorgalomból csinálják az emberek az überhányadék izléstelen autókat?:DD azt hittem itt is számít a 12000 szárny meg miegymás:) hűű, akkor nagyon kemény:D 1-2 emberen kívül másnak nem kéne mutogatni az autókat:P -
#1328 Te is beszélni angol kicsikét?
It's mine... -
#1327 -
#1326 Amikor a barátnő átalakítja a karrier RX-8 ast úgy ahogy neki tetszik ....
-
#1325 Ford GT odabasz -
#1324 Ha már angolul írsz akkor helyesen légyszives
It's mine
vagy kiírod rendese:
It's my Clio
htx -
blur55 #1323 hey
most kezdtem el nyomulni, már majdnem minden világos, csak egy dolog nem: hogyan állítod be a nehézséget?
-
#1322 A KÖNIG az felnimárka nem? A gumiból sztem meg a legjobb a TOYO...vagy a yokohama. -
Fairfax #1321 13 percet kell túlélni úgy hogy közben üldöznek a yardok, utána meg lelépni előlük. ha egyre gondolunk. -
gergő992 #1320 ah -
MrSnake #1319 Pipe!
Most kezdtem el játszani, de ezt a bounty modot nem vágom.
A black13-nál vagyok de ott a bounty fül alatt nem pipálja ki a pályákat!?
A futamok meg a milestones rendi!
Egyébként itt a bountynál mi a f***t kell csinálni?
Kigyújtottam a fél várost, 2-es körözés, ledöntöttem egy csomo tornyot, meg 15
rendőrautót, de semmi. nincs feladat csak az időt méri..... :(
Itt már valaki biztos vágja!
-
#1318 igen szerintem ez nem is lesz széttuningolva vizuálisan, megtetszett az egyszerűsége. max egy jobb felnit veszek majd még rá :) -
#1317 nekem daemon v4.00 + Safedisk4 hide 1.0-val müxik a biztonsági másolat :)) -
KaBuTo666 #1316 szeritnetek melyik a legjobb gumi ami csuszás ellen jó?
én a KÖNIG-het ajánlom aza nehezben csuszni ugy gondolom,vagys a kocsitol is függ:) -
KaBuTo666 #1315 mire ök elkezdenek játszani veel,adigra mi beis fejezzük.. -
#1314 tök mind1 mert úgysincsen jelentősége a külsőnek a játékban!:)
nem kell most címlapfotózásra járni,meg tuningolgatni a külsőt,hogy elérd az xy számú csillagot,mint az U2-ben!:D -
KaBuTo666 #1313 azé sajnálom azokat akik most kezdték,meg nemtudják hogy állítsák be hogy menejn a játék... -
#1312 megvettem majd elfogyott a pénzem mert a performance-t tuningoltam, nem a külsőt :D így most elegánsan dúrván megy :))
-
gergő992 #1311 hol tudom letölteni? -
#1310 tudnátok segiteni: nekem nem akar a szám felrakodni a kocsira :( kivan pipálva meg felkiáltó jel is van :S:S. Akárhogy probálkozok nem sikerül segitene valaki? :(
-
#1309 igen! zene cucc,ajtó,motorháztető nem ért semmit,csak addig volt jó,amíg kiválasztottad és betetted a gépbe,ill a címlapfotozáson még mutatós volt!:)) -
gergő992 #1308 hol tudom letölteni? -
#1307 Hála istennek! -
#1306 Egyetlen kérdésem van a készitök kihagyták a megszokott neonokat?Meg a vidám zene cuccokat meg az ajó/motorház nyilásos tuningokat?
-
#1305 zsír :) -
#1304 1: Minek kell kiemelni?
2: nem color, hanem szin -
#1303 [color=blue]Most kezdtem, 3%nál tartok :D és ilyen verdám van:[/color]