5403
-
zimzumm #1989 Szép a Porscéd! Végre nem ez a cigány Oneill levonós, tunning!
De én maradok a Magyar színeknél!
http://www.sg.hu/galeria/11294853061133138115.jpg -
#1988 fritz nemzeti színek :)
-
[Walaki]D`Lair #1987 HŰŰŰŰŰ!!!! Vauxhall Monaro VXR!!!!! HŰŰŰŰŰŰŰ!!!!! -
#1986 Sok sikert hozzá:)
-
[Walaki]D`Lair #1985 Én most töltöm...:)
De ha meglesz tuti én a szupersportok külsejéhez nem nyúlok...úgy eltoszni a DB9-et mint ahogy lejjebb látható...rémes.... -
#1984 A kipörgést én úgy akadályozom meg hogy nyomom az Előrét és a fékezést.
Akkor simán elindul kipörgés nélkül. -
#1983 játék közben esc, ott van vmi performance tuning ahol szabadon lehet állítgatni az értékeket. de ez nekem gyanús... semmi hátránya nincs ha mindet felállítom ott maxra? nem nagyon értem ezt a rendszert -
#1982 amugy ebben a részben nincs ijen Dyno vagy mi ahol betom állitgatni a kocsimat ahogy nekem fexik? -
#1981 csak az? :D külön gomb nincsen? -
#1980 van:) FRAPS:)
-
#1979 jah, és még1 láma kérdés: van rá gomb, hogy olyan screenshotot csinálj a játékban hogy be is menti őket valamilyen mappába? ha igen, akkor melyik gomb az? (prnt screen-el csak az utolsó marad meg ugyebár...) -
#1978 szépek:) grat hozzá:)
-
#1977 hát, mind2re már nincs pénzem mert van már 10 kocsim, és bármelyiket is veszem, a kocsi ára és a tuning együtt minimum félmillió zsozska, nekem meg kb annyi van :D és már csak Razor van hátra... tehát ha Razortól nem nyerek minimum 300000-t-amire igencsak kevés esély van, csak az egyiket tudom megvenni. nekem így ránézésre a Carrera GT szimpatikusabb, vélemény? -
Borg #1976 Most így áll az Audim
Ezt meg nemrég pinkslippeltem el, kicsit átalakítottam, feltuningoltam... mégiscsak egy Mustang - gondoltam.
De igazából egy határ szar az Audihoz képest. 2x bustedoltak, mikor ezzel próbáltam rendőrök ellen menni. Egyszerűen tök gáz elindulni vele, ha valahova beszorítottak, vagy lelassultam stb. Pörög pörög de csak nem indul el. És irányíthatatlan is ilyenkor.
Bezzeg a jó kis quattro, arra megy amerre nyomom neki, akár nulláról is fullgázas kigyorsítással. És nem pörög el semmi... Nem hiába egyszer sem kaptak még el a rendőrök vele.
Ja és azt urban legendet is el lehet felejteni, hogy a Mustang masszívabb a rendőrök ellen, kordonáttörésre, stb. Úgy áll meg a mustang egy frontáls ütközéstől, mint a cövek. Az Audival meg simán megyek tovább, míg a SUV ott burul félre... -
#1975 szerintem mindkettő... de ha annyira egyet akarsz venni akkor FORDGT
-
#1974 vagy csak valami árnyék bezuzás? -
#1973 jancsika8 kérhetnék 1 képet szemböl a kpcsidrol mert igy vagy én vettem csak észre valami gebasz van a motorháztetöddel:D -
#1972 szerintetek mit érdemesebb venni ha a pénz nem számít? Ford GT vagy Porsche Carrera GT? -
#1971 szép:) -
Jancsika8 #1970 -
Jancsika8 #1969 megoldotta a fő láma -
Jancsika8 #1968 -
#1967 amit linkelni akarsz az NEM KÉP.képnek van kiterjesztése stb -
#1966 nemazért de ez a legrondább kocsi a mit valaha láttam.SRY de akkor is hányás -
Jancsika8 #1965 -
zimzumm #1964 -
Jancsika8 #1963 http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1133187275&status=galeria&galeria=nfsmw -
Jancsika8 #1962 láma vagyok
-
Jancsika8 #1961 megőrülök
-
Jancsika8 #1960 -
#1959 mellesleg yah:)
-
#1958 offtopic -
#1957 bal felső sarok neved alatt -
zimzumm #1956 de hol van a beállítások gomb vagy vmi? -
#1955 vagy, beálítások/nick kép/ ide kell feltölteni/ -
#1954 Logoműhely -
#1953 hamarabb kell gondolkodni:)
semmi baj:)
-
zimzumm #1952 Figy mán all! Biztos utána tunnék nézni, de monggggyátok mán meg nekem hogy hoyg lehet itt az sg-n ilyen kis logót tenni a nevem mellé? És milyen méretű kép felel meg?
-
zimzumm #1951 Tom mire való a válasz gomb, csak mindig üzenetküldés után jut eszembe hogy használni is kéne -
#1950 "válaszgomb"használd!