NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
szép:) de nehezedre esik egy nevet beírni?
LoL

BubaMester
Harapós Audi A4 :)

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

The FlashBack
légyszives....
csak egy nevet kell mondani mindenkinek utána megszavazzok:)
na kezdjük:)hajrá hajrá:)

Na vajon? (((felni+festés+szárny+bodykit))) A tuning meg nem arról szól, hogy a felni legyen piros, a szárny sárga, a fékpofa meg hupilila, meg mindenféle hieroglifa legyen a kocsira fújva... Az autó teljesítménynövelése a tuning lényege.

The FlashBack
[[<(((hmmmmm)))>]]????

The FlashBack
mondj egy nevet, szerinted ki legyen?

ScanaiFan
Nem ismerek itt senkit inkább átadom másnak a lehetõséget:D

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert õk rendesek!

Danman
Szép kocsi gartula

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

The FlashBack
mellesleg várjuk a javaslatokat hogy ki legyen itt a házigazda!

The FlashBack
szép:)

The FlashBack
igen, meg, mindegykrõl néhány mondat összeszedni hogy ki mejikkel kezdte, mikor nyerte meg, milyen hogy meg X tuningon satöbbi:D
nah benne vagy?
öszedobjuk holnap?

Danman
én ezzel tolom most:P:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ScanaiFan
áhh a kedvenc kocsim:D most per-pill ezel baszom a rezet:P

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert õk rendesek!

FOXX supreme
Mért kéne a kocsikrõl FAQ-ot írni? milyen FAQ-ot, hogy melyiket hol kapod meg vagy mi?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

vki
Most tartok 45%-nál. Ezzel a kis géppel gyilkolom õket, amit még nemistom kitõl nyertem. Nem nagy szám, de nekem tetszik. Íme:

ACER Aspire 5738ZG

The FlashBack
emberek! lassan elkellene ide egy házigazda nem?

bocsássuk szavazásra a dolgot!

kik a javaslatok?

SASboy
ezeken mi a tuning?

nice legs. what time to open?

Nekem mostmár olyanra van tuningolva hogy valami custom motorral szinte minden maxon van illetve egy hangyapöcsszálnyi hiányzik talán :D

The FlashBack
nem segítenél megírni azt a f.a.q-t a kocsikról?

SASboy
melyik része?

robotnyk
köszi
FOXX supreme
thx...

Ez gecjó!

Dave000
Szóval ezzel a szolíd kis masinával aratom a blacklistet, az a jó hogy olyan motortuningok vannak benne amik nekem nem is lehetnének még:

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DAVE23
már mindenki kariert futott én meg nem tudok össze hozni 1 cd-kép sem LOOSER

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

The FlashBack
szép:)

Hát nem úgy sikerült, ahogy akartam, de így is jó. :)

Na remélem sikerül... Még nem csináltam ilyet. Szóval nálam az ilyesmik a nyerõk:

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/844313655golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/sl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

FOXX supreme
Átalakúlt a Subaru....

The FlashBack
senki?
lool:)

<#levele>

Falconer
Én szintugy vagyok vele.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Japán, tehát nálam az említésre sem méltó. :) De elég hányadék... (Japók közül csak Evo VIII, Impreza, és Skyline számít autónak nálam)

The FlashBack
van valaki aki kajakra ért az MW-hez, nem az elején jár, és segítene összedobni egy FAQ-t a verdákról tuningcuccokról satöbbi?
az írjon priovátot, vagy MSN (lent az aláírásomban)

The FlashBack
kIRÁLY!

Falconer
Akkor mit szolsz #553 -hoz?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Én nem csalodtam az evoban, azzal is szépen nyertem a versenyeket. Nem használtam sokat, de meg voltam vele elégedve.

Na errõl beszéltem... Már ne is haragudj, de ez undorító. <#confused>

DJ Skyline
<#eljen>

Looserke
Aki kíváncsi hogy mit bír a verdája az feltétlenül nyomjon egy kört a 4-ik Tollboothon a 7ik blacklistes csajszinál!

SASboy

Egyetértve! Én is pont ma nyertem meg. :)) Nekem azért is tetszik, mert nem csicsa; a saját kocsijaimra sem nagyon teszek optika tuningot, egy Lamborghini-re meg eleve szentségtörés lenne... Az Evo8-ban viszont nagyot csalódtam (nagy rakás sz*r), a Clio v6-om százszor jobb. ;)

robotnyk
thx
fernando torres
gyönyörûû<#eljen><#worship>

12346
gyááá ha már vkinek nincs ízlése minek mutogatja az autóját?:DD van pár ultra elvetemült bringa:)))

robotnyk
csak szolidan

Falconer
Caymanböl sikerült nitro nélkül kihozni 310et! És még csak a 9es jelöltet kell elvernem. :)

szeeeep danny:)))

asfa
mi jo má ez a kocsi :DD <#eljen><#eljen><#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress