NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
Itt az én kicsikém😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falconer
Nagyon jo lett, szerintem sem kell sok csicsa. Én is Barontol nyertem az enyémet, de még nem járok a 7esnél.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

arra senki sem gondol, hogy csak azért teszi fel a grafot, hogy csináljon egy képet? :] ha rosszul gondolom sorry

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

geri15
Én is de az még messzevan 😄D most a DB9-esre várok, remélem az jóak lesz 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
én Turbot (forevör) akarok majd venni!😄

geri15
Egyszerû de nagyszerû 😊 Nem igazán szeretem a csicsát, szal visszafogottan lett odavágós 😄D motorikusan persze a toppon van 😊 Még Baron-tól nyertem, de már a 7-es Black List emberkénél járok

Hi all
Mi van akor ha valakit ugyan azzal az autoval elkapnak a rendörök háromszor?
Ja és nem tudja valaki hogy honan lehet letölteni a money gen-t egy másik oldalon láttam hogy megvan de onnan nem jön le!!
Elöre is kösz!

geri15
odabasz <#wow2>

DJ Skyline
a korvettem 360-t ment eddig!<#idiota> csak elfogyott az egyenes,és jött egy kanyar!<#idiota>

Falconer
Az lehet. Nekem a bodija nem tetszik, de ha megy 300at akkor igy is elfogadnám 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Duddits
#370!

Bocsi, nem úgy értettem, hogy azonnal adjátok nekem. Csak gondoltam, hogy beleegyeznétek, vagy valami.

Naggyon csirke 😄
majd ma megnyomom a laborghini.-t azt 400km/h simán jó!!! 😄

DJ Skyline
új szerzeményem...elnyertem a csókától...

Looserke
300 fölött már kicsit rakoncátlankodik, de egy kicsit több leszorítóerõt nyomok még rá... <#vigyor3><#ravasz1>

Looserke
Simply the best! <#hehe>

Falconer
Itt egy egész szép darab, most nyertem Baron-tól. Eddig ez az elsö ellenfél kocsi, ami tetszik a játékban.

berlinboy6329
mármint a beállítást

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Baaz ez télleg qrva jól néz ki.Ezt nekem is megadhatnád mert ilyen gépem van nekem is:2400 mad 9600 radeon meg 512 ddr

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
milyen géped van?

fistin
ez se rossz!!!! + te milyen graf beállítások mellett tolod? 😊)) csak mer marha jól néz ki 😄

fistin
szerintem olyan kis aranyos 😊

fistin
természetesen 😊

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

The FlashBack
lool😊 okés! segítesz?
enyim a design meg a html, a töbi meg a tied😊
megcsináljuk?

OrioN the S
Monnyuk leírnánk a faq-ba ,hogy mien beállításoknál ,hogy megy a kocsi! (meg ien dolgokat csak most ez jutott az eszembe)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

The FlashBack
bár, nem tom mi lenne benne😊 de ha kell akkor lesz😊

OrioN the S
😄 csak nyíltan 😄

The FlashBack
qurva jo!

The FlashBack
nem kell ennek a topiknak egy faq?
é nszívesen!
ha kell""

fistin
hallod! ez geci jó 😊

The FlashBack
nah, mit szóltok?

The FlashBack

The FlashBack
lool😊 ki csinálta a bannert? cool

senki nem fog lenézni azért, mert "esetleg" 800*600ban játszol...

ez a 21. század, ha alacsonyabb beállításokban játszol, az ciki... szép...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

asfa
nájszos <#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

k8bal
kéne segítség...
picit elszúrtam a gémet az elején... és most nincs zsém! és kéne új kocsi me ez most ami van egy szar má a versenyere ennyi tuninggal!
és amit néztem kocsi(Eclipse Splider) az lenne a legjobb amit idáig tudok válasttani!
és azt már meg is vettem 30.000-ért de kiszámolam hogy rá az eddigi tuningok (csak teljesítmény) összesen még 25.000-be fájnának!
szal kéne vmi megoldás!
és eddig azt csináltam hogy ami ment verseny újra kivittem de ez már uncsi mert még 10-kéne kivinni a versenyt hogy végre meglegyen a pénz...
<#help>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

matyi08
egyébként nem 800×600-ban fut a játék, csak lekicsinyítettem, mert azt hittem nagyban rakja be

matyi08
ez az enyém, most ennyi futotta az optikára, de a motort azt amennyire lehetett tuningoltam!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

én nemrég csináltam egy 12 és fél perces üldözést <#idiota>

õõõ... a jpg nem ront a minõségen, csak jó programmal kell készíteni 😉

fernando torres
OrioN the S
#430 Színte 1 forma 😊

fernando torres
átfestettem

Így néz ki az én kincsem 1280ba:Kycsym
bazza
a kurvaéletbe...
egy feltuningolt puntót elad a csávókám a sima puntó feléért. Miért baszták el a játékot?! Miért?!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Falconer
Ez nekem is volt. Ez már át van festve, vagy alapbol ilyen?

fernando torres
my car: a csajszitól nyertem ..