5403
-
#2629 egyébként sztetek milyen? nagyon gáz? -
#2628 semmi akadálya
-
#2627 nekem is van egy murciélago-m, a bmw-t még nem tuningoltam.
ha lehetne indulnék talán vele a versenyen:
-
#2626 ez nekem tetszik, zsír -
#2625 ez is megvan, márcsak a bömös van hátra
-
#2624 Nincsen semmilyen tuti tipp erre.Mindig a meglévő max tuningok legyenek az autón.Én az egész játékot manuálon csináltam meg úgy jobban gyorsul a kocsi.Kaze-t asszem clioval nyomtam le. -
#2623 Bmw-t csak career modban lehet tuningolni és csak visual tuning van,és ott sincs megengedve a kerék festése.:( -
#2622 benne lettél a versenybe:)
-
#2621 szép ótó:)
-
Trevort #2620 -
Trevort #2619 Valaki tudja hogy lehet tuningolni feltört játékban bmw-t?HA LEHET!
A feltört játék neve:Need for Speed Most Wanted Black Edition.
Légyszíves segíttsetek !köszi!
Vagy csak Career módban lehet? -
#2618 nem rosz kis gép nekem tetszik! -
#2617 Németország rulez!!!:) -
#2616 Ezek az én kedvenceim,ezeken kívül még van 8 autóm.remélem tetszenek majd nektek is:)
-
#2615 ezzel szeretnék versenybe szállni:
vélemény? -
#2614 tud az autóim eddig nem nyerték el a tetszéseteket :D
De az 5. csávót is letoltam. Hátha legújabb gyöngyszemem tetszeni fog ami a porsche helyére került:
tudom túl van csicsázva meg minden te mit csináljak ha optikai tuning buzi vagyok :D -
surmi #2613 Segitseget kernek. A clone dvd-s valtozat van meg. Sikeres instal utan viszont mindig amikor elakarom inditani ujra indul a gep. Mar jo lenne jatszani vele. Nemtom mit tegyek lehet hogy az a baj hogy 64 bites xp van font, de hat mar az uj jatekok mind mennek vele. NGO catalist driver van font, mivel a sima 64 bites catalist nem tamogatja a kartyamat, ami egy 9250ge. Lecci segitsetek, elore is thx. -
#2612 De jók! -
#2611 Nekem a kerekei olyan Countach-ra emlékeztetnek :) -
tga #2610 Ez ilyen márványos
-
#2609 Beállításoknál(fórum főoldal)
sg.hu/forum.php
-
#2608 hogyan lehet azt megcsinálni hogy amit mondol alatta legyen egy vékony vonal és ott legyen valamilyen szoveg bármikor amikor irok?
-
#2607 meg még az uveget is befesteném valamilyen másik szinre -
#2606 jok a spollerek de én másik vinillst raknék rá -
#2605 várok a véleményeket
-
#2604 köszi !
csak az a bajom hogy most ezzel a kaze-val kell majd "harcolnom" de hogy hogyan azt még nem tom, már ez elözö 2 is olyan nehéz volt.Ti hogyan tuttatok megcsinálni? mármint aki megcsinálta -
#2603 ez is szép:)
-
#2602 Nosza feltoltol egy subarut is legyen ez a 3. kis autom
-
#2601 oks:9 de szerintem lesz aki hamarabb megszerzi mint én de nem baj:)
majd rakok jobbat fel:P -
#2600 BMW-t majd az #1- blacklistben fogsz látni...
addig semmi:)
de siess:)
-
#2599 majd ha eljutok olyan szintig amikor majd lesz lamborghinim akkor majd megcvsinálom és berakom én is.
Én még BMW-T nem is láttam:( Nekem blach edition-om van.Lehet hogy azért? -
#2598 persze, hogy nem baj, hiszen ezért a topig neve: Garage, és szeretnénk, ha a jövőben is megtisztelnél minket az utóiddal:)
a #2595-ben szerplő autó Felnijét átfestenéd ezüstre szerintem sokkal jobb lenne:)
-
#2597 köszi neked milyen verdad van?? -
#2596 lehetséges majd nézek szebbet hozzá. köszi a véleményt -
#2595 Itt van egy másik autom! Szerintetek, melyik a jobb? tudom nem ezeket keresitek de azért nem baj ugye hogy felraktam?
-
#2594 Orrlyukak nélkű szebb lenne! -
#2593 szép aztó:) grat:)
-
#2592 véleményeket kulgyetek nyugodtan nem baj ha negativum. -
#2591 Szewasztok ez itt az én verdam nem egy nagy kunszt de még ez a legjobb!!
-
#2590 FAQ
bár nem tudom milyen tippekre gondolsz, épp most akartam fejleszteni a FAQ,t de az uw nem enged be:(