NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megcsináltam!:) bodeszt beírtam,Dénes é,cicai autóját lecseréltem
csinálom szívesen tovább ezt a beírogatást
csinálom szívesen tovább ezt a beírogatást
d3 most komolyan mi a nyeremény? nem én kérdezem hanem egyik barátom de engem is érdekelne de nem até nevezek hogy nyerjek hanem azé hogy lássák a verdám
Need for Speed Most Wanted
sziasztok!!
akkor nevezek de ha belinkeltem akkor ki mit fog csinálni azzal a linkel?
és van valami nyeremény na nem mintha annál nagyobb nyeremény lenne hogy az õ kocsija nyer de akkor is
köszi
Zoli
:D
akkor nevezek de ha belinkeltem akkor ki mit fog csinálni azzal a linkel?
és van valami nyeremény na nem mintha annál nagyobb nyeremény lenne hogy az õ kocsija nyer de akkor is
köszi
Zoli
:D
kár,hogy addig olvastam vissza amíg az utolsó nevezés bevolt írva (fernando_torres #3694 Ford Mustang GT),és az is kár,hogy már nem én írogatom be!:) <#gonosz1>#gonosz1>
kár hogy kivagyok hagyva
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hát én azt tudom mondani, hogy azzal, ami neked tetszik, de kikérheted a többiek véleményét, miután mutattál 1 képet.
köszike még ma feltöltöm de tudtok adni tippet hogy mivel nevezzek? márkát? carrer vagy my cars melyik?
a direkt linket url-el szúrd be
valaki majd megoldaná hogy a #3712 legalsó képével neveznék inkább. köszi
szavazni még nem tudsz csak miután lezárult a nevezés
csács!na
feltöltöm a képet a képfeltoltes.hu-n és a direktlinket behúzom ide ugye?
És utána ha megvan én hol tok szavazni a többi verdára? köszi
Zoli
feltöltöm a képet a képfeltoltes.hu-n és a direktlinket behúzom ide ugye?
És utána ha megvan én hol tok szavazni a többi verdára? köszi
Zoli
úgy nézem sikerült, mutzatja, hogy most írok neked...
Mûködik neked is a uw-s verseny.html???
Mûködik neked is a uw-s verseny.html???
nem tom mi volt itt amíg nem voltam !? :P,
de nekem az uw-s szerver is bejön, rajta torres fehér mustangjaval... minek kellett ez az atw!?
sejthettétek, hogy úgyis megjavul:) ez volt szerintem az uw karácsonyi ajándéka....
szal, végesetben ott lesz az atw, de ÉN maradok az uw-nél... biztonságosabb mint az atw, mert uitt legalább nem törölgetik a 1hete nem frissített siteokat... kössz Skyline, innenstõl át is venném...:)
de nekem az uw-s szerver is bejön, rajta torres fehér mustangjaval... minek kellett ez az atw!?
sejthettétek, hogy úgyis megjavul:) ez volt szerintem az uw karácsonyi ajándéka....
szal, végesetben ott lesz az atw, de ÉN maradok az uw-nél... biztonságosabb mint az atw, mert uitt legalább nem törölgetik a 1hete nem frissített siteokat... kössz Skyline, innenstõl át is venném...:)
csak zárójelben jegyezném meg, hogy az ablak fejlécén (vagy hogy híjják azt ott fent :) ) a "Need For Speed"-ben hibásan "...Fpr..." szerepel.
nem piszkálódás, csak jelzem a szépséghibát. :)
nem piszkálódás, csak jelzem a szépséghibát. :)
Konkrétan az érdekel meg tudjátok e csinláni vagy sem, idõhiány vagy ötlet hiány eredménye a jelenlegi névsor állapota és kinézete...
Bennem mocorognak jobb megvalósítások a verseny névsort illetõen, ami szerintem áttekinthetõbbé és design-esebbé tehetné...
én elöbb írtam be
ja és letölteni sem tudok róla...így FlashBack-nek kell feltölteni a cuccokat...már csinálom az új tárhelyet
nem tudod feltenni másikra?
a tárhelyen a régi verseny.html van,és nem az új...nem tudom miért...a tárhelyre nem tudok felcsatlakozni,vagy ha netán sikerül,akkor átviteli hiba miatt nem másolja fel a cuccot
nálam fehér mustang van!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Engem is pls thx.
ja
és ha lehet engem is rakjatok már vissza a versenyre
és ha lehet engem is rakjatok már vissza a versenyre
Hello!
Figy én is fönn voltam de most nem látom magam a verseny listán!
Lécci tegyé vissza thx
Figy én is fönn voltam de most nem látom magam a verseny listán!
Lécci tegyé vissza thx
én se tudok jobbat
ha megnézed ugyanaz a link van a faqban is mint itt...átkell tenni az egészet másik szerverre...jobbat nem tudok