NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
A játék szuper,maga a királyság!!
Van valami olyan kód,hogy 50 milcsi pénzt kapsz,és azon bármit tudsz venni,figyeljetek vele ha letöltitek,mert keylogger van benne,és valaki igy akar megetetni!
Tudjátok, a nfs mw valamelyik mapájában benevan az összes olyan kocsi amit ti csináltatok,tuningoltatok,lécives dobjátok át,és kiteszem az oldalra,mellé teszem hogy ki csinálta,meg amit akartok.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

De azért itt az én DRÁGÁM 61%-nál!<#mf1>#mf1>

Szerintem szép lett!!
Ha van kedved nézz néha fel TS-re!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Azé' van még egy Gallardom is :)
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
F.E.A.R. FOR EVER!!!
firka le,motorház szolidabbra,tetõbeömlõt is,egy vadabb felni,mondjuk egy csillag alakú,aztán jó is lesz!:))
meg ez az ezüst elég "sablon szín" már a merciken...mondjuk lehetne bordó,fekete felnikkel,és <#eljen>#eljen> lesz...legalábbis én így csinálnám meg!:)
de 1ébként pöpec <#eljen>#eljen>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.