NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Elõre elnézést kérek ha nem olvasok vissza de mire ezt az 5000 hzozzászólsát megnézem lemenne a nap.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki segíteni e abban hogy hogyan tudnék a most wanteddel neten játszani mert megcsinálom az accountot de a cd keyt nem fogadja ugyebár el de én úgy tudom meglehet csinálni hogy menjen.
Aki tudna ebben segíteni pls írjon.
Ha valaki tud akkor részemrõl msnen is megbeszélhetjük.
Kössz szép
Sziasztok
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
plíz help me!!!!!!!

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
[email protected]
Azt szeretném kérdezni, hogy a bónusz autók, meg a magam által tuningolható( és nem a beépített BMW M3-as) az melyik verzióban van?
Mert nekem a Black Edition van meg, és gondolom nem ebben van.
És hogy az ta verziót honnan tudnám leszedni amiben minden benne van?
lécci segítsetek!
elõre is köszy<#worship>#worship>
leírás by DJ.Skyline :
-a fraps movies fülénél állítsd 30fps-re,így a minõsége jó,lesz igaz nagy lesz a mérete,de errõl majd késõbb
-elõszõr kikell tesztelni mit bír a játék,meg a gép...ha nem bírja nagyon,akkor a videó felvétel alatt kicsit vedd lejjebb a graf beállításokat...élsimítás,felbontás,textúrák minõsége(ha van),látótávolság...ha bírja a beállításodat amivel játszol akkor mehet úgy is...ez minden játénál más...
-a játék lehet kicsit belassul,de a videó olyan gyors lesz mint ahogy a videó felvétel nélkül játszol
-ha kész a videó,akkor oda menti ahova a fraps-et feltetted
-ne ilyedj meg a méretén ha ilyen GB-os méreteket látsz majd!😄
-indítsd el a winfos movie makert ha van (start menü/futtatás éd írd be,hogy moviemk.exe
-ha bejön a muvi maker akkor így tudod tömöríteni a videót:
_file/importálás/videó kitallóz,majd megnyit...várd meg amíg megnyitja...
_videó hosszúságától függõen kis Klippekre bontja fel (Klip 1,Klip 2 stb)...mindet kijelölöd majd az alsó sávba húzod
_az alsó sávban is mindet kijelölöd,hogy fehér legyen,majd Klip(fent a menüben),és ott az Összekapcsolás...így most a kis klippekbõl csinált egy videót
_File/Mozgókép mentése(Ctrl+M),és olyanra mented amilyenre akarod...én ebbe szoktam:
Videó szélessávú NTSC-kapcsolatokhoz(összesen 1500 kbps)
_aztán megadod amiket szeretnél,majd OK,és aztán elmented ahova akarod...
kész!😊
elõre köszi!!!
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
reg jacottam vele naon..
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Itt le tudod tölteni.(torrent).:http://www.torrentreactor.net/
Itt van Need For Speed Most Wanted Black Edition, de azt nem tudom, hogy van hozzá crack vagy Serial.
Próbáld meg. Sokksikert.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Hogy lehet a Vinyleket kiszedni a játékból? Festenék a kocsimra valami szép MW-et csak nem tom kiszedni. Milyen progival lehet a BIN-bõl képet csinálni?
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
please insert correct CD-ROM, select OK restart application
KKÉÉRRLLEEKK SSEEGGÍÍTTSSEETTEEKK.............................................
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
Csináltam egy mentést, aki szeretne döngetni a Ferrari 360-as kocsival annak érdemes ezt a mentést, letölteni.
Jó szórakozást az utakon.
Innen töltheted le:http://rapidshare.de/files/26866611/KHURRAM.rar.html
TDU,ETS2 Nick: holecsko
please insert correct CD-ROM, select OK restart application
kérlek segítsetek kössz.............