NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az utcai zsarun rendesen van írva , a piros kék lámpás autópályazsarun tûkrõzve , de szerintem a sima jobban néz ki 😊

Csori
Az 1* körözési szint autóját nem lehet változtatni, mert az sztem már a geometry.bin-ben úgy van megadva, amibe nem lehet nyúkálni sajna 😞((
A SUV-ok dettó.
A Ghost cop car + mindössz 16X16 pixeles skinel rendelkeznek ami ugyi szintén nem igazán alakítható. Lehet h 1 - 2 okosságot (fényesítés, pontozás, csíkozás) bele lehetne rakni, és feltûnõbbek lennének Az a 16X16 max 1 fedõszín megadására lehet jó szvsz.

Broafka - én is láttam már fordított feliratú rendõrótót, és amikor csináltam a skint akkor gondolkoztam is rajta, h milyen legyen, de mivel a képen, amirõl lestem az elhelyezéseket így volt ... emelett döntöttem.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

ha a valóságban rendõr corvet ûldõz tõk mind 1 😊

<#nevetes1>

akyyy
am a többi rendõrautó nem lesz átrakva? 😄 mert ennek gyakorlati haszna is van... kikapcsolod hogy a kamcsi lassítrva mutatja a rendõrt, és figyeled, mikor látod meg õket, és igy már messzirõl fel ismered õket avaló életbe😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Broafka
intresting
hát igen, a hülye rendõrök!!!!
De ez akkor is így van, a mentõ autóknál is így van...
majd fényképezek én is egyet, azt majd meglátjuk <#duhos2>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Csori
ehhhhhh lemaradt a

Broafka
hibás 😛
a RENDÕRSÉG feliratot a kocsi orránál fordítva szokták ráírni, azért hogyha a visszapillantóból nézed akkor rendesen ki van írva hogy Rendõrség
de így most fordítva lesz a felirat 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

akyyy
vazzebazze ezért érdmees votl benézni😄😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

az<#vigyor2>

The FlashBack
faxa mi?😄

nekem is ien joy om van <#wow1><#nevetes1>

The FlashBack
bloodkillertibi, tulajdonképpen mi a bajod?

mibajodvan ?

trackmaniac
köszi, most már menni fog!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

trackmaniac
oksa, thx

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

egy perc és tõltheted rolam 😊

na bazz

trackmaniac
Kösz, de a link sajnos nem jó!

Csuhai G
404 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bárcsak visszaolvasnál ...

...amugy : letõlt , elolvas , +ért 😊

trackmaniac
Sziasztok! Kellene egy kis segítség!

A következõ oldalról töltöttem le vinyleket: www.nfsunlimited.net, ami egy nagyon klassz oldal, biztos innen is sokan ismeritek. A kérdésem a következõ: azt írja a readme-jében, hogy a texture.bin-be kellene importálnom a *.dds fileokat. Azt hogyan kell!

Help plíz!<#help><#help><#help>

Csori
Szal tölthetõ INNEN
És nézhetõ itt :

JaSoN HuNTeR
Szóval nem eredeti az mwm és menne lanba?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Srácok nem eredeti a játék,menne lanba?<#vigyor3>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

<#eljen> jól néz ki teszteltem én is egy csomót 😛

Csori
És ilyen ha körbevesznek 😄D

Csori
Nos azt hiszem, h kész vagyok vele. Aki ezekkel a rendõrautókkal akar fogócskázni az leszedheti INNEN. Próbáltam úgy megcsinálni a dolgot, h azok is használhassák akik még 1 matricát sem raktak be mert nem tudják, h h kell. Õk mindenképp az "olvass el!.txt"-el kezdjenek!!!
Következõ dolog asszem a Corvette rendõrótó lesz ugyanezzel a matricával. Azzal remélem már kevés meló lesz ... mivel elvileg csak rá kell méretezni 😊))
A Ghost rendõrautókkal nem lehet sajnos semmit csinálni ... max átszínezni vlmire, h ne fekete legyen de az úgy jó. Még a SUVok is kapnak valami magyaros rendõr vinylt aztán lehet h el is teszem magam a CARBON idejére 😊 Csak akkor nyúlok már MW vinylbe, ha valami igazán jó 5let ugrik be.

Szal õ lett a Hungarise COPGTO ótó :

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> nagyon jóó csak a motorházzal szenvedj még 😛 a rendõrség felírat ott nem a legjobb (még😊de ezenkivûl kira !! Ugyhogy siess 😛 van MSN-ed ?

Csori
Még csak félkész állapotban van, és csak a GTO-ra, de ezt mindenképp befejezem, és lehet, h felfeszítem az összes rendõrautóra 😊))

Csori
Ezt csak poénból összedobtam, de ITT találsz ó sokat amit be lehet rakni.
Ez spec nincs fent.
Itt vannak a saját matricáim 😊)

Ez a külsõ alapból benne van a játékban,vagy mod?

Csori
A roncskirály 😄DD

The FlashBack
figy, szerintem ne reklámozd ezt itt, sajnálunk tényleg, de hivatalosan ne reklámozd, vagy írj a gportalnak egy levelet, vagy iírj privibe embereknek, de itt ezért ban-t fogsz kapni

Csori
Hjahh még annyi h a BrooklynKid sem a logóban használt betûhöz hasonlít, hanem inkább a játék közben a feketelistás ellenfelek nevének kiírásához használthoz.
<<Karrier - Feketelista - Bio>>

Csori
Sztem a játék készítõk kreáltak kifejezetten a MW-nek 1 betûkészletet amit használgattak a képek elkészítése közben, aztán megtartották maguknak.
Néhány helyen pedig még ebbe a saját gyártású készletbe is belenyúltak egy kis "rajzolással" nyújtották, döntötték, elmosódást tettek rá, lefedték egyikkel a másikat stb. A lényeg h az eredetit õk készítették ... és csak ennek a játéknak ... és csak maguknak.
Idõvel lehet h valahol felbukkan, ha valaki nekiül megszerkeszteni, de az átfedések, széthúzás, összetolás miatt nagyon sokat kell még vele használat közben dolgozni, h full azonos legyen az MW készlettel.

az lehet, sot bizttos mer az N betu nem olyan meg a M-se meg a T se, a D meg eggyaltalan, ha igy belegondolok igazad van neked
Csori
Ezt a két betûtípust én is leszedtem, de egyik sem az NFSMW "betûtípusa".
Sztem valaki leszedett a google találatok közül 2 betûtípust, és 1 betûtípus szerkesztõ progival egyszerûen átnevezte, h telepítés után MW néven fusson a winfosba.

A jobb oldali a 2.zip-bõl kapott betû, ami egyáltalán nem hasonlít 😊))
A bal oldali az 1.zip-bõl kapott betû, ami szintén nem ugyanaz, bár hasonlóbb. Viszont nem néztem meg a full egyezést, de sztem ez az a betû amit én eddig is használtam már jó ideje, és BrooklynKid néven rengeteg helyen megtalálja a google.

Szal még mindig tartom azt amit lentebb írtam : "Pontosan azt a típust nem nagyon találni, de graffitti típusok raklapszámra vannak."

kossz, de en megtalaltam, a tcm-en
de azert koszi hogy segitettel
Csori
Pontosan azt a típust nem nagyon találni, de graffitti típusok raklapszámra vannak.

Csori

kene az nfs mw betutipusa de nagyon
Csori
Szal itt az SLR 😊))

Csori
Kicsit sokáig tartott a frissítésük: Falken GT + McLaren SLR

Cartunner
ezzel oan teljesitmény alkatrészeket tehetsz a kocsidra , amit még nem szereztél meg ! 😊

az nekem is kene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van trainer amivel könnyû lenne , ha gondolod hogy kell , szólj és linkelek 😉

arra rájöttem... csak arra gondoltam hátha van egy olyan jó beállítás ami után jól is megy a kocsi meg tapad is.
basszus egy rohadt milestone kéne ronnie-hoz de nem akar sikerülni. se porschével se lambóval tiszta ideg vagyok miatta. na mindegy... legalább most lesz egy jó meccs 😊
amikor játszol , menûbe van egy beállitás , ott lelehet ültetni a kocsit , a spoliereket beállitani stb stb !