NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok. akkor lehet mindjart benyomom amire szeretnem valtoztatni
respect to the man in the ice cream van
mindenki változtathat 1x...tehát ha már neveztél valamivel,de szerinted tré,akkor még van lehetõséged kicseréltetni
sky akkor is lehet valtoztatni ha mar neveztem? nemtom lehet valtoztatnék
hát a képminõség tökéletessége miatt nehéz meghatározni valóban :|
Ahoz képest hogy csak két órája keztem a játékot szép eredmény. És nevezek, akár teccik akár nem.
Gondolom nem tetszik neki, nekem sem...
Valaki segítsen please!!!
A legújabb a Trust oldalról...
Már megvolt a legújabb van fenn és ledöglik vele....2.04-es a legújabb. Más ötlet van esetleg vagy valaki tud újabb drivert?
Hali!
Gyors kérdés: valaki tudja miért lassul be az NFSMW (PC) a Trust FF380-as kormányommal? Nélküle frankón megy a game...nagyon jó kis kori, más gémmel nincs gondom.. Please help me! Inhüvelygyulladást fogok kapni.. :-(
Gyors kérdés: valaki tudja miért lassul be az NFSMW (PC) a Trust FF380-as kormányommal? Nélküle frankón megy a game...nagyon jó kis kori, más gémmel nincs gondom.. Please help me! Inhüvelygyulladást fogok kapni.. :-(
nem szép dolog csalni<#ejnye1>#ejnye1><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
egyik trainerre sem reagál...
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
Money hack program.
nem ad pénzt, garázsban alt tab, összeget beírom, shift m, alt tab programba, ki a garázsból, el a kereskedõhöz, de a pénz nincs meg...
mi lehet a baj?
mit írjak még? mi kellhet?
1.2-es verzió
nem ad pénzt, garázsban alt tab, összeget beírom, shift m, alt tab programba, ki a garázsból, el a kereskedõhöz, de a pénz nincs meg...
mi lehet a baj?
mit írjak még? mi kellhet?
1.2-es verzió
Nem tudunk segíteni, hisz még azt sem tudjuk mi a probléma...Fejtsd ki bõvebben,mert eddig szinte mindenkinek ment a cheat.
de ebben nem tudnátok segíteni?
csak most az egyszer...
csak most az egyszer...
csáó!
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!
üdv,
szeretnék ezzel az autóval jelentkezni a szépségversenyre.
thx

szeretnék ezzel az autóval jelentkezni a szépségversenyre.
thx

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
A magyarosítás letörlésével az a gondom hogy csak a játék teljes uninstaljával lehet letörölni.
Mit tegyek ?,?
Mit tegyek ?,?
lehet, hogy erõsnek tûnt a köpködés, mivel ez csak egy játék, és szerencsére nem valójában csúnyítják el az autókat😛 viszont tényleg igaza van abban, hogy a járgányok nagyon nagy része még ráeröltetve se mondható szépnek. azért bejárkálok ide, hátha véletlenül megint bekerül egy zsír autó😊
ebben a tápikban jöttem rá, hogy sokkal kevesebb embernek van jó ízlése, mint gondoltam. kicsit elszomorító.
ebben a tápikban jöttem rá, hogy sokkal kevesebb embernek van jó ízlése, mint gondoltam. kicsit elszomorító.
Ha elkezdesz itt köpködni a szájadra csapok te gyerek te <#ejnye1>#ejnye1>
Örülök hogy a tetõ díszítésrõl már mindenki leszokott. A carbon rövid ideig volt és soha többé nem is lesz divatban. Aki meg hátsó spoilert-légterelõ szárnyat rak a DB9-esre vagy +egyet a carrera GT-re azt leköpöm.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
szedd le a magyarosítást
Hello,egy kis segítséget kérnék.
Leszedtem a játékhoz a masgyarosítást,felpakoltam és az egész német nyelvûre változott.
Ezt hogyan tudnám vissza állítani?
Seggítségeteket elõre köszönöm.
Leszedtem a játékhoz a masgyarosítást,felpakoltam és az egész német nyelvûre változott.
Ezt hogyan tudnám vissza állítani?
Seggítségeteket elõre köszönöm.
höhö, megkaptam kormányom, tök jó, sokkal élvezetesebb a játék vele, de bilentyûzettel könnyebb valahogy, de én azért is kormánynal tolom :o) szal sztem megéri kormányt venni, de persze nem csak nfshez!