5403
  • tigeroo
    mindenki csicsázza az autoját???!

én 39%-nál járok és egy fehér golffal nyomulok ( a #14-es plink slipje), csak 500cashért lefestettem..
    én csak a perfomance upgradet veszek :S
  • pihi
    aha csak megcsináltam egy versenyt..:D
    3x ujrakezdtem utolso körben mindig felkenöttem a betonfalra.. de megvan 10 rugoval gazdagabb vok:D
  • asfa
    nm :DD érthető?
  • pihi
    thx:D
  • asfa
    kimented print screen gombbal.alt tab vagy kilépsz a játékbol beiileszted mondjuk a paint-be ctrl+v-vel aztán odamész hogy www.kepfeltoltes.hu és feltöltöd.a direkt linket ctrl+c-vel kimásolod és rámész itt hogy kép beiileszted és mehet.aztán it lesz a kép
  • pihi
    #1611 sevrolett vagy sevrolé?:D
  • pihi
    sajnos nemtok berakni képet az én puntomrol a 7 blacklistnél vok és 284et kihoztam belöle és utána betonfal lehet ment volna feljebbis mer csak 5ösben volt..télleg vki elmagyarázza h kell?:D felraki képet?
  • asfa
    mondom én :DDD
  • Borg
    Puntóból szvsz még tuninggal sem jön ki annyi :D

De legalábbis ha bármi köze lenne a valósághoz a játéknak, akkor már el is szállna annyival a kis piszlicsáré kasznijával.
  • asfa
    csítelt :DDDDD
  • zolo
    Hogy lehet egy puntoból 300-at kihozni úgy hogy csak a blacklist 15 van legyőzve???Egyik osztálytársam állítja kihozta a puntoból!?Bezzeg az én puntom még az elején egy dombra is alig ment fel.:(
  • XenonIceX #1617
  • static
    Fehér gép komoly lett. Nemsokára jonnek az én képeim. :)
  • pihi
    öhm, matricákat h lehet szerválni?:D 39% nál vok és csak az alap matricák vannak
  • Magnumrolcsi
    nm.
  • The FlashBack
    én is ilyen járgánnyal kezdtem:)
  • cement
    nekem is a punto meg a golf teccik a legjobban. nemtom a punto olyan jo lett sztem mint állat, pedig még csak body kit sincs rajta.
  • OrioN the S
    Uccsó!
  • OrioN the S
  • Magnumrolcsi
    Hogy lehet így elb@szni !?
  • OrioN the S
    Ezzel meg közértbe járok
  • OrioN the S
    Voila!
  • FOXX supreme
  • Speedbreaker
    EZ KURVA JÓ!
  • The FlashBack
    egyetértek! főleg a Lambok, a mercik meg a porschék!:Ð
  • kesenyi
    Kurva szépek a kocsik! Gratula mindenkinek!
  • geri15
    Végre megvan!!! Nem volt semmi az uccsó üldözés, de azt is letudva végre enyém a bömös Lehet hogy egy gallardo, vagy SL merci jobb nála de ez übereli mindet!!

• Evogordon
    Itt van a carrera s-em

• FOXX supreme
    Így is ő a MOST WANTED...
  • 12346
    a golf meg a punto nem is rossz. nem tom mér raknak rá az autókra minden szart, ha kell ha nem..:) porsche gt-re szárnyak pl:S. meg lambikra, porchékre tetőbeömlők, szintén boing szárny hegyek, + ízléstelen festés, miegymás. szánalom. de ez a két bringa jó lett:) granulátum.
  • Dave000
    ez a BMW gyári erejével sem marad le sokkal a többi verdától, ez kapna olyan tuningot mint a többi... hááát... :D
  • FOXX supreme
    Az én számomra ebben a játékba nincs jobb kocsi.....:)
  • DJ Skyline
    mondjuk az tény,hogy a rommá tuningolt suprám übereli a verdát,de szvsz ha tuningolható lenne a bömös is,akkor abból is szép dolgokat lehetne előcsalogatni!:D
  • ScanaiFan
    Nah megvettem a Porsche-t is... ez van megtetszett:P
  • KRi2

• Borg
    Nemtom mi olyan nagy szám ezen a 10 éves M3-ason a játékban. 1000x jobb autók vannak benne ennél.
  • DJ Skyline
    nem lehet,CSAK kasztnit festeni,és matricázni
  • cement
    fekete felnivel kiprobalnam, sztem jobban mutatna de nagyon jo
  • FOXX supreme
    Egyszerűen maga a tökéletesség!
  • DJ Skyline
    a mester!