5403
  • XerPY
    mind1 jóó ez így !! ez a verseny után lesz mégegy verseny?
  • XerPY
    nekem nem az a bajom hogy nem tetszik senkinek a verdám hanem a kategorizálással valahogy jobb lenne a szavazás.
  • csabush
    Hali!

Jó ízlésficamra tényleg nem megoldás, de áá, igazából az bassza a csőröm h sztem a lancerem tök szolid lett meg jól is néz ki(sztem) erre egy kibaszott szavazatot se kaptam..Persze a bömbik igen, még az a szaros ford gt is ami felettem van..nah mind1:D:D:D
  • 12346
    talán úgy lehet, hogy a ps mellett még nem is csúnya. ezt sajna sokan nem mondhatják el. ennyi.
    a kategorizálás meg még nem fogja megoldani az ízlésficamokat. nem kell kategorizálás. "csak" jó autóválasztás és ízlés kérdése.
  • XerPY
    de hogy lehet ? a bmwbe semmit nem lehet tuningolni!! na jó én is egy bmwre szavaztam de akkor is ezt az egész versenyt két műfajra kellett volna szedni!!
    a tunerek meg az inkább sebességre törekvőkre így jobb lenne az egész. szerintem ha ennek a versenynek vége induljon még 1 aztán ott már legyen kettéosztva vagy valami vagy autókategóriákra osztva pl bmw-k porschek és így tovább.
  • KG21
    szavaztam. A photoshopos bömbölő tetszik a legjobban :) Azért akadt még másik kettő is ami tetszik.
  • 12346
    mások meg pont azzal baxák el, hogy telehánnyák mindenféle ruhafogassal, meg pénzbedobóval. az tényleg mennyivel ízlésesebb...:D
  • XerPY
    én azért pipáltam be hogy készíthessek egy print screent és nem akartam belerajzolni azért pipáltam aztán skíline bmwjérée küldtem egyet
  • bermuda3
    pls!!! vki csak vágja honnan tudok szerezni mw betűtípust! ugye??? ááááááá már órák óta keresem :( de a játék sirály!!! még 640x480ba minden minimumon is!!! (még jó h legalább így nem akad, csak ne töltene órákig... nem értem miért űríti ki a ramból a várost ha csak az otthonomba megyek be fél percre... ez annyira tré így. mert ha azt nem úrítené ki akkor csak gyszer töltene sokáig. asszem... remélem...)
  • scorpeeon
    nah, nem rossz ez a szavazási rendszer csak bárki tönkreteheti. egyvalaki elég hozzá hogy teljesen eltorzítsa az egészet.
  • Broafka
    hehe, ez jó, de ez hülyeség, ezzel az erővel annyit szavazhatok a saját autómra hogy megszámolni se lehetne :)
  • DJ Skyline
    egyátalán miért pipáljátok be a saját autóitokat?
  • liverpool fan
    ez nekemis sekerült...
  • csabush
    Jah ráadásul slandnak a háttere fotoshopos, még jó h mikor nevezett leugatátok érte, bár djskyline a tied fasza.Grat!
  • bermuda3
    cső mindenki.bocs h nem olvasom végig a fórumot de nem tudja vki hol találok nfsmw betűtípust?
  • csabush
    király..mi a f*szér a bmw vezet?azt csak festeni lehet azt csá, ennyi erővel beraktam volna egy carerra gt-t más felnivel azt jó8:P
  • XerPY
    emberek!!
    szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
    bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belőle!!
  • jakewyler
    ENgem tegyé má be!Nem vagyok ott!
    Nézd meg hogy pedig itt itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html

Ha tesznek be akkor az egész egy nagy csalás szar az egész!!!
    Nagyon felhúzott aki nem tett be engem!!!
  • OrioN the S
    EVO,Golf
  • Gyureszka
    az gáz..... mien verdával mentél volna?
  • XerPY
    segítség emberek!!
    szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
    bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belőle!!
  • OrioN the S
    Engem se rakta be ,de tök 8 ....
  • Borg
    Én kaptam egy listát, hogy mit tegyek a szavazásba.
    Szal engem mindenki hagyon békén a PÜkkel, hogy miért nem került be.
  • Dénes é
    én csak 1re szavaztam, mert csak utána olvastam el hogy 3ra lehet
  • Web mester
    Sajátodra nem szavazhac.
    És az az hogy hányan szavaztak rá!
  • Gyureszka
    ja értem.........3 kocsira lehet szavzni és sajátra NEM....igaz? (és a pipa helye mellet az a pl.: - (0) azt jelenti hányan szavaztak már rá?
  • Web mester
    Nyilványos szavazás/kiválsztasz 3-om kocsit/útána ott alul szavazás!
  • Gyureszka
    Itt kell szavazni? itt jó de itt hol?
  • jakewyler
    ENGEM LÁT VKI????????????????????????????????????????????????

MERT SZTEM AKI CSINÁLTA NEM TETT FÖL
  • Web mester
    Hát az csalás...
  • puding00
    nem szavasztam sajátomra.
    és aki sajátjára szavaz?
  • Web mester
    A sajátodra nem szavazhatsz!!!!!
  • puding00
    és ha csak 1-et csináltam?
  • Web mester
    Nyilványos szavazás/kiválsztasz 3-om kocsit/útána ott alul szavazás!
  • Dénes é
    az értelem csak úgy süt rólad
  • cicai
    nem találom hol kell szavazni
  • jakewyler
    Hagyom is a picsába ,mert csak fölbaszta az agyam!

De aki nem tett föl kinyalhatja!!!!!!!!!!!!!!
  • jakewyler
    Ennyira überláma faszt aki nem tett be!Rohadjon meg!

Én itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html

De a versenybe baszik betenni!Hogy ...

Ott kéne lemmem Mood és cica között!!!De nem vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• DJ Skyline
    hol van itt lotus?
  • DEXTER92
    Nem mozog ez a lotus kicsit gyorsan? :)