NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért kérdeztem meg, mert azt mondta, hogy egyébként nem bírja a kártyája az élsimítást, én meg kíványcsi voltam milyen kártya, mert nemsokára szeretnék újat venni.
könyörgöm minek kell ezt megkérdezni? Minden nap legalább 5 ilyen kérdést látok a topicocban... Ha megtudod boldog leszel vagy mi?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Milyen kártyád van?
név
Amúgy én is csak a fótó kedvéért állítottam be amúgy nem bírja sajnos

név
Jah, ez lehet nem nekem szólt<#idiota>

Smuge
Krómozás az merre van a "szineknél"? Vagy nem ott van?

Minimumon van, hogy jobban menjen a játék, egyébként 6X-osat tud.
név
de van, maxra van húzva, csak ennyit bír a kártya<#zavart2>

Nincs, mert Radeon 9550-em van, és eléggé lelassítaná a játékot az élsimítás.
SASboy
<#eljen><#eljen>

nice legs. what time to open?

mohus
él simítás nincs?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

név
Ez meg a Corvettem:
C6

gondolom a végefelé lesznek elérhetõk ezek az árnyalatok

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hogy lehet iylen krómos car-t csinálni?

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

leslieboy
#731 732
Ez nem az a topic!Itt tuninggal,és autókkal foglalkozunk!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

VALAKINEK 100% os save😄😛???

Nekem is bejön néha figy én azt csinálom ha bejön daemont kiüríted és újra beteszed ha nem jóh alcoholba és onnan indítod ha az se jóh virtual cd hide😄😛!😄

Ne.Kinek a jó.Én meg nem tudom senkitõl megszerezni.A net-em nem olyan gyors ezét nem tudom lehúzni,ahol lakok meg nincs meg senkinek.

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

Mit kell tennem ha az instalálás után ez a felirat jelenik meg: Please insert correct CD-ROM, select OK and restart application!<#help><#help><#help>

Sziasztok!
Nekem ma lessz meg a játék a black edition azaz mostanában!
Sok minden jót hallottam róla fõleg a grafika meg az egészrõl csak jót mondanak mondtok!
Na végignéztem a képek nagy részét mindenkinek gratulálok látom a kreativitással nincs gond.
Hallottam valami idõ lassításról meg ilyenekrõl ha valaki lenne olyan kedves írna egy emailt vagy csak a fórumba egy rövöd jellemzést értékekkel!
PL:grafika:10 értitek!
és bocánattot kérek hogy a gagarebe írtam de a kreativitást itt kel dicsérni!
Elõre is kösz!
Msn--->[email protected]
e-mail:[email protected]

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

XenonIceX

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

esálye sincs a x-boxnak!!!!

The FlashBack
nah ki legyen a házigazda?😊
LoL

Shadowkiller
Ne itt volna a Super TT

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Looserke
én már tegnap veírtam...én is egy tollbooth-ot nyomok állandóan ha kell lóvé. Asszem a 7ik blacklistes csajszinál a 4-ik event egy tollbooth, amiért 10.000 cash jár és nagyon könnyû megcsinálni, ráadásul élvezetes is, mert végig autópályán mész és lehet nyomatni neki. Majdnem végig 250-320 km/h körüli a sebesség és nincsenek zsaruk...sétamenet és még jó sok lóvé is jár érte...

EmThor
nemsokára jön a vita, hogy xbox360-as, vagy pc-s nfs:mw a szebb-e 😄

és mi van akkor ha elkap a jard (most kezdtem)
TÖBB LÓVÉ!!!

Azt vágjátok,h visszafele is meg lehet csinálni a versenyeket?
A Backlist menübe fel/le nyillal az elõzõ muksók között tudsz választani. Meg amit már megcsináltál azt végignyomhatod megint.
Én pl ToolBoth-ot csipázom az a legkönnyebb. Egyiket 5x megcsináltam és versenyenként 10 rudit kaptam érte... most vagyok a 6. helyen.. kurwayooo
nem tud valaki olyan kódot amivel egy kis kesre lehet szert tenni
DannyL
Bocs ez 800x600 lett, de különben ez a megengedett itt.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

jakewyler
Mennyibe kerül a porche cayman s?

és azt honnan lehet leszedni azt a kódot?
Sylvester
Nem akarok pofázni 😊 de a képeket lehetne kicsinyiteni egy pöppet nekem nem kivetitöm van hogy lássam 😊 ajánlom a 640*480 as felbontást 😊 aki igy csinálja megköszönöm😊 neki is jobb mert hamarabb látom a gépezetét 😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Hello!

Nézzetek körül, csak elõbb regisztráljatok a fórumba!
NFS Most Wanted X

Üdv:
BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

uniqu cuccokat elején nyugodtan rárakhatom a golfomra, vagy jobb ha elrakom, és majd valami viperre rakom rá?😄 vagy nem számi, nyugottan rakjam rá?😮

Scott21

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

asfa
mi jo má a verdád 😄D

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tep
elõször töltsd fel a netre

\"SLICE of LIFE\"

Mért nem tudok képet feltölteni ? 😞

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Hupsz egy kis hiba történt ! 😄

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

C:\Documents and Settings\Keresztapa\Dokumentumok\Képek\Picikém

Doomista
nagyon szuper,már jó lene ha énis tudnánk játszani,csak állandoan befagy a játék a gépemen..

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

geri15
Két új szerzeményem 😊 Egy Viper és egy Gallardo. A Gallardo-t most nyertem, a Viper-t meg vettem, és maxra tuningoltam ^^

Íme a Viper

És a Gallardo

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Doomista
wof ezis szép kocsi😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
necak 1 kocsit tuningoljuk ahogy csak birjuk,ismerkedjünk többel..

Doomista
hja

név
sztem nem mindig az a szép ha agyon van díszítve <#circling>