5403
-
#4450 akkor passzzz, marad a billentyű, nekem csak az nfs u2 nél vót jó a bekalibrálás, de akkor nem a kormányom szar hanem a játék vmiért nem kompatibilis a kormánnyal. -
peet69 #4449 sajna már próbáltam -
#4448 KAlibráld újra a kormányt.Nekem ez bevált... -
peet69 #4447 élvezni is szeretném sazlé kormánnyal jáccom nem lehet ezt valahogy megoldani ?! -
#4446 Name: NFSMW Shop Spezial 1.0
Size: 2 MB
Author: Steffi240690
Description: With this program you can easily add the bonus and special cars to the shop.
Link -
#4445 A Camarot meg alapból se lehet, sztem, mondjuk nem vittem végig, szal nem vágom, de a rendőr SUv ot 100 h nem lehet:D Vagy PS vagy nem tudom... -
Trevort #4444 ja annak a BMW-nek csak a színét lehet szerkeszteni(Visual) -
Trevort #4443 jól néznek ki a kocsik de hogy csináltad? -
#4442 na ezt hogy tudtad megcsinálni??? -
#4441 Télleg, ha kiakasztom a carrier és challange módot teljesen, akkor sem kapom meg a BMW-t úgy hogy mindent lehet rajta tuningolni??? -
#4440 Billentyűvel vagy kormánnyal játszol???Kormánnyal nekem is csinált ilyet... -
#4439 Szasztok Pöcsök!
Na tanulmányozzátok a képeimet, aztán megkérdezhetitek hogy csináltam...
Quick Raceos camaro tuningolva:
Rendőr Corvette Tuningolva:
SUV GIGÁSZIAN TUNINGOLVA
50 autó van a shopban:
Quick Raceos Bonus BMW Tuningolva:
... -
Trevort #4438 nekem is csinálja nem tom mért.
ja nincs olyan mentésed ahol a blacklist 4 ott van hagyva de a 3-as nincs? -
peet69 #4437 hmm nekem olyan problémám lenne hogy ha játékon belül vagyok valami oknál fogva olyan mintha folyamatosan nyomnám a gáz pedált :o van valakinek valami ötlete ? azon kívül hogy vegyek másikat :P -
Trevort #4436 és? -
#4435 "drágaszágom" :@ ettől a szótol agyvérzést kapok nemtom mé.... -
Trevort #4434 aki tud olyan mentést adni hogy a blacklist 4 defeated ,de a blacklist 3 még nem , mert már 8 szor otthagytam de bónusz választásnál mindig kilép pedig jó gépem van hozzá,de aki tud legyen szíves adni!
előre is köszi !!!!!!e-mailem: [email protected] -
#4433 a porsche az jó -
#4432 a Járgányaim ...
A kis drágaszágom ! :)
-
#4431 Áááá értem:D -
#4430 rájöttem hogy kell ford gt feliratot csinálni 1-es stripe és azzal csináltam is egy kocsit:
-
#4429 Most nézem baszod, Gyureszka GT je 40+ szavazatot kapott, azért ez elég hihető:D:D -
#4428 Nem azért mondtam mert felbasztam az agyam, csak mert így gondolom, és ha nem sértődtél meg akkor nem tetted:) én is 2 hétig toltam, aztán meguntam, sztem lehetett volna sokkal jobb is a játék...
Én meg csak poénból neveztem, semmi célom nem volt vele:D -
PeeVee #4427 jóóóó loll!!!! ~40 szavazat??? eh:D az suliból van mi?:D -
#4426 Mosmá örülök ,hogy nem rakták be a versenybe a kocsámat :) THX -
#4425 Ne értsd félre nem megsértődtem! Max 2 hétig nyumultam a gaméval és még anno neveztem! Marhára nem érdekel ez a verseny ugyhogy télleg lehet törölni! Jobb ha miattam nem basszátok fel az agyatokat:D -
#4424 Csuma!
Sértődj meg baszod, de tényleg elég felétűnően ugrottak meg a szavazatok, ENNYI!
A ford gt-s FORD GT felirat engem is érdekelne, mert elég jó!
-
#4423 Engem lehet törölni a szavzásbol!!! Thx előre is!
-
#4422 Gonosz Borgbá! D: -
#4421 azt hogy lehet csinálni hogy a ford gt-re raksz egy FORD GT feliratot az oldalára?
pl:3528
-
#4420 ááá most újra rámentem és ment -
#4419 nekem se megy -
Borg #4418 Még elmondjam 10x vagy 15x, hogy a direkt linkelést nem engedtem meg az oldalra? -
#4417 nekem most nem akar bejönni az oldal, vagyis bejön csak hibásan... -
#4416 javítva..
-
#4415 Köszönöm a további szavazók nevében is_!
Egyébként nem jó!:P
Közbeírtál valamit... sgteam&sub kell, nem sgteamC:P
A magyarításhoz is itt egy "nonbarangolós" link!:)
http://gamehunter.ultranet.hu/fajlok/mw_hun.exe -
#4414 tessék
-
#4412 na... kultőráltan fórumozik pls
-
#4411 Egyetértek!:P -
XerPY #4410 és mi az a ruhaszárító?