5403
-
laksai #1546 le lehet tölteni
-
#1545 a Galardo ténleg gyönyörű -
#1544 gallardoról először a ferrari jutott eszembe, de nagyon jók -
#1543 nah ez már valami:):d naon szép:) gratulálok:)
-
#1542 tecci:)
-
#1541 van különbség... de azért szép:)
-
#1540 ott van:) :Ð nagyon állat:Ð
-
#1539 remélem is:)
-
#1538 nyah itt van ket masik amit karrieren kivul apolgatok:
tegnap raktam ossze oket:
Gallardo (semmi tuning megis tok zsir uttartas es fasza a hangja.. nagyon jo auto)
SL (Black Knight)
-
#1537 nekem nem tetszik ez a body kitt,de amúgy joak!:) -
#1536 szerintem mindenkinél pixeles! nálam is olyan -
#1535 ehh.. koszike a dicsereteket:D igyekszem:D
-
nemtom..lehet nalam van a problema de az osszes vinyl annyira pixeles hogy az mar hanyadek... -
#1534 Ez az Én gépsárkányom:
-
Dankó #1533 Impreza
-
#1532 A suprák közül eddig ez a legszebb...grat! -
#1531 régi jól bevált piros fekete Supra. Ismét a tiéd a legszebb eddig valóban -
#1530 csocso a suprabajnok:D ez télleg ott van, supraban nem lattam jobbat de nem is nagyon fogok sztem. majd ha lesz idom berakom az en kocsijaimat is -
salieri #1529 kep1
kep2 -
#1528 vedd ki a HT-t a video beallitasokbol es lesznek szinei is a jateknak (legalso opciot tedd low ra a video beallitasoknak) -
#1527 A Supram:
vegsebesseg 337 km/h... van meg mit tuningolni.. mindenbol hatravan meg egy tuninglehetoseg... -
Dankó #1526 Meg akkor már a porsche-t is.
-
Dankó #1525 Az a baj hogy a piros szín az nagyon gány. Nincs olyan igazi tűz piros szin.
-
#1524 -
#1523 na itt van. Én úgy vagyok ezekkel az európai verdákkal, hogy nem illik rájuk a sok díszítés, azt meghagyom a japán gyártmányoknak, azokhoz valahogy jobban passzol.
-
#1522 nemtom ki hogy van vele, de én a felnit sosem színezem, csak a fekete, szürke és ezek árnyalatait veszi csak be az izlésem. Amúgy megvan a porsche, most nyertem el egy burzsujtól :D mingyá rakok képet, kicsit konszolidáltam, mert idétlen volt :) -
#1521 Hát....ez így???? viszont fordítva nagyon szuper lenne szerintem! próbáld ki úgy! -
#1520 -
Dankó #1519 A megszokott színkompozíció. Nem tudom de ez így csodálatos :)
-
#1518 A legújabb szörnyeteg a garázsből...iszonyat hogy megy TUNING NÉLKÜL!!!! és az a hang!! nem is tudom mihez hasonlítani...Super!!!! 330-at megy nekem alap kocsi...eddig még nem volt zsém motor piszkálásra, de már most elégedett vagyok...egy a baj, hogy egyszerűen már nincs szín, nemtudok mit adni neki, na mindegy egyenlőre ez lesz...
-
#1517 Én még mindig a Golf-fal verem a bandát! -
#1516 Újabb PinkSLip áldozat (BL #3):
-
#1515 Nekem most van ugye a gallardo, azzal megyek asszem már végig
Fullos az összes statja!
olyan 380 környékén van a vége -
#1514 én nem is akartam nagyon elnyerni...akkor meg az van,hogy nem tudom,hogy mivel is menjek...inkább egy autóra összpontosítottam... -
#1513 Jaja, de az inkább a catch up-nak tudható be, vagy mittomén...
de van benen vmi! -
#1512 csak 1-et nyertél el?
Én majdnem mindet eddíg, pedíg nem is akartam nagyon...
mindíg a ?-es bonusoknál a 2. ra nyomtam, azt meglett, meg egy kis motrottuning, azt kész... mindíg bejött egy kivételével az elsőt nem nyertem meg, hanem 20rongyot adott... -
#1511 végülis érthető!:)
Undergroundokban megszoktuk már a 400+ km/h-s végsebességet,meg az alig eltérő menettulajdonságú autókat!:D -
#1510 Ezen te csodálkozol?
Ez nemsemmi...
Gondolkodj...
Tudom hogy nem egy szim a game, de ez azért durva lenne... -
#1509 én nem is csodálkozok,ha egy Golf nem veri le a Lambot!:DDD
össz-vissz 2 autóm volt karrierben...supra meg egy elnyert corvette -
#1508 -
#1507 CSak saját tapasztalatból beszéltem a golfot hiába tuningoltam fulra nem ment úgy mint egy alap lamborgini mur. muszály volt ha végig akrtam vinni a játékot