5403
-
#2029 akkor másképp mondom. Az összes kocsi közül választhatsz az elején vagy itt is nyerni kell ahhoz versenyeket h megvehesd? Az az Audi nagyon tetszik, lehet azzal kezdeni a game-t? -
#2028 ehh az a rondaságot szedd le a motorháztetőröl :) -
#2027 mert a hamachy-t feldughatod magadnak, ha neten játszotok. a 2-vel is próbáltuk, és semmit sem ért...
Szal mw-vel ha neked sikerül igazán grt... -
szaharin #2026 hellosztok, hamachival csinaltunk lan szervert, de nem engedet tbe masokat, miert?:( connection lost.. -
#2025 -
#2024 elnézést Borgnak.... -
#2023 Ami Brognak van az A4-es...A8 nincs benne! -
#2022 Nem tudod kiválasztani azt az A8-ast mivel nincsen benne!!
-?
Mert az egy 3.2-es A4-es Audi. -
#2021 hanem? :) -
#2020 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem!?
Hogyan lehet vagy hogyan tudjátok ide a fórumba beteni a képeteket???
Ha valaki tudna nekem segíteni akkor szoljon! -
#2019 nem
-
#2018 srácok ha letöltöttem a játékot, egyből kiválaszthatom azt az audit-t ami Borgnak van (A8 quatro) -
#2017 van benne valami, de mindenki örül neki, amikor megszerzi, és nagyon szépen néz ki tuningolva, mindneki próbál egyedit alkotni belőle... ugyanolyan mint a Lambo, satöbbi...
De kell neked sem bántani ezeket az embereket, hiszen ezért van ez a toipk... BMW ből is annyi van a topikban min VW -ból...
ez nem "kedves" üzenet:)
-
#2016 Nem unjátok még a Bmw-t ?? (nem bántásként)
Tudom, hogy erről szól az egész.
OFF (nem kérek "kedves" hozzászólásokat,saját véleményem) -
#2015 nagyon szépek:) grat:)
-
#2014 A szemem fényei:
BMW:
Lamborghini:
-
#2013 hm, az audira befizetek:)
csak dícséritek, nemek meg végülis anti-rendőr gépezet kell ^^, -
#2012 cell-shaded grafika? :p -
zimzumm #2011 -
#2010 Infactedman miez bazzmeg a batmobil? Kirak össze ilyen szarokat? LOL -
#2009 na mégegyszer
-
#2008 Karrierben ezt nem sikerült elpinkslippelni, pedig kellett volna :( Vigaszképp összeraktam csak úgy magamnak, ilyen DTM szerűt akartam
-
#2007 Jok a gepek!
En ezzel a szereny geppel furikazom.
-
#2006 3 kedvenc vasam careerben:
Supra
Aston Martin DB9
Gallardo
-
#2005 de lehet. ha az én kocsijaimat láttad volna az mind levan
#1898 -
#2004 halljátok, ablakot nem lehet fóliázni?? egyiknél se láttam még .) Most jön a game torrentről, holnap meg is lesz sztem -
Jancsika8 #2003 igy néz ki az eleje! -
#2002 Persze..."nyomokban". Inkább azért éri meg kocsit venni hogy a hagját meghallagasd, mert a hangok 10/10 :) -
#2001 Én eddig azt gondoltam azok a csíkok relatívak, tehát ha egy alapból jobb kocsinak vannak maxon a csíkjai, akkor az jóval jobban megy, mint egy full tuningos Golf. Nyugtassatok meg, hogy legalább nyomokban így van. :/ -
-
zimzumm #1999 Jahhh, mer pl a Carrera Gt, meg a többi gyorsabb kocsi, már alapból, egy magasabb tunning level-ről indul mint mondjuk a Punto.
Így hozzák szintbe a kocsikat! Mer a full tunning Clionak, meg a Lambonak is maxon van minden tuéajdonsága! -
#1998 tök mind1 hogy milyen autód van... puntóval is lenyomsz egy lambot... -
#1997 Én a start Golf-al ütöttem meg irgalmatlanul a Bl#2-est. Az volt a furcsa, hogy még csak újra sem kellett kezdenem.
Esküszöm menet közben nehezebb pályák vannak, mint a bossok! -
Borg #1996 Próbáld ki a quattro audit... semmit nem kell görcsölnöd, az összes erejét egyből leviszi az útra a 4 kereke.
A Mustangos csajszit olyan könnyedén vertem el vele mind2 futamon, mint talán még egyiket sem. -
KaBuTo666 #1995 Audio a4: Piros,fehér,zöld,ez a magyar föld! -
zimzumm #1994 Ja! Naponta ferrakom vagy 3- szor:D:D -
#1993 nemzetek harca:DDD -
#1992 már láttam a hazafias verdád, tetszik is -
#1991 Jó! Igazi német márka, német színek...szép! -
zimzumm #1990 Szép a Porscéd! Végre nem ez a cigány Oneill levonós, tunning!
De én maradok a Magyar színeknél!