NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
De ez mit takar? Lehet benne finomhangolni, különféle szinü nitro gázt hozzáadni, teljesitmény növelö tuningolni(motor, felfüggesztés, fékek, ecu, turbo...stb alkatrészeket beszerelni külön külön?

Chaos Anno Domini

nyugi : carbonba kirább tuningok lesznek mint a ug2 ben 😊

Danman
nem azért de nem értem miért mindenki ezzel tuningol amikor nfsu2ben sokkal sokkal szebb autókat lehet csinálni jó h nincs benne lambo stb de akkoris és ezt nem értem az EA-tõl h mé szedték ki belõle a tökjó tuningot...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Csori
attól függ h kinek mi a nehéz 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Sziasztok! melyik a legújabb verziója a NFS-nek?

matricákat nehéz csinálni?

Sziasztok!!!

Elõre elnézést kérek ha nem olvasok vissza de mire ezt az 5000 hzozzászólsát megnézem lemenne a nap.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki segíteni e abban hogy hogyan tudnék a most wanteddel neten játszani mert megcsinálom az accountot de a cd keyt nem fogadja ugyebár el de én úgy tudom meglehet csinálni hogy menjen.
Aki tudna ebben segíteni pls írjon.
Ha valaki tud akkor részemrõl msnen is megbeszélhetjük.

Kössz szép
Sziasztok

zoli122
404-es hiba

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
okés köszönöm

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Csori
Autókat sehonnan, max 1 ferrarival bõvítheted a garázsod. Azt pedig itt visszaolvasva is megtalálhatod.

zoli122
Honnan lehet le tölteni autókat? mert a gugliban nem talaltam. És hogy kell be rakni de azt lehet sejtem!?

Hello! Vki tudja, hogy hogyan kell használni a Cam-Hecket?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

valaki tud olyan linket adni amivel lehetne tuningolni a BMW-t?
plíz help me!!!!!!!
The FlashBack
mindegyik good

bacardi93
balck edition vgay a sima a jobb verzió?
thx

Csori
Ha olyan fontos lenne mint mondod akkor már július 25.-e óta visszaolvastál volna ebben a topikban, és meglenne a válasz. Utoljára Szabi írta le, de sztem elõtte már jó sokan, és ott van a FAQ is ... hasznos olvasmány. 1bként neh azt hidd, h "csakúgy" lehet festegetni 😄D Megoldható természetesen, de a csakúgy azéé elég erõs 😄

5197-re valaki? Fontos lenne.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

The FlashBack
ezt kérném privátban rednezni. köszi

teckdeck
felveszel?

teckdeck
figyu adok egy msn-t és beszéljük meg ott 😄
[email protected]

teckdeck
az én üzenetemet?

ezt nem értem 😞

teckdeck
Hali mindenki!

Azt szeretném kérdezni, hogy a bónusz autók, meg a magam által tuningolható( és nem a beépített BMW M3-as) az melyik verzióban van?
Mert nekem a Black Edition van meg, és gondolom nem ebben van.
És hogy az ta verziót honnan tudnám leszedni amiben minden benne van?
lécci segítsetek!
elõre is köszy<#worship>

leszedheted innen

leírás by DJ.Skyline :

-a fraps movies fülénél állítsd 30fps-re,így a minõsége jó,lesz igaz nagy lesz a mérete,de errõl majd késõbb
-elõszõr kikell tesztelni mit bír a játék,meg a gép...ha nem bírja nagyon,akkor a videó felvétel alatt kicsit vedd lejjebb a graf beállításokat...élsimítás,felbontás,textúrák minõsége(ha van),látótávolság...ha bírja a beállításodat amivel játszol akkor mehet úgy is...ez minden játénál más...
-a játék lehet kicsit belassul,de a videó olyan gyors lesz mint ahogy a videó felvétel nélkül játszol
-ha kész a videó,akkor oda menti ahova a fraps-et feltetted
-ne ilyedj meg a méretén ha ilyen GB-os méreteket látsz majd!😄

-indítsd el a winfos movie makert ha van (start menü/futtatás éd írd be,hogy moviemk.exe
-ha bejön a muvi maker akkor így tudod tömöríteni a videót:
_file/importálás/videó kitallóz,majd megnyit...várd meg amíg megnyitja...
_videó hosszúságától függõen kis Klippekre bontja fel (Klip 1,Klip 2 stb)...mindet kijelölöd majd az alsó sávba húzod
_az alsó sávban is mindet kijelölöd,hogy fehér legyen,majd Klip(fent a menüben),és ott az Összekapcsolás...így most a kis klippekbõl csinált egy videót
_File/Mozgókép mentése(Ctrl+M),és olyanra mented amilyenre akarod...én ebbe szoktam:
Videó szélessávú NTSC-kapcsolatokhoz(összesen 1500 kbps)
_aztán megadod amiket szeretnél,majd OK,és aztán elmented ahova akarod...
kész!😊

igen , szivesen

mert akkor nagyon köszi!!!!!
azzal tom fel venni azt amit jáccok???
fraps

sziasztok segítség kéne!!!olyan progit keresek amivel fel lehet venni azt amit a most wanteden csinálok😊
elõre köszi!!!
Csori
elvileg benne lesz a .iso-ba 1 crack mappában, de jobban jársz ha leszeded a 1.3 patchet, és nocd cracket ásol hozzá valahonnan. pl nfsplaneton lesz sztem.

pihi
neeem? es crack letezik hozza?:SS

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Csori
nem elég.

pihi
ooooo, oks mar szaguld lefele..amugy serial van..remelem eleg..:SS
reg jacottam vele naon..

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

holecsko10
Szia

Itt le tudod tölteni.(torrent).:http://www.torrentreactor.net/

Itt van Need For Speed Most Wanted Black Edition, de azt nem tudom, hogy van hozzá crack vagy Serial.
Próbáld meg. Sokksikert.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

szeddd le a simát 😛

pihi
Valaki segitsen enekm pls, honnan tudom leszedni a Black Editont? torrenten nincs seeder..:S

Hy

Hogy lehet a Vinyleket kiszedni a játékból? Festenék a kocsimra valami szép MW-et csak nem tom kiszedni. Milyen progival lehet a BIN-bõl képet csinálni?

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

The FlashBack
FAQ

hali rámegyek az ikonra és ezt írja ki
please insert correct CD-ROM, select OK restart application

KKÉÉRRLLEEKK SSEEGGÍÍTTSSEETTEEKK.............................................
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S.

holecsko10
Sziasztok.

Csináltam egy mentést, aki szeretne döngetni a Ferrari 360-as kocsival annak érdemes ezt a mentést, letölteni.
Jó szórakozást az utakon.

Innen töltheted le:http://rapidshare.de/files/26866611/KHURRAM.rar.html

TDU,ETS2 Nick: holecsko

hali rámegyek az ikonra és ezt írja ki
please insert correct CD-ROM, select OK restart application

kérlek segítsetek kössz.............

Akinek nem indulna el , mert hibát észlel , az tõltse le ezt , ezzel tuti megy , letõltõd a kocsit , feltelepited az exe-t , bemásolod ezt a fájlt a Mw mappába , majd elinditod a játékot a NFSMW Mod Loader parancsikonnal , és száguldozhatsz az új Cabrioddal 😊

hoppá 😊 sry elírtam nem Modena hanem Spider van 😉

Hello ! Elkészûlt a MW-hez egy mod amivel Ferrari 360 Modenával mehetûnk !!
letõlthetõ innen vagy innen !