5403
-
XerPY #4207 mind1 jóó ez így !! ez a verseny után lesz mégegy verseny? -
XerPY #4206 nekem nem az a bajom hogy nem tetszik senkinek a verdám hanem a kategorizálással valahogy jobb lenne a szavazás. -
#4205 Hali!
Jó ízlésficamra tényleg nem megoldás, de áá, igazából az bassza a csőröm h sztem a lancerem tök szolid lett meg jól is néz ki(sztem) erre egy kibaszott szavazatot se kaptam..Persze a bömbik igen, még az a szaros ford gt is ami felettem van..nah mind1:D:D:D -
#4203 talán úgy lehet, hogy a ps mellett még nem is csúnya. ezt sajna sokan nem mondhatják el. ennyi.
a kategorizálás meg még nem fogja megoldani az ízlésficamokat. nem kell kategorizálás. "csak" jó autóválasztás és ízlés kérdése. -
XerPY #4202 de hogy lehet ? a bmwbe semmit nem lehet tuningolni!! na jó én is egy bmwre szavaztam de akkor is ezt az egész versenyt két műfajra kellett volna szedni!!
a tunerek meg az inkább sebességre törekvőkre így jobb lenne az egész. szerintem ha ennek a versenynek vége induljon még 1 aztán ott már legyen kettéosztva vagy valami vagy autókategóriákra osztva pl bmw-k porschek és így tovább. -
#4201 szavaztam. A photoshopos bömbölő tetszik a legjobban :) Azért akadt még másik kettő is ami tetszik. -
#4200 mások meg pont azzal baxák el, hogy telehánnyák mindenféle ruhafogassal, meg pénzbedobóval. az tényleg mennyivel ízlésesebb...:D -
XerPY #4199 én azért pipáltam be hogy készíthessek egy print screent és nem akartam belerajzolni azért pipáltam aztán skíline bmwjérée küldtem egyet -
bermuda3 #4198 pls!!! vki csak vágja honnan tudok szerezni mw betűtípust! ugye??? ááááááá már órák óta keresem :( de a játék sirály!!! még 640x480ba minden minimumon is!!! (még jó h legalább így nem akad, csak ne töltene órákig... nem értem miért űríti ki a ramból a várost ha csak az otthonomba megyek be fél percre... ez annyira tré így. mert ha azt nem úrítené ki akkor csak gyszer töltene sokáig. asszem... remélem...)
-
#4197 nah, nem rossz ez a szavazási rendszer csak bárki tönkreteheti. egyvalaki elég hozzá hogy teljesen eltorzítsa az egészet. -
#4196 hehe, ez jó, de ez hülyeség, ezzel az erővel annyit szavazhatok a saját autómra hogy megszámolni se lehetne :) -
#4195 egyátalán miért pipáljátok be a saját autóitokat? -
#4194 ez nekemis sekerült... -
#4193 Jah ráadásul slandnak a háttere fotoshopos, még jó h mikor nevezett leugatátok érte, bár djskyline a tied fasza.Grat! -
bermuda3 #4192 cső mindenki.bocs h nem olvasom végig a fórumot de nem tudja vki hol találok nfsmw betűtípust? -
#4191 király..mi a f*szér a bmw vezet?azt csak festeni lehet azt csá, ennyi erővel beraktam volna egy carerra gt-t más felnivel azt jó8:P -
XerPY #4190 emberek!!
szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belőle!! -
#4189 ENgem tegyé má be!Nem vagyok ott!
Nézd meg hogy pedig itt itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html
Ha tesznek be akkor az egész egy nagy csalás szar az egész!!!
Nagyon felhúzott aki nem tett be engem!!! -
#4188 EVO,Golf
-
Gyureszka #4187 az gáz..... mien verdával mentél volna? -
XerPY #4186 segítség emberek!!
szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belőle!! -
#4185 Engem se rakta be ,de tök 8 .... -
Borg #4184 Én kaptam egy listát, hogy mit tegyek a szavazásba.
Szal engem mindenki hagyon békén a PÜkkel, hogy miért nem került be. -
Dénes é #4183 én csak 1re szavaztam, mert csak utána olvastam el hogy 3ra lehet -
#4182 Sajátodra nem szavazhac.
És az az hogy hányan szavaztak rá! -
Gyureszka #4181 ja értem.........3 kocsira lehet szavzni és sajátra NEM....igaz? (és a pipa helye mellet az a pl.: - (0) azt jelenti hányan szavaztak már rá? -
#4180 Nyilványos szavazás/kiválsztasz 3-om kocsit/útána ott alul szavazás! -
Gyureszka #4179 Itt kell szavazni? itt jó de itt hol? -
#4178 ENGEM LÁT VKI????????????????????????????????????????????????
MERT SZTEM AKI CSINÁLTA NEM TETT FÖL -
#4177 Hát az csalás... -
puding00 #4176 nem szavasztam sajátomra.
és aki sajátjára szavaz? -
#4175 A sajátodra nem szavazhatsz!!!!! -
puding00 #4174 és ha csak 1-et csináltam? -
#4173 Nyilványos szavazás/kiválsztasz 3-om kocsit/útána ott alul szavazás! -
Dénes é #4172 az értelem csak úgy süt rólad -
#4171 nem találom hol kell szavazni -
#4170 Hagyom is a picsába ,mert csak fölbaszta az agyam!
De aki nem tett föl kinyalhatja!!!!!!!!!!!!!! -
#4169 Ennyira überláma faszt aki nem tett be!Rohadjon meg!
Én itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html
De a versenybe baszik betenni!Hogy ...
Ott kéne lemmem Mood és cica között!!!De nem vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#4168 hol van itt lotus? -
#4167 Nem mozog ez a lotus kicsit gyorsan? :)