5403
-
#5229 okés köszönöm -
Szabi1991 #5228 -
Szabi1991 #5227 #5192 -
#5226 Autókat sehonnan, max 1 ferrarival bővítheted a garázsod. Azt pedig itt visszaolvasva is megtalálhatod. -
#5225 Honnan lehet le tölteni autókat? mert a gugliban nem talaltam. És hogy kell be rakni de azt lehet sejtem!? -
tzsoltika #5224 Hello! Vki tudja, hogy hogyan kell használni a Cam-Hecket? -
Gerryson #5223 valaki tud olyan linket adni amivel lehetne tuningolni a BMW-t?
plíz help me!!!!!!! -
#5222 mindegyik good
-
#5221 balck edition vgay a sima a jobb verzió?
thx
-
buba23 #5220 -
buba23 #5219 -
#5218 Ha olyan fontos lenne mint mondod akkor már július 25.-e óta visszaolvastál volna ebben a topikban, és meglenne a válasz. Utoljára Szabi írta le, de sztem előtte már jó sokan, és ott van a FAQ is ... hasznos olvasmány. 1bként neh azt hidd, h "csakúgy" lehet festegetni :DD Megoldható természetesen, de a csakúgy azéé elég erős :D -
MrPamacs #5217 5197-re valaki? Fontos lenne. -
#5216 ezt kérném privátban rednezni. köszi
-
#5215 felveszel?
-
#5214 figyu adok egy msn-t és beszéljük meg ott :D
[email protected] -
#5213 az én üzenetemet? -
Szabi1991 #5212 ezt nem értem :( -
#5211 Hali mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy a bónusz autók, meg a magam által tuningolható( és nem a beépített BMW M3-as) az melyik verzióban van?
Mert nekem a Black Edition van meg, és gondolom nem ebben van.
És hogy az ta verziót honnan tudnám leszedni amiben minden benne van?
lécci segítsetek!
előre is köszy -
Szabi1991 #5210 leszedheted innen
leírás by DJ.Skyline :
-a fraps movies fülénél állítsd 30fps-re,így a minősége jó,lesz igaz nagy lesz a mérete,de erről majd később
-előszőr kikell tesztelni mit bír a játék,meg a gép...ha nem bírja nagyon,akkor a videó felvétel alatt kicsit vedd lejjebb a graf beállításokat...élsimítás,felbontás,textúrák minősége(ha van),látótávolság...ha bírja a beállításodat amivel játszol akkor mehet úgy is...ez minden játénál más...
-a játék lehet kicsit belassul,de a videó olyan gyors lesz mint ahogy a videó felvétel nélkül játszol
-ha kész a videó,akkor oda menti ahova a fraps-et feltetted
-ne ilyedj meg a méretén ha ilyen GB-os méreteket látsz majd!:D
-indítsd el a winfos movie makert ha van (start menü/futtatás éd írd be,hogy moviemk.exe
-ha bejön a muvi maker akkor így tudod tömöríteni a videót:
_file/importálás/videó kitallóz,majd megnyit...várd meg amíg megnyitja...
_videó hosszúságától függően kis Klippekre bontja fel (Klip 1,Klip 2 stb)...mindet kijelölöd majd az alsó sávba húzod
_az alsó sávban is mindet kijelölöd,hogy fehér legyen,majd Klip(fent a menüben),és ott az Összekapcsolás...így most a kis klippekből csinált egy videót
_File/Mozgókép mentése(Ctrl+M),és olyanra mented amilyenre akarod...én ebbe szoktam:
Videó szélessávú NTSC-kapcsolatokhoz(összesen 1500 kbps)
_aztán megadod amiket szeretnél,majd OK,és aztán elmented ahova akarod...
kész!:)
-
Szabi1991 #5209 igen , szivesen -
BENDI #5208 mert akkor nagyon köszi!!!!! -
BENDI #5207 azzal tom fel venni azt amit jáccok??? -
Szabi1991 #5206 fraps -
BENDI #5205 sziasztok segítség kéne!!!olyan progit keresek amivel fel lehet venni azt amit a most wanteden csinálok:)
előre köszi!!! -
#5204 elvileg benne lesz a .iso-ba 1 crack mappában, de jobban jársz ha leszeded a 1.3 patchet, és nocd cracket ásol hozzá valahonnan. pl nfsplaneton lesz sztem. -
#5203 neeem? es crack letezik hozza?:SS -
#5202 nem elég. -
#5201 ooooo, oks mar szaguld lefele..amugy serial van..remelem eleg..:SS
reg jacottam vele naon.. -
#5200 Szia
Itt le tudod tölteni.(torrent).:http://www.torrentreactor.net/
Itt van Need For Speed Most Wanted Black Edition, de azt nem tudom, hogy van hozzá crack vagy Serial.
Próbáld meg. Sokksikert.
-
Szabi1991 #5199 szeddd le a simát :P -
#5198 Valaki segitsen enekm pls, honnan tudom leszedni a Black Editont? torrenten nincs seeder..:S -
MrPamacs #5197 Hy
Hogy lehet a Vinyleket kiszedni a játékból? Festenék a kocsimra valami szép MW-et csak nem tom kiszedni. Milyen progival lehet a BIN-ből képet csinálni? -
#5196 FAQ
-
laci1993 #5195 hali rámegyek az ikonra és ezt írja ki
please insert correct CD-ROM, select OK restart application
KKÉÉRRLLEEKK SSEEGGÍÍTTSSEETTEEKK.............................................
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S. -
#5194 Sziasztok.
Csináltam egy mentést, aki szeretne döngetni a Ferrari 360-as kocsival annak érdemes ezt a mentést, letölteni.
Jó szórakozást az utakon.
Innen töltheted le:http://rapidshare.de/files/26866611/KHURRAM.rar.html -
laci1993 #5193 hali rámegyek az ikonra és ezt írja ki
please insert correct CD-ROM, select OK restart application
kérlek segítsetek kössz............. -
Szabi1991 #5192 Akinek nem indulna el , mert hibát észlel , az tőltse le ezt , ezzel tuti megy , letőltőd a kocsit , feltelepited az exe-t , bemásolod ezt a fájlt a Mw mappába , majd elinditod a játékot a NFSMW Mod Loader parancsikonnal , és száguldozhatsz az új Cabrioddal :) -
Szabi1991 #5191 hoppá :) sry elírtam nem Modena hanem Spider van ;) -
Szabi1991 #5190 Hello ! Elkészűlt a MW-hez egy mod amivel Ferrari 360 Modenával mehetűnk !!
letőlthető innen vagy innen !