NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
😊 Jo kis gép az. Én még most asszem csak a 10. vagyok a listán, szoval a tuning nem hozna ki belöle még sokat.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sakuu
miért kell ekkora képekkel bombázni nagyon jo nagyon tetszik de a topikba ne legyenek ekkora képek szvsz.

.:HaZaFi//Hks:.

DannyL
finom <#eljen>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
KÖszi! Az optikán már nem változtatok többet, mert azt akarom hogy Audi formája maradjon. A szárnyon is gondolkoztam, de végül ezt az egyet hozzáillõnek találtam, nem túl nagy. A belsõ részeket folyamatosan rakom bele, amint elérem õket. Most olyan 280-at megy nitro nélkül. Nitróval nem volt idõm a sebességmérõre nézni. 😊

examinee

Evogordon
Alakúl a suprácska <#vigyor>

OrioN the S
<#levele> Sztem a színeken alakíts v.mit 😊 Persze ez csak az én véleményem !

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Falconer
Qrva jól néz ki!
Ha a vége felé lesz sok pénzem, veszek én is, mert most a teljesítményre hajtok. (Evo, csak átfestve és csak motortuning.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kicsit kicsekkoltama lambordzsinimet: D
370 -nél még gyorsult mint atom de elfogyott az út 😞 (nitro nélkül)

UnknownAsshole
<#eljen>
DannyL

OrioN the S
Semmi semmi! Csak gondoltam segítek 😊 Átmegyek 2 üveg whiskey-vel és kipörgetjük 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

The FlashBack
'mer nincs mit😊

castor
thx

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

The FlashBack
király!

The FlashBack

castor

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Sakuu
elg jo:...

.:HaZaFi//Hks:.

The FlashBack
mi?

Sland
na 13% nál járok, aztán van két zsír gépem: ( a suprát nyertem)

Golf:

Supra:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

OrioN the S
Átmegyek oszt kipörgetem 😄DDD

UnknownAsshole
Majd küld el csak nemsokára mekk el ithonról azt nemtom most megcsinálni ! Majd késöbb.
UnknownAsshole
Segíthetek ha gondolod...
The FlashBack
elküldöm a mnetésem segítesZ?

bagy tucc valami kódot?
egyszerûen nem bírom legyõzni...
nézd már meg MW topikban, hogy mi a bajoM😊
lool
a géme!

UnknownAsshole
Én tudok nyerni és ki is fogom jáccani csalás nélkül, csak szeretnék már egy két kört száguldozni egy MURCIELAGO-val meg egyéb ijen kemény kocsival !
The FlashBack
naja én meg a #13 adikon....
de nem tudok nyerni....

UnknownAsshole
Hol találhatok 100%-os mentést ??
A blacklist-en most vok a 11. helyen de már nagyon kiszeretném próbálni a gallardot meg a többi kocsit !! PLS HELP ME ! gyors lécci valaki !
OrioN the S
Jah az a Pimp My Ride HQ 😊 Nincs semmien kipuff meg lámpa megmittomén. Elején én is néztem ,hogy nehogymá ne legyen ,de mosmá leszarom csak az utat figyelem 😊

The FlashBack
jók a kocsijatitok... az enyim meg egy nagy szar, mert nem tudok egy versenyt se nyerni😊

UnknownAsshole
Eclipse gurul, de jön a kanyar ^^
XenonIceX
nagyon Cool az új Fejléc THX!

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

robotnyk
már csak az nvidia logo hiányzik róla 😊
Scrat
Na ja!
Mi kerülne akkor a Most Wanted 2-be ha nem az éjszaka meg a neon...

Amúgy pl. kipufogót, lámpákat lehet csinosítani?
Mert én még nem találtam ilyet.
Vagy itt is furikázni kell a városba azt egyszercsak megleled a boltot?

Ami van sárga "garázs" ott érdekes hogy festéstõl a motortuningig minden bent van.
Annyi a lehetõség ami ott van???

alph4
Jelenlegi gépem:

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

OrioN the S
Dikk mááá most látom ,hogy pörög a banner <#vigyor2>😄😄😄😄😄 de durva! Grat eddig szvsz a MW-s bannerek a legjobbak!

audi a tuti! <#eljen><#vigyor2>

UnknownAsshole
Na ez az én kicsikém ! <#crazya> Csak az a gáz, hogy JPG-be van és lerontotta a szépségét.<#rinya>

Nektek tetszik ??? <#rolleyes>
Lavey

Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elűzni kell!

mi az a x?
mert mikor lecsuktak akkor a free jailes kellet de az x-eket mikor huzogatja?

Na ez a csirke 5-ös is megvolt..... 😄
A gallardoval esélye sem volt.... amugy a corvett amit adott elég szutyok ....

OrioN the S
Itt nincs sztem kötsög neon! SZVSZ itt nem arra törekedtek a fejlesztõk mint UG-ban ,hogy csicsa meg minden szir-szar és már oan volt a kocsi mint egy církusz! itt már a suhanásra kell figyelni 😊 Neon helyett ott vannak a rendõrök érjétek be azzal 😄

Scrat
Persze!
Én még csak az elsõ kettõt nyomtam le, de mindkét verda a garázsban! <#nevetes1>
(A lentebb látható Golf is onnan van)

Kérdés: most akkor nincs is éjszakai verseny neon cuccos meg ilyesmi???

OrioN the S
Nincs csak komplett bodykit! De tuti sokat látnád 😄

OrioN the S
Az attól függ.

OrioN the S
Képzeld ,ha lenne neon meg fuckom akkor egyeseknek ,hogy szaggatna! Meg minek? Ez kocsi nem karácsonyfa!

Laky
nagyon jó banner, grt a készítõnek 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hy aki tudja honnan lehet a BÓNUS DVD-t leszedni az kérem szóljon.Nem torrentre gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help><#help><#help>

GregSB
Most idegesített fel de nagyon a játék. A 6os BLes srác Milestone Eventjei nagyon húzósak. 22kocsit megtagelni, 10 roadblock, 4 spikestrip és 7 perces üldözés. Egymás után 3 Busted (ebbõl 1et bonusal kiváltottam), már csak 1 üres X maradt a Suprámnál. Mi lesz ha ez betelik? Többet nem használhatom a kocsit?

Hi!a játék maga igen lol de hiányoznak a neonfények,a hangfalcuccok,meg a különbözõ visual tuningok.ennyi mindent sztem nem kellett volna kivenni a játékból csak azért mert sportkocsikat raktak bele

Visca El Barça!