NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack

DannyL
Sziasztok! Szeretnék nevezni a versenybe a kocsimmal. <#eplus2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bucser
A Ford GT gyönyörû alapformáját régen láttam így elbaxva....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

név
MooD
sziasztok!
Lenne egy ki problémám én is raknék föl képeket a kocsimról de abba a 20kbyte-be nem tudom belerakni..<#szomoru1>valaki nem tudna segíten hogy lehetne megoldani?<#worship>

Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD

jó, sajnos nincs klasszikus muscle-car légbeömlõ a játékban, a tetõbeömlõt lehet elhagynám, és szintén sajnos, hogy nincs szolid "mustangos" szárny sem a játékban...

én legjobban a festés egyszerûségét sajnálom: ha kicsit összetettebb lenne, akkor már McLaren-Mercedes színben pompázna az SLR-em:)

http://gaborszantai.co.uk/

12346
loál. és az számít itt szépnek, hogy még a szélvédõn is van 6 beömlõ meg hasonlók?:) attól, hogy nincs rajta egy valag ruhaszárító, még messze nem biztos, hogy széria kinézete van vminek.
sõt, itt most ríl emberek döntik el, mi a szép:) szal csak ízlésesen:P

csak az a baj, hogy az NFS:MW arról szól, hogy kicsit belebújjon a feltûnési viszketegségben szenvedõ milliomos csemeték bõrébe egy játék erejéig...
és ehhez kellenek a csicsás karosszériák, mert a szériaautó nem vonza a virtuális cicababákat:)

12346
nem lenne rossz, csak azt a két rá nem illõ kitüremkedést szedd már le:D
(a gatyaszárítót, meg a pénzbedobót a tetejérõl)

The FlashBack
bill

armageddon666
van az a spoiler ami középen szét van választva... lenne ehhez kapcsolodoan egy lehet hogy hülye kérdésem. ha megyünk 300-al akkor az a spoiler nem fog leesni?! mert két vékony izén áll egyik-másik fele!

@

armageddon666
ti mivel nyomjátok gémet? billentyû vagy kormány? kormánnyal nagyon gáz? mert olvastam hogy jó pár embernek xaraxix :D

@

The FlashBack
LoL:)

fernando torres
nem baj skacok nekem teccik ez a lényeg
szal le lehet szállni a kocsimról htx. :)

The FlashBack
szerintem egyik sem jó
se a logo
se a roof

armageddon666
NFSMW logo jo helyen van csak a roof scoop nem. vagy középre vagy 2 oldalra kéne. szerintem!

@

cement
azt a need for speed most wanted logot vedd le a hatso reszrol nem kell oda meg a roof scoop sem. sztem

respect to the man in the ice cream van

fernando torres
nem rossz nem rossz
azért htx!

Speedbreaker
váááá de qrva jó. Fernando Torres fan vok :D

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

fernando torres
megnéztem sztem úgy nem szép,legalábbis nekem nem tetszett

The FlashBack
egyetértek

szép, de szerintem szebb az elõrefelé nyított motorháztetõ légbeömlõ...
harmonizál a cápaorral...

The FlashBack
szép

fernando torres
köszi

The FlashBack
ok
beírtam mindenkit
bye

szép ez a Mustang :)))))))
fernando torres
neveznék én is

fernando torres
amúgy meddig lehet nevezni a versenyre?

fernando torres
pontosan

jazzy
Ha valaki azt akarja hogy szavazzanak a kocsijara ugyis elmagyarazza, hogy melyik az ove :)
The FlashBack
egyetértek

armageddon666
igazad van! (egyik ilyen NFSes oldalon is volt szépségverseny és ment a nem-fair game... mindenki szolt haveroknak hogy mire szavazzon... szal sztem szavazásnál szedjuk le neveket)

@

név
tanuljon meg mindenki angolul:D

The FlashBack
hmmm. érdekes
tanulság?

név
aha, eltûnnek és ha jól tudom nem csak nállam

SLICK
well htx! -.-

The FlashBack
pill, és beírlak!

SLICK
csak hasonlót... de nem ugyanezt :D

The FlashBack
miért?
eltúnnek?

név
elég rossz, hogy a magyarosítás után nincsenek videóbejátszások

The FlashBack
eddig egy éjszaka alatt a 12 üzibõl 6 spam...
srácok!
mellõzük please!

Dzsõzike új merdzsót vett, tezsó?:)

12346
ilyet is lehetett már látni párat:))

SLICK
Mintha vmi olyasmit mondtam volna hogy hajnalban teszek fel a Mercimrõl néhány képet... Nos itt van és ezzel is neveznék a versenyre:

Bocsi a nagy képekért...

OrioN the S
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

A szépsaégversenyhez: biztos, hogy felh. névvel együtt kell kitenni az autókat? Ez befolyásolhatja a döntéseket... :)

Falconer
LOÁL! :DDD <#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

scorpeeon
d:\Tom Dowload\NFS <<-- ez a kép linkje, nem csoda, hogy nem megy <#taps>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Na ez az én legszebb kocsim
szerintem jóóóóó lett (csak pozitív véleményeket várok<#vigyor3><#smile><#vigyor3><#smile><#vigyor3>)

Lehet hogy nem lesz kép akkor bocsi

SLICK
remélem ma hajnalban már az SLR mercimrõl betok lökni képet...