NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP!!PLSSSSSSSSSSSSSSHELP!!
:3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
remélem azért berosszúlni nemfogtok:)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha meg zavar akkor nenezd..nekem ez tetszik.
esélye nem volt nagyon lámi!!! :D monjuk full tuningos volt a audi is de ez hát lol ultimate minden :DDDD
amúgy nehéz volt elverni? az én suprám ennyit tud: #337
ezzel akarok kiállni ellene...

így néz ki,és ilyen is marad!<#zavart1>#zavart1>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Örülnék ha vki tudna segíteni nekem. Fõ problémám h nem megy a game. Nekem a Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda verzió van meg aminek az indítását ezzel az sd4hide-dal kéne csinálni.
Megnyitom a sd4hide programot aztán klikkelek a hide-ra.Ezután indítanám a játékot de csak az indításkor bejövõ kép villan fel (kb. 10 mp-re) ,aztán még azt sem irja ki hogy tegyem be rendes cd-t, mint aki jól végezte dolgát kilép.
Pls aki tud erre a problémára vmi megoldást az írjon (sürgõs mert már megöl az ideg)Elõre is THX !<#help>#help>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Köce