5403
  • zimzumm
    Szép a Porscéd! Végre nem ez a cigány Oneill levonós, tunning!
    De én maradok a Magyar színeknél!

http://www.sg.hu/galeria/11294853061133138115.jpg
  • KG21
    fritz nemzeti színek :)
  • [Walaki]D`Lair
    HŰŰŰŰŰ!!!! Vauxhall Monaro VXR!!!!! HŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!
  • The FlashBack
    Sok sikert hozzá:)
  • [Walaki]D`Lair
    Én most töltöm...:)

De ha meglesz tuti én a szupersportok külsejéhez nem nyúlok...úgy eltoszni a DB9-et mint ahogy lejjebb látható...rémes....
  • Magnumrolcsi
    A kipörgést én úgy akadályozom meg hogy nyomom az Előrét és a fékezést.
    Akkor simán elindul kipörgés nélkül.
  • scorpeeon
    játék közben esc, ott van vmi performance tuning ahol szabadon lehet állítgatni az értékeket. de ez nekem gyanús... semmi hátránya nincs ha mindet felállítom ott maxra? nem nagyon értem ezt a rendszert
  • DAVE23
    amugy ebben a részben nincs ijen Dyno vagy mi ahol betom állitgatni a kocsimat ahogy nekem fexik?
  • scorpeeon
    csak az? :D külön gomb nincsen?
  • The FlashBack
    van:) FRAPS:)
  • scorpeeon
    jah, és még1 láma kérdés: van rá gomb, hogy olyan screenshotot csinálj a játékban hogy be is menti őket valamilyen mappába? ha igen, akkor melyik gomb az? (prnt screen-el csak az utolsó marad meg ugyebár...)
  • The FlashBack
    szépek:) grat hozzá:)
  • scorpeeon
    hát, mind2re már nincs pénzem mert van már 10 kocsim, és bármelyiket is veszem, a kocsi ára és a tuning együtt minimum félmillió zsozska, nekem meg kb annyi van :D és már csak Razor van hátra... tehát ha Razortól nem nyerek minimum 300000-t-amire igencsak kevés esély van, csak az egyiket tudom megvenni. nekem így ránézésre a Carrera GT szimpatikusabb, vélemény?
  • Borg
    Most így áll az Audim

Ezt meg nemrég pinkslippeltem el, kicsit átalakítottam, feltuningoltam... mégiscsak egy Mustang - gondoltam.

De igazából egy határ szar az Audihoz képest. 2x bustedoltak, mikor ezzel próbáltam rendőrök ellen menni. Egyszerűen tök gáz elindulni vele, ha valahova beszorítottak, vagy lelassultam stb. Pörög pörög de csak nem indul el. És irányíthatatlan is ilyenkor.
    Bezzeg a jó kis quattro, arra megy amerre nyomom neki, akár nulláról is fullgázas kigyorsítással. És nem pörög el semmi... Nem hiába egyszer sem kaptak még el a rendőrök vele.

Ja és azt urban legendet is el lehet felejteni, hogy a Mustang masszívabb a rendőrök ellen, kordonáttörésre, stb. Úgy áll meg a mustang egy frontáls ütközéstől, mint a cövek. Az Audival meg simán megyek tovább, míg a SUV ott burul félre...
  • The FlashBack
    szerintem mindkettő... de ha annyira egyet akarsz venni akkor FORDGT
  • DAVE23
    vagy csak valami árnyék bezuzás?
  • DAVE23
    jancsika8 kérhetnék 1 képet szemböl a kpcsidrol mert igy vagy én vettem csak észre valami gebasz van a motorháztetöddel:D
  • scorpeeon
    szerintetek mit érdemesebb venni ha a pénz nem számít? Ford GT vagy Porsche Carrera GT?
  • The FlashBack
    szép:)
  • Jancsika8
  • Jancsika8
    megoldotta a fő láma
  • Jancsika8
  • bodesz
    amit linkelni akarsz az NEM KÉP.képnek van kiterjesztése stb
  • bodesz
    nemazért de ez a legrondább kocsi a mit valaha láttam.SRY de akkor is hányás
  • Jancsika8
  • zimzumm
  • Jancsika8
    http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1133187275&status=galeria&galeria=nfsmw
  • Jancsika8
    láma vagyok
  • Jancsika8
    megőrülök
  • Jancsika8
  • The FlashBack
    mellesleg yah:)
  • Fenrir
    offtopic
  • The FlashBack
    bal felső sarok neved alatt
  • zimzumm
    de hol van a beállítások gomb vagy vmi?
  • The FlashBack
    vagy, beálítások/nick kép/ ide kell feltölteni/
  • Magnumrolcsi
    Logoműhely
  • The FlashBack
    hamarabb kell gondolkodni:)
    semmi baj:)
  • zimzumm
    Figy mán all! Biztos utána tunnék nézni, de monggggyátok mán meg nekem hogy hoyg lehet itt az sg-n ilyen kis logót tenni a nevem mellé? És milyen méretű kép felel meg?
  • zimzumm
    Tom mire való a válasz gomb, csak mindig üzenetküldés után jut eszembe hogy használni is kéne
  • The FlashBack
    "válaszgomb"használd!