5403
-
#3799 aha müködik már minden jó -
#3798 kár,hogy addig olvastam vissza amíg az utolsó nevezés bevolt írva (fernando_torres #3694 Ford Mustang GT),és az is kár,hogy már nem én írogatom be!:) -
#3797 kár hogy kivagyok hagyva
#3280 -
Dénes é #3796 Hát én azt tudom mondani, hogy azzal, ami neked tetszik, de kikérheted a többiek véleményét, miután mutattál 1 képet. -
XerPY #3795 köszike még ma feltöltöm de tudtok adni tippet hogy mivel nevezzek? márkát? carrer vagy my cars melyik? -
#3794 így-így, ahogy kollega mondja
-
Dénes é #3793 a direkt linket url-el szúrd be -
#3792 Köszönöm:)
-
#3791 nincs mit!:)
-
Dénes é #3790 valaki majd megoldaná hogy a #3712 legalsó képével neveznék inkább. köszi -
Dénes é #3789 szavazni még nem tudsz csak miután lezárult a nevezés -
XerPY #3788 csács!na
feltöltöm a képet a képfeltoltes.hu-n és a direktlinket behúzom ide ugye?
És utána ha megvan én hol tok szavazni a többi verdára? köszi
Zoli -
#3787 én csak besegítettem feltöltögetni a dolgokat,nem én vagyok a "dizájner" !:D -
#3786 na feltöltöttem végre a verseny.html-t az uw-s szerverre -
#3785 úgy nézem sikerült, mutzatja, hogy most írok neked...
Működik neked is a uw-s verseny.html???
-
#3784 nem tom mi volt itt amíg nem voltam !? :P,
de nekem az uw-s szerver is bejön, rajta torres fehér mustangjaval... minek kellett ez az atw!?
sejthettétek, hogy úgyis megjavul:) ez volt szerintem az uw karácsonyi ajándéka....
szal, végesetben ott lesz az atw, de ÉN maradok az uw-nél... biztonságosabb mint az atw, mert uitt legalább nem törölgetik a 1hete nem frissített siteokat... kössz Skyline, innenstől át is venném...:)
-
#3783 Akkor itt fent miért írja h jan 2.ig lehet szavazni? -
pjotr83 #3782 csak zárójelben jegyezném meg, hogy az ablak fejlécén (vagy hogy híjják azt ott fent :) ) a "Need For Speed"-ben hibásan "...Fpr..." szerepel.
nem piszkálódás, csak jelzem a szépséghibát. :) -
Yoz #3781 Konkrétan az érdekel meg tudjátok e csinláni vagy sem, időhiány vagy ötlet hiány eredménye a jelenlegi névsor állapota és kinézete... -
#3780 mondd ki akkor -
Yoz #3779 Bennem mocorognak jobb megvalósítások a verseny névsort illetően, ami szerintem áttekinthetőbbé és design-esebbé tehetné... -
#3778 well
-
Dénes é #3776 én elöbb írtam be -
#3775 nem,mert #3774 -
#3774 ja és letölteni sem tudok róla...így FlashBack-nek kell feltölteni a cuccokat...már csinálom az új tárhelyet -
Dénes é #3773 nem tudod feltenni másikra? -
#3772 a tárhelyen a régi verseny.html van,és nem az új...nem tudom miért...a tárhelyre nem tudok felcsatlakozni,vagy ha netán sikerül,akkor átviteli hiba miatt nem másolja fel a cuccot -
#3771 a link alatt mindenkinek az van
-
#3770 nálam fehér mustang van! -
Makker #3769 Engem is pls thx. -
#3768 miért kell cd-key? -
#3767 majd visszarakunk ha jó lesz a tárhely -
Pócsik Tamás #3766 ja
és ha lehet engem is rakjatok már vissza a versenyre -
#3764 kész nem tudom feltölteni....beszart a szerverük -
#3762 jó egyenlőre felse tudok csatlakozni a tárhelyre... -
#3761 változatlan... -
#3760 végre jó az uw...megnézem mi a helyzet -
#3759 Hello!
Figy én is fönn voltam de most nem látom magam a verseny listán!
Lécci tegyé vissza thx -
Dénes é #3758 én se tudok jobbat -
#3757 ha megnézed ugyanaz a link van a faqban is mint itt...átkell tenni az egészet másik szerverre...jobbat nem tudok