NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleod2005
HI akinek sikerült játszani LAN-ba a hamachi nevü progival légyszi irjon!Nekünk csak odáig ment hogy láttuk egymás szerverét és mikor bemennénk csomó ideig connecting ablak majd kiirta hogy megszakadt a kapcsolat PLZ HELP

crazyclone
oan mint az nfsu2-be hogy a fényszorokra ragastott mizék vagy iesmik vannaké?

bazza
Az autóra csak egy vinylt rakhatok?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DJ RX7
Vlaaki tudna segíteni hogy hogy a legegyszerübb autót cserélni most egy chevrolettem van a legelsõ de le kéne cserélni valami másra hogy lehet?ugy hogy el kell adni és odadob az autosboltba vagy össze kell gyüjteni a pénzt rá.lehet elnyerni elenfelektõl auto hogyyan?a circuit,drag,sprint sbt versenyeken kivül hogy szerezhetek még pénzt????
HELP!!PLSSSSSSSSSSSSSSHELP!!

:3

OrioN the S
Fincsi!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hát nem gyönyörû?:-)

crazyclone
az ellenfél elnyert kicsikéjével is lehet nyomulni?

crazyclone
jah
késobb én is rájottem

Scrat
Nahh valamiért nem jelent meg. Talán most:

wah nah mostmár frankó.

remélem azért berosszúlni nemfogtok:)
Scrat
Szerény, de kemény!
Én ezzel szelem az utakat:

DJ Skyline
ráviszed az autóra a nyilat akkor non-stop forog

nem tudja valaki hogy a most wanted magyarországon mikor jelenik meg?vagy nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni? (de nem torrentrõl) plíz

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

crazyclone
kisit szédítõ

crazyclone
király az uj banner!!!!!!!!!!!!!

JOBB alsó de ezt érezni kell mert mindig máshol van!!!

bodesz
melyik kérdõjel alatt volt? hátha ugyanott lesz :)

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

OrioN the S
<#eljen> Meine kleine! :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Seaweed
Miert zavar kiskoma?! Nem is ugyanugy nez ki....
Ha meg zavar akkor nenezd..nekem ez tetszik.
nekem még csak most jöna 7. emberke.. vagyis csaj :)

én egy full tuningos audi a4 quatroval nyomtam le mint a szemetet :D
esélye nem volt nagyon lámi!!! :D monjuk full tuningos volt a audi is de ez hát lol ultimate minden :DDDD

crazyclone
persze az evo szebbbb

crazyclone
nézzétek meg
nagyon kira a két logan

oké megfogadom.<#vigyor3>

GregSB
Melyik volt a 3 kérdõjel közül? Én is most fogom õt kihívni.

DJ Skyline
nagyobb képet ha lehet!:D
amúgy nehéz volt elverni? az én suprám ennyit tud: #337
ezzel akarok kiállni ellene...

crazyclone
ien evom csak nekem van :D
evo VIII

NA a hatodiktól elnyrtem egy full ultimate-s gallrdot (lool ilyen tuningszintem még nem, is lehetne :D) amugy mindenkié megvan aki számít szerintem :D

DJ Skyline
a felni legyen fekete,vagy ezüst,és akkor passzol minden!:)

crazyclone
logan van? :D
vmi ilyesmi:
logan 1logan 2

jakewyler
ez nagyon kira lett

DJ Skyline
nos végre összegyûlt annyi pénz,hogy nyugodtan tudjak vizuáisan tuningolgatni!<#gonosz1>
így néz ki,és ilyen is marad!<#zavart1>

Hát ez nem jött össze.<#idiota><#schmoll2>

Itt az én kis kedvencem.<#wink>

Shadowkiller
Jobbegérgomb a képen tulajdonságok azt ott van

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Zetorg
jobb klikk/tulajdonságok

crazyclone
ezek képek hány kb-sek?

Zetorg
csináltam egy WRC-t :P

berlinboy6329
#405-ös vki?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
--------->FRAPS<----------

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shadowkiller
Egy hüyle kérdés FPS-t mivel lesitek meg????

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

berlinboy6329
hi amd athlon xp 2400+ 512ddr sapphire radeon 9600-esen mennyi fps lenne ha a graft a #365-ös képen látható cuccosra nyomnám fel?

Shadowkiller
RESTART a gép azt próbáld meg utánna nekem is volt ilyen!

Shadowkiller
MEINE TT (ez már jól megy)

Hi all!

Örülnék ha vki tudna segíteni nekem. Fõ problémám h nem megy a game. Nekem a Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda verzió van meg aminek az indítását ezzel az sd4hide-dal kéne csinálni.

Megnyitom a sd4hide programot aztán klikkelek a hide-ra.Ezután indítanám a játékot de csak az indításkor bejövõ kép villan fel (kb. 10 mp-re) ,aztán még azt sem irja ki hogy tegyem be rendes cd-t, mint aki jól végezte dolgát kilép.

Pls aki tud erre a problémára vmi megoldást az írjon (sürgõs mert már megöl az ideg)Elõre is THX !<#help>
asfa
na 800x600-as és ilyen az alatta levõ kettõ pedig on-on van és low-on

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Csináltam a topicnak 1 új bannert.Sajna nekem nincs tárhelyem,ahova feltudtnám rakni!Zacsy +nemigazán aktivizálja magát.Ugyhogy ha vki szivénhordja a dolgot és feltudná tölteni vhova/560kb/az privizzen rám.:)
Köce
alberto 15
konfigod?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
oks, thx

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!