NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
TDU:[HUN]dudutech
<#vigyor>#vigyor>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
vagy legalábbis hasonló...
üldözött a helikopter, ottmenet egy kamion.. helikopter nekiment (épp csak egy kicsit hozzáért) a kamion meg erre elrepült a francba😄
vannak bee hibák rendesen
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a problem occurred when trying to transfer the file "CARS\997S\VINYLS.bim" from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
itt meg van hogy ISMÉT MÉGSE
ha ismétet nyomok akkor fél percen belül megint kidobja ezt és nem telepíti csak mindig ezt írja ki ha mégsét nyomok akkor meg kilép a telepítésbõl.Nem tudjátok mit csináljak?
szeretném megkérdezni, hogy a GIT nevû programot használta e már valaki közületek?
egy mûködõ faq link is érdelne, bár a legjobb szerintem az lenne ha leírná ide aki tudja. ha már volt róla szó az is jó, csak mondjátok, blindre nnem szeretnék végiglapozgatni 5000 hozzászólást.
köszönöm
EZT A KAMIONT A RENDORSEG HELIKOPTERE SZEDTE FEL A FOLDROL AZERT BORULT FEL, ILYET MEG SOHA A MOST WANTEDBW NEM LATTAM CSAK AZERT TETTEM BE!!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
honnan lehet letölteni a most wanted crackjét?
és nehogy vki azt írja, h beírod a gugliba, mert állabdóan ezt írják!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
http://www.kettlebelledzes.hu/
mivan akkor ha a zsaruk elkapnak mert kitett 2 választási lehetõséget és inkább újraindítottam a gépet és amit akarok zenét azt hogy lehet berakni ja és még honnan lehet kocsikat letölteni meg azokat is berakni? ja meg hogy lehet fényképet csinálni? ezek a kérdések lennének
Pleaseinsert the correct CD-ROM select OK and restart application.
OK
na és itt ok ot nyomok és kilép na az a kérdésem amit letöltöttem mit kel vele csinálni hogy tudjak jáccani?
Lenne egy kérdésem, ha már feltették, bocsánat:
Van Kitt, Karr, vagy egyéb knight Rider kocsi a játékhoz? Azért kérdem, mert a régebbi NFS verziókhoz lehetett tölteni (NFS 3-ban és 4-ben biztosan)...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
nagyon csúnya a játék, pedig X1900XT-m van, 1280*1024 4AA/16AF-ben futtatom, és a graf randa, a tükörben pl. amit látok, hogy valami C64-es grafikájú valami közelít, ami autónak nevezhetõ
ráadásul nem is fut valami jól, 20-30fps
mit javasoltok?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.