NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
.:HaZaFi//Hks:.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha a vége felé lesz sok pénzem, veszek én is, mert most a teljesítményre hajtok. (Evo, csak átfestve és csak motortuning.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
370 -nél még gyorsult mint atom de elfogyott az út 😞 (nitro nélkül)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bagy tucc valami kódot?
egyszerûen nem bírom legyõzni...
nézd már meg MW topikban, hogy mi a bajoM😊
lool
a géme!
A blacklist-en most vok a 11. helyen de már nagyon kiszeretném próbálni a gallardot meg a többi kocsit !! PLS HELP ME ! gyors lécci valaki !
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Mi kerülne akkor a Most Wanted 2-be ha nem az éjszaka meg a neon...
Amúgy pl. kipufogót, lámpákat lehet csinosítani?
Mert én még nem találtam ilyet.
Vagy itt is furikázni kell a városba azt egyszercsak megleled a boltot?
Ami van sárga "garázs" ott érdekes hogy festéstõl a motortuningig minden bent van.
Annyi a lehetõség ami ott van???

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nektek tetszik ??? <#rolleyes>#rolleyes>
mert mikor lecsuktak akkor a free jailes kellet de az x-eket mikor huzogatja?
A gallardoval esélye sem volt.... amugy a corvett amit adott elég szutyok ....
Én még csak az elsõ kettõt nyomtam le, de mindkét verda a garázsban! <#nevetes1>#nevetes1>
(A lentebb látható Golf is onnan van)
Kérdés: most akkor nincs is éjszakai verseny neon cuccos meg ilyesmi???
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Visca El Barça!