NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
En a gallardot nyertem el, Koltottem ra osszvissz 10k-t, es erosebb lett mint a corvette amit szinten elnyertem.
jakewyler
Pedig nekem így van beállítva és jó,nem szaggat,de majd megnézem hogy hány fps!!!

Azért ezt nehezen hiszem... A lenti konfigon 800*600 full graf 4* élsimítással, és így is néha lemegy 22-24 fpsre rendõrös üldözéseknél...

nem mivel ebben olyan cum is van amit nem lehet megvenni sem!!!!!! ergo jobb mmijt egy fullos gt !!!

jakewyler
Nekem is kéne 1 gallardo azé,csak még 20százalékos vagyok sajna!

DJ Skyline
én is elnyertem a korvettet,és olyan motor volt benne,ami eredetileg még el sem érhetõ!😄

jakewyler
De azé a murcielgora lecserélnéd nem?<#beka2><#finom>

mindig megynertem eddig a enemy carjat szal ez is az eredetileg azért lejhet benne minden ultimate+ customa motor egy két cucca!!! 70% amuigy

berlinboy6329
fasza.kössz

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jakewyler
nem akad nekem se,csak rohadt sokat tölt!
Fog menni a gépeden sztem full grafon ne izgulj!<#smile>

berlinboy6329
ok kössz.jövõhéten remélem meglesz mert már tolni akarom.Akad amúgy?mennyire h igen?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bodesz
nekm 9600xt,1000ram,amd xp 1800 asom van és nekem minden maxon van de télleg 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

jakewyler
Hol tartasz h má galardóval mész?
ja és mennyi volt?

jakewyler
Ja meg a mw
1024felbontás
optionsba a grafika merõ fullig nyomva!
azt nem tom hány fps,mert nincs fönn a progi,de majd megnézem

berlinboy6329
kellene help!!kinek van 9600-os radeonja? h lehet úgy beállítani 512 ramhoz meg 2400 amd athlon xp-hez a cuccot h szép és gyors legyen?

jakewyler
😄DD

berlinboy6329
figy jakewyler!!neked megvan az MW?gondolomja, szal azt akarom kérdezni h milyrn beállításokkal nyomod és hány FPS?

THX. Szolid de belül vadállat!!! <#finom>

SASboy
nekem szerinted olyan? 2 színbõl áll. Majdnem mindenbõl a legjobb van rajta (motor, fékek...stb.)

nice legs. what time to open?

ok majd legközelebb nem kicsinyitem a 1920*1440-et 😄

DJ Skyline
#553?😄

Jogos,amugy igazibol egy tuning HGT PUNTOM van...<#nyes><#nyes><#nyes>

jakewyler
Hát az nekem se teccene nagyon

bodesz
lol.sztem maradjatok abban hogy elmész letölteni azt majd jössz vissza véleményt mondani 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

jakewyler
<#smile><#vigyor3>

bodesz
tudja valki mi értelme a fosbarna a kék és a piros összerakásának???mert láttam ilyen képet aszittem leesek a székrõl

Bocsánat,nemvaok tul jártas ebben,hogy nemszabad kérdezni.Én kérek elnézést de komolyan

jakewyler
Figy szerintem csak vissza kellet volna olvasni 1 kicsit!

bodesz
nagyobb képet betudnál rakni mert nemlátom...pls...😄

Az elfogathato válasz hogy éppen nemvoltam itthon mert máshol melozok?Rájövök netre kérdezek valamit erre elküldenek a sunyiba szépen kifejezve,mondhatom kedves társaság.Csak igy tovább.Köszönöm a sok kedves választ srácok

jakewyler
már nagyon régóta kint van<#mf1><#wave><#nezze>

berlinboy6329
má még jelent,azé vannak itten sok kép.

berlinboy6329
::-)))))

<#banplz><#banplz><#kocsog><#kocsog><#lama><#lama><#taps><#eljen><#worship><#hehe>

Kedves vagy..Asszem szépen megkérdeztem,miért kell igy lemondanod érte?

Sland
nem! Mért lenne kint?

LOL bazdmeg milyen hülye vagy

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

genRob
Sziasztok!

Reggel még ment a gama most meg nem. Antiblaxxot használok vkinek meg van a másik ilyen progi? Vagy lehet vmit rosszulcsinálni? Met kéri az eredeti lemezt...

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

kint van már a most wanted?

jakewyler
én rád szavazok<#worship>

The FlashBack
bazz😊

jakewyler
Jó néz ki nagyon a gallardod!!!!!

jazzy
Szemelyszerint lamborghini fan vagyok, de ma mar lusta vagyok a murciélagot megszerezni, majd holnap rakok be kepet ;]
The FlashBack
mih?
mondjatok egy nevet, kit ajánljotok házigazdának ide😊

DJ Skyline
õ nem lehet

Falconer
Vazz, azt hogy kell? Nekem sincs <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

The FlashBack
FOXX Supremet, javaslom!

Falconer
Nagyon eltaláltad te is, de nekem a "sapkája" nagyon nem tetszik. Szerintem nem kell ennek a kocsinak a tetejére semmi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

The FlashBack
yah😊

The FlashBack
én😊 de nem én csináltam😊

DJ Skyline
de csak olyan ember nevét lehet mondani aki már egy éve regelt az sg-n!😊

Gecijó a banner,valaki nagyon vágja a flash-t,grat neki.