5403
-
gyuree #3880 nem szép dolog csalni -
#3879 patcheld le a gémt... vagy valamit nagyon rosszul csinálsz
-
wanteed #3878 egyik trainerre sem reagál... -
wanteed #3877 Money hack program.
nem ad pénzt, garázsban alt tab, összeget beírom, shift m, alt tab programba, ki a garázsból, el a kereskedőhöz, de a pénz nincs meg...
mi lehet a baj?
mit írjak még? mi kellhet?
1.2-es verzió -
SCooBYY #3876 Nem tudunk segíteni, hisz még azt sem tudjuk mi a probléma...Fejtsd ki bővebben,mert eddig szinte mindenkinek ment a cheat. -
wanteed #3875 de ebben nem tudnátok segíteni?
csak most az egyszer... -
#3874 olvasd el jobban... nem csítelünk
-
wanteed #3873 csáó!
Tudnátok segíteni, h miért nem működik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!! -
#3872 üdv,
szeretnék ezzel az autóval jelentkezni a szépségversenyre.
thx
-
#3871 nem is tudtam, hogy az sl 500 az 7 sebességes -
#3870 -
sovergin #3869 A magyarosítás letörlésével az a gondom hogy csak a játék teljes uninstaljával lehet letörölni.
Mit tegyek ?,? -
#3868 lehet, hogy erősnek tűnt a köpködés, mivel ez csak egy játék, és szerencsére nem valójában csúnyítják el az autókat:P viszont tényleg igaza van abban, hogy a járgányok nagyon nagy része még ráeröltetve se mondható szépnek. azért bejárkálok ide, hátha véletlenül megint bekerül egy zsír autó:)
ebben a tápikban jöttem rá, hogy sokkal kevesebb embernek van jó ízlése, mint gondoltam. kicsit elszomorító. -
Yoz #3867 Ha elkezdesz itt köpködni a szájadra csapok te gyerek te -
#3866 kinek ez tetszik,kinek az!:) -
#3865 Örülök hogy a tető díszítésről már mindenki leszokott. A carbon rövid ideig volt és soha többé nem is lesz divatban. Aki meg hátsó spoilert-légterelő szárnyat rak a DB9-esre vagy +egyet a carrera GT-re azt leköpöm. -
Dénes é #3864 szedd le a magyarosítást -
sovergin #3863 Hello,egy kis segítséget kérnék.
Leszedtem a játékhoz a masgyarosítást,felpakoltam és az egész német nyelvűre változott.
Ezt hogyan tudnám vissza állítani?
Seggítségeteket előre köszönöm. -
PeeVee #3862 höhö, megkaptam kormányom, tök jó, sokkal élvezetesebb a játék vele, de bilentyűzettel könnyebb valahogy, de én azért is kormánynal tolom :o) szal sztem megéri kormányt venni, de persze nem csak nfshez! -
#3861 a Monaro jól néz ki,de az RX-8 nem!:)
mondjuk amúgy sem tetszik az RX-8 -
#3860 -
#3859 -
#3858 jah, azért mondtam hogy nem voltam kreatív :) -
#3857 Látom nem csak én hagyom rajta BLes vinylt az auton jó lett grat (engem emlékeztet az introban levő rendőr corvettere.) -
#3856 kíváncsi vagyok a következő részre -
#3855 sajnos ez igaz -
#3854 itt nem is lehet nagyon annak lenni,nincs túl sok lehetőségünk -
#3853 szép lett -
#3852 kösz, bár nem voltam olyan kreatív -
XerPY #3851 ja nekem sem -
Dénes é #3850 jó lett -
#3849 bocs hogy nagy lett 1 kicsit -
#3848 -
Yoz #3847 Az is megvan, csak nem ez a minőség vall hedge-re tudomásom szerint, gondolom neki nem volt rá elég ideje... a lényeg őt ennél precízebbnek gondoltam... -
#3846 már alig várom.... -
#3845 oldal alján:
"Készítette: The FlashBack (design: The Hedgehog)"
^.^
-
Yoz #3843 Értem, akkor ki az aki ezzel foglalkozik? Kinek címezhetem a kérdést? A kérdés az lenne hogy idő vagy ötlet hiány oka a jelenlegi nevezők listája.
Nem kötözködöm, nem fikázódom csak érdeklődöm... -
#3842 pontosan...
még aznap feltettem, és akkor három nap le se szálltam róla
-
Dénes é #3841 Ezzel sokan így vannak szerintem -
#3840 nekem a warez megjelenése után 1 héttel sem volt már kedvem!:D
le is töröltem akkor