5403
-
Szabi1991 #5189 az utcai zsarun rendesen van írva , a piros kék lámpás autópályazsarun tűkrőzve , de szerintem a sima jobban néz ki :) -
#5188 Az 1* körözési szint autóját nem lehet változtatni, mert az sztem már a geometry.bin-ben úgy van megadva, amibe nem lehet nyúkálni sajna :(((
A SUV-ok dettó.
A Ghost cop car + mindössz 16X16 pixeles skinel rendelkeznek ami ugyi szintén nem igazán alakítható. Lehet h 1 - 2 okosságot (fényesítés, pontozás, csíkozás[userbar mintázat :P]) bele lehetne rakni, és feltűnőbbek lennének Az a 16X16 max 1 fedőszín megadására lehet jó szvsz.
Broafka - én is láttam már fordított feliratú rendőrótót, és amikor csináltam a skint akkor gondolkoztam is rajta, h milyen legyen, de mivel a képen, amiről lestem az elhelyezéseket így volt ... emelett döntöttem. -
Szabi1991 #5187 ha a valóságban rendőr corvet űldőz tők mind 1 :) -
Szabi1991 #5186 -
#5185 am a többi rendőrautó nem lesz átrakva? :D mert ennek gyakorlati haszna is van... kikapcsolod hogy a kamcsi lassítrva mutatja a rendőrt, és figyeled, mikor látod meg őket, és igy már messziről fel ismered őket avaló életbe:P -
#5184 intresting
hát igen, a hülye rendőrök!!!!
De ez akkor is így van, a mentő autóknál is így van...
majd fényképezek én is egyet, azt majd meglátjuk -
#5183 ehhhhhh lemaradt a [IMG] :DDD
szal még1X
-
#5181 hibás :P
a RENDŐRSÉG feliratot a kocsi orránál fordítva szokták ráírni, azért hogyha a visszapillantóból nézed akkor rendesen ki van írva hogy Rendőrség
de így most fordítva lesz a felirat :) -
#5180 vazzebazze ezért érdmees votl benézni:D:D -
Szabi1991 #5179 az -
#5178 faxa mi?:D
-
Szabi1991 #5177 nekem is ien joy om van -
#5176 bloodkillertibi, tulajdonképpen mi a bajod?
-
Szabi1991 #5175 mibajodvan ? -
#5171 köszi, most már menni fog! -
Szabi1991 #5170 mwtexmagyar.zip -
#5169 oksa, thx -
Szabi1991 #5168 egy perc és tőltheted rolam :) -
Szabi1991 #5167 na bazz -
#5166 Kösz, de a link sajnos nem jó! -
#5165 404 :) -
Szabi1991 #5164 bárcsak visszaolvasnál ...
...amugy : letőlt , elolvas , +ért :) -
#5163 Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
A következő oldalról töltöttem le vinyleket: www.nfsunlimited.net, ami egy nagyon klassz oldal, biztos innen is sokan ismeritek. A kérdésem a következő: azt írja a readme-jében, hogy a texture.bin-be kellene importálnom a *.dds fileokat. Azt hogyan kell!
Help plíz! -
#5162 Szal tölthető INNEN
És nézhető itt :
-
#5161 Szóval nem eredeti az mwm és menne lanba? -
#5160 Srácok nem eredeti a játék,menne lanba? -
Szabi1991 #5159 jól néz ki teszteltem én is egy csomót :P -
#5158 És ilyen ha körbevesznek :DD
-
#5157 Nos azt hiszem, h kész vagyok vele. Aki ezekkel a rendőrautókkal akar fogócskázni az leszedheti INNEN. Próbáltam úgy megcsinálni a dolgot, h azok is használhassák akik még 1 matricát sem raktak be mert nem tudják, h h kell. Ők mindenképp az "olvass el!.txt"-el kezdjenek!!!
Következő dolog asszem a Corvette rendőrótó lesz ugyanezzel a matricával. Azzal remélem már kevés meló lesz ... mivel elvileg csak rá kell méretezni :)))
A Ghost rendőrautókkal nem lehet sajnos semmit csinálni ... max átszínezni vlmire, h ne fekete legyen de az úgy jó. Még a SUVok is kapnak valami magyaros rendőr vinylt aztán lehet h el is teszem magam a CARBON idejére :) Csak akkor nyúlok már MW vinylbe, ha valami igazán jó 5let ugrik be.
Szal ő lett a Hungarise COPGTO ótó :
-
Szabi1991 #5156 nagyon jóó csak a motorházzal szenvedj még :P a rendőrség felírat ott nem a legjobb (még:)de ezenkivűl kira !! Ugyhogy siess :P van MSN-ed ? -
#5155 Még csak félkész állapotban van, és csak a GTO-ra, de ezt mindenképp befejezem, és lehet, h felfeszítem az összes rendőrautóra :)))
-
#5154 Ezt csak poénból összedobtam, de ITT találsz ó sokat amit be lehet rakni.
Ez spec nincs fent.
Itt vannak a saját matricáim :)) -
Crazy Mate #5153 Ez a külső alapból benne van a játékban,vagy mod? -
#5152 A roncskirály :DDD
-
#5151 figy, szerintem ne reklámozd ezt itt, sajnálunk tényleg, de hivatalosan ne reklámozd, vagy írj a gportalnak egy levelet, vagy iírj privibe embereknek, de itt ezért ban-t fogsz kapni
-
#5148 Hjahh még annyi h a BrooklynKid sem a logóban használt betűhöz hasonlít, hanem inkább a játék közben a feketelistás ellenfelek nevének kiírásához használthoz.
<<Karrier - Feketelista - Bio>> -
#5147 Sztem a játék készítők kreáltak kifejezetten a MW-nek 1 betűkészletet amit használgattak a képek elkészítése közben, aztán megtartották maguknak.
Néhány helyen pedig még ebbe a saját gyártású készletbe is belenyúltak egy kis "rajzolással" nyújtották, döntötték, elmosódást tettek rá, lefedték egyikkel a másikat stb. A lényeg h az eredetit ők készítették ... és csak ennek a játéknak ... és csak maguknak.
Idővel lehet h valahol felbukkan, ha valaki nekiül megszerkeszteni, de az átfedések, széthúzás, összetolás miatt nagyon sokat kell még vele használat közben dolgozni, h full azonos legyen az MW készlettel. -
bloodkillertibi #5146 az lehet, sot bizttos mer az N betu nem olyan meg a M-se meg a T se, a D meg eggyaltalan, ha igy belegondolok igazad van neked -
#5145 Ezt a két betűtípust én is leszedtem, de egyik sem az NFSMW "betűtípusa".
Sztem valaki leszedett a google találatok közül 2 betűtípust, és 1 betűtípus szerkesztő progival egyszerűen átnevezte, h telepítés után MW néven fusson a winfosba.
A jobb oldali a 2.zip-ből kapott betű, ami egyáltalán nem hasonlít :)))
A bal oldali az 1.zip-ből kapott betű, ami szintén nem ugyanaz, bár hasonlóbb. Viszont nem néztem meg a full egyezést, de sztem ez az a betű amit én eddig is használtam már jó ideje, és BrooklynKid néven rengeteg helyen megtalálja a google.
Szal még mindig tartom azt amit lentebb írtam : "Pontosan azt a típust nem nagyon találni, de graffitti típusok raklapszámra vannak." -
bloodkillertibi #5144 kossz, de en megtalaltam, a tcm-en
de azert koszi hogy segitettel