NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megvan,jöjjön privbe!
😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kivéve az SLR-en...
amúgy nekem az EVOVIII-ad tetszik a legjobban <#eljen>#eljen>

Fontos lenne!!!
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
vagy ha má nagyon régi a wined akkor gyaluld le!
A videókari progjamján belül mindent állíts vissza alapra tehát hogy ne legyen automatikus élsimítás! stb... stb...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Lenne egy kérdésem.Annak a priginak érdekelne a neve amivel HIDE-olni kell az MW-t.Ha tudjátok írjátok már le.Elõre is köszi.
Hy
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Itt az én Lexusom. Most csak ilyen képem van róla, mert nem rég alakítottam ilyenre.
Tényleg gáz hogy alig van mit rakni a kocsikra. Így nem lehet olyan változatos gépeket összerakni mint az U sorozatban.
[merlinw.org]