NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SUV-ok dettó.
A Ghost cop car + mindössz 16X16 pixeles skinel rendelkeznek ami ugyi szintén nem igazán alakítható. Lehet h 1 - 2 okosságot (fényesítés, pontozás, csíkozás
Broafka - én is láttam már fordított feliratú rendõrótót, és amikor csináltam a skint akkor gondolkoztam is rajta, h milyen legyen, de mivel a képen, amirõl lestem az elhelyezéseket így volt ... emelett döntöttem.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hát igen, a hülye rendõrök!!!!
De ez akkor is így van, a mentõ autóknál is így van...
majd fényképezek én is egyet, azt majd meglátjuk <#duhos2>#duhos2>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a RENDÕRSÉG feliratot a kocsi orránál fordítva szokták ráírni, azért hogyha a visszapillantóból nézed akkor rendesen ki van írva hogy Rendõrség
de így most fordítva lesz a felirat 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
A következõ oldalról töltöttem le vinyleket: www.nfsunlimited.net, ami egy nagyon klassz oldal, biztos innen is sokan ismeritek. A kérdésem a következõ: azt írja a readme-jében, hogy a texture.bin-be kellene importálnom a *.dds fileokat. Azt hogyan kell!
Help plíz!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Következõ dolog asszem a Corvette rendõrótó lesz ugyanezzel a matricával. Azzal remélem már kevés meló lesz ... mivel elvileg csak rá kell méretezni 😊))
A Ghost rendõrautókkal nem lehet sajnos semmit csinálni ... max átszínezni vlmire, h ne fekete legyen de az úgy jó. Még a SUVok is kapnak valami magyaros rendõr vinylt aztán lehet h el is teszem magam a CARBON idejére 😊 Csak akkor nyúlok már MW vinylbe, ha valami igazán jó 5let ugrik be.
Szal õ lett a Hungarise COPGTO ótó :

Ez spec nincs fent.
Itt vannak a saját matricáim 😊)
<<Karrier - Feketelista - Bio>>
Néhány helyen pedig még ebbe a saját gyártású készletbe is belenyúltak egy kis "rajzolással" nyújtották, döntötték, elmosódást tettek rá, lefedték egyikkel a másikat stb. A lényeg h az eredetit õk készítették ... és csak ennek a játéknak ... és csak maguknak.
Idõvel lehet h valahol felbukkan, ha valaki nekiül megszerkeszteni, de az átfedések, széthúzás, összetolás miatt nagyon sokat kell még vele használat közben dolgozni, h full azonos legyen az MW készlettel.
Sztem valaki leszedett a google találatok közül 2 betûtípust, és 1 betûtípus szerkesztõ progival egyszerûen átnevezte, h telepítés után MW néven fusson a winfosba.
A jobb oldali a 2.zip-bõl kapott betû, ami egyáltalán nem hasonlít 😊))
A bal oldali az 1.zip-bõl kapott betû, ami szintén nem ugyanaz, bár hasonlóbb. Viszont nem néztem meg a full egyezést, de sztem ez az a betû amit én eddig is használtam már jó ideje, és BrooklynKid néven rengeteg helyen megtalálja a google.
Szal még mindig tartom azt amit lentebb írtam : "Pontosan azt a típust nem nagyon találni, de graffitti típusok raklapszámra vannak."
de azert koszi hogy segitettel
ezzel oan teljesitmény alkatrészeket tehetsz a kocsidra , amit még nem szereztél meg ! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
basszus egy rohadt milestone kéne ronnie-hoz de nem akar sikerülni. se porschével se lambóval tiszta ideg vagyok miatta. na mindegy... legalább most lesz egy jó meccs 😊