NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom nem csak én hagyom rajta BLes vinylt az auton <#vigyor4>#vigyor4> jó lett grat <#eljen>#eljen> (engem emlékeztet az introban levõ rendõr corvettere.)
@
ja nekem sem
Need for Speed Most Wanted
jó lett
Az is megvan, csak nem ez a minõség vall hedge-re tudomásom szerint, gondolom neki nem volt rá elég ideje... a lényeg õt ennél precízebbnek gondoltam...
Értem, akkor ki az aki ezzel foglalkozik? Kinek címezhetem a kérdést? A kérdés az lenne hogy idõ vagy ötlet hiány oka a jelenlegi nevezõk listája.
Nem kötözködöm, nem fikázódom csak érdeklõdöm...
Nem kötözködöm, nem fikázódom csak érdeklõdöm...
Ezzel sokan így vannak szerintem
milyen nagy lett a pangás, mindenki elment ebédelni vagy mi?
de ne kombináld túl,mert addig agyalsz a dolgon,amíg lejár a nevezési idõ!<#gonosz1>#gonosz1>
csinálsz egy autót! benevezel vele,de pár nap múlva csinálsz egy szebbet,és akkor van lehetõséged kicserélni arra...de csak 1x játszhatja el ezt mindenki!:)
akkor hogy cserélhet mindenki 1-szer? havalaki gagyi képpel nevezett és azóta csinált másikat ami jobb úgy lehet cserélni?
hmm ez igaz,
de te már cseréltél... akkor legyen úgy, hogy ezentúl mindenki egyszer cserélhet
de te már cseréltél... akkor legyen úgy, hogy ezentúl mindenki egyszer cserélhet
azért nem is jáccok
a hosszú határidõ miatt van - mert addig úgyis csinál jobb autót az illetõ
a hosszú határidõ miatt van - mert addig úgyis csinál jobb autót az illetõ
oké flash több ilyen nem lesz legalábbis én nem fogok többet cserélni
www.kepfeltöltes.hu
feltöltik, aztán a megfelõ kódot beillesztik ide, krélek ne spemmelj tovább
kösz
feltöltik, aztán a megfelõ kódot beillesztik ide, krélek ne spemmelj tovább
kösz
ok... néhány fölösleges hsz törölve lett, kérek mindenkit, hogy ezután se legyen több spam... csak mérsékeltem, úgyis törölve lesz
de én ha linket küldök nekem is meg fogja itt jeleníteni nagyban a kocsim képét?
mert sztem akkor csak egy link lesz ott de a többiek hogy csinálják azt hogy képfeltöltéssel rakják fel?
mert sztem akkor csak egy link lesz ott de a többiek hogy csinálják azt hogy képfeltöltéssel rakják fel?
mindenkit megkérek, hogy ha már egy autóval nevezett, azt már ne cserétesse le egy másikra... másképp;
Ha már egy utód be van írva, azt nincs módod egy másikra lecseréni... szerintem egy így tisztességes...
Ha már egy utód be van írva, azt nincs módod egy másikra lecseréni... szerintem egy így tisztességes...
feõlem, nyugodtan csinálgathatod... akkor jobban tudok figyelni a topikra... megyek is és rendet teszek
köszi Skyline