5403
-
#3839 nemvagyegyedül...
-
#3838 nekem nincs már kedvem jáccani mw-vel -
Dénes é #3837 milyen nagy lett a pangás, mindenki elment ebédelni vagy mi? -
#3836 ezentúl már nem fog egyszersem:)
-
#3835 cicai már vagy 4x cserélt autót!:D -
#3834 bocs, hogy kihagytam....
NO SPAM:)
-
#3833 úgy körül
cicaival jól ellenének -
#3832 tőlem :DDD -
#3831 nem érti a linkelést, pedig már egy bazi nagy screenshotot is kapott
-
#3830 de ne kombináld túl,mert addig agyalsz a dolgon,amíg lejár a nevezési idő! -
#3829 10????
-
#3828 hány éves vagy? -
#3827 ezt mondod, mióta megjelent:)
-
#3826 Ha minden jól megy ma meglesz a játék! -
#3825 csinálsz egy autót! benevezel vele,de pár nap múlva csinálsz egy szebbet,és akkor van lehetőséged kicserélni arra...de csak 1x játszhatja el ezt mindenki!:) -
XerPY #3824 akkor hogy cserélhet mindenki 1-szer? havalaki gagyi képpel nevezett és azóta csinált másikat ami jobb úgy lehet cserélni?
-
#3823 naazé:o)
-
#3822 nem is cserélek többet -
#3821 hmm ez igaz,
de te már cseréltél... akkor legyen úgy, hogy ezentúl mindenki egyszer cserélhet
-
#3820 azért nem is jáccok
a hosszú határidő miatt van - mert addig úgyis csinál jobb autót az illető -
Dénes é #3819 oké flash több ilyen nem lesz legalábbis én nem fogok többet cserélni -
#3818 szép, nájsz, beautifule, wonderful, minden ami kell
-
#3817 a direkt linket másold be
-
#3816 www.kepfeltöltes.hu
feltöltik, aztán a megfelő kódot beillesztik ide, krélek ne spemmelj tovább
kösz
-
#3815 ok... néhány fölösleges hsz törölve lett, kérek mindenkit, hogy ezután se legyen több spam... csak mérsékeltem, úgyis törölve lesz
-
XerPY #3814 de én ha linket küldök nekem is meg fogja itt jeleníteni nagyban a kocsim képét?
mert sztem akkor csak egy link lesz ott de a többiek hogy csinálják azt hogy képfeltöltéssel rakják fel? -
#3813 -
#3812 mindenkit megkérek, hogy ha már egy autóval nevezett, azt már ne cserétesse le egy másikra... másképp;
Ha már egy utód be van írva, azt nincs módod egy másikra lecseréni... szerintem egy így tisztességes...
-
#3811 feőlem, nyugodtan csinálgathatod... akkor jobban tudok figyelni a topikra... megyek is és rendet teszek
-
Dénes é #3810 köszi Skyline -
#3809 legyen ez,vagy maradjon a mostani? -
#3808 megcsináltam!:) bodeszt beírtam,Dénes é,cicai autóját lecseréltem
csinálom szívesen tovább ezt a beírogatást -
#3807 választahtsz magadnak 1 kocsit a MW autói közül - a kocsikat postán szállítjuk
-
#3806 ? -
#3805 nincs nyeremény szvsz -
XerPY #3804 d3 most komolyan mi a nyeremény? nem én kérdezem hanem egyik barátom de engem is érdekelne de nem até nevezek hogy nyerjek hanem azé hogy lássák a verdám -
#3803 már dolgozom rajta -
#3802 szerinted milyen nyeremény lenne?
utaljuk a bankszámlára az összeget
-
#3801 nevezz újra, nem tudok mást mondani....
-
XerPY #3800 sziasztok!!
akkor nevezek de ha belinkeltem akkor ki mit fog csinálni azzal a linkel?
és van valami nyeremény na nem mintha annál nagyobb nyeremény lenne hogy az ő kocsija nyer de akkor is
köszi
Zoli
:D