5403
-
#1466 Elfogott a nosztalgia! :) -
#1465 Sokat nem tévedtél volna, mert tulajdonképpen diablo ihlette :D -
#1464 A játékba nyomsz egy print screen-t, kilépsz a játékból, vagy csak ideiglenesen alt+tab, és paint-ba,vagy valami másba beileszted, és elmented, utánna feltöltöd a galériába vagy a kepfeltoltes.hu-ra, és onann meg ide linkeled vagy beszúrod vagy mi... -
martin01 #1463 azt szeretném kérdezni hogy:hogy lehet képet feltölteni???
-
#1462 Jaj...hirtelen azhittem a murciélágo-ra hogy diablo....hogy mért? nemtudom, de egy diablot láttam meg benne! -
#1461 Kedvencem :) Ezzel nagyon lehet menni...és a hangja....... :)))
Ez csak úgy hobbyból :)
De ez meg a sereghajtó :) "..I'got a lambo.." :))
-
#1460 ok megcsinálom olyanra kösz -
#1459 jól néz ki, de én először azt hittem, ez egy kombi :) -
#1458 A szín maga jó, de azokat a pöttyöket és kicserélném valami másra, vagy egyáltalán nem raknék rá...a felnit is átszínezném... -
Vlala #1457 csodálod? minden hirdetőfalról ezek a barmok vigyorognak rám... ráadásul közel is lakom az epicentrumhoz.
BOCS az offért! :) -
#1456 az tuti :DDDD -
#1455 ok lecsekkolom ugy :DDD -
#1454 Hát akkor k**vára meg vagy fertőzve !!! -
#1453 A piros felni nem illik oda, lehetne inkább szürke vagy a pöttyöket csináld pirosra ! -
Vlala #1452 lehet, hogy már a sugárfertőzés hatása, de nekem Beja asszony jut róla eszembe. -
#1451 szerintetek ez milyen? -
#1450 Én dobnék alá valami dögösebb felnit... -
#1449 Nekem nagyon tetzik de aza karbon háztető -
#1448 na kicsit tuningoltam az rx-8 am :D(véleményt kérek plsssss eddig senki nem irt nekem semmit :( ):
-
#1447 na jelenleg a 9-et zuzom ez a kocsim egy rx8 mellett
-
#1446 Nekem is nagyon tetszik...:) -
#1445 Szép a szine! -
#1444 Márcsak Razor van hátra....elverem lazán! -
#1443 Már megvan az SLR...
-
djolika #1442 tudna küldeni valaki egy mentést amibe már benne van a merci mcklaren
erre az msn cimre [email protected]
elöre is kösz
-
#1441 már látod:)
hiba kijavítva:)
-
#1440 nájszos -
#1439 ügyes! -
Dankó #1437 -
#1436 Menü---->Mycars -
Dankó #1435
Jelenlegi rekordom a corvette-vel de lesz ez jobb is :D -
#1434 Hol lehet akárhány kocsid ???
Mert carrer-be ugyan nem !!
megakartam venni a mittomén hányadik kocsimat ami egy RX7 lett volna de kiirta hogy nem tarthatok több kocsit a garázsban és adjak el valamit ahoz hogy uj verdát tudjak venni !!!!!!!!!!!!! -
#1433 mondjuk a tiétekhez képest ez semmi 22% nál járok :( -
#1432 rx-8 :P kivülröl semmi tuning.... de nagyon megy :D:D
-
#1431 Most lett kész a carrera s-em
-
#1430 a ződ a fasza:)
-
#1429 Két újabb PinkSlip:
és
-
#1428 ott a fényképes alatt ha átmegyek mit kell nyomni?
vagy ott mit kell csinálni? -
#1427 A tuning terén sokat butítottak rajta. Egyfelől ugye most nincs külön első spoiler, hátsó spoiler, küszöb, kipufogó, hanem csak body kit van, meg szárny, motorháztető, levegőbeömlő a tetőn, valamint felni. A fénycsövek meg cakkumpakk ki lettek véve.
Vynil-t csak egyet pakolhatsz rá a kocsira, tehát nem lehet olyan több vynilből álló összeállítást csinálni, mint az Undergroundban. -
#1426 az a tök jó a most wantedban hogy akárhány kocsid lehet