NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-------------------
Énis leadtam a voksom....
kérünk mindenkit, hogy csak egyszer szavazzon, hogy megmaradjon a verseny jogszerûsége...
Köszi
senkit nem töröltem ki, szal nekem írjatok, mer akkor valszeg én vagyok aludas
Borg: amint látod ki van írva, hogy PS es képeket mellõzni.... Tehát Sland megérdemelné, hogy kizátjuk mert új linket em linket be, innenstõl én mást nem tehetek, mert senki helyett nem nevezhetek...
természetesen cáfolom azt, hogy én, követtem el a hibákat, és azt is, hogy Borg, mert a verseny.html elbõl szedtem le a listát, és csak elé írtam hogy SGforum oszt kész...
Y\'oull Never Walk Alone
Gratulálok a szervezõknek :D
elõre is gratulálok neki mert télleg nagyon atom a verdája és a photoshoppal is jól összebabrálta! és õ fog nyerni
nem baj télleg skyline legyen már ilyen verseny havonta vagy 2 havonta tök jó közhirré tenni a verdákat nem gondolod?
Need for Speed Most Wanted
Jó ízlésficamra tényleg nem megoldás, de áá, igazából az bassza a csõröm h sztem a lancerem tök szolid lett meg jól is néz ki(sztem) erre egy kibaszott szavazatot se kaptam..Persze a bömbik igen, még az a szaros ford gt is ami felettem van..nah mind1:D:D:D
a kategorizálás meg még nem fogja megoldani az ízlésficamokat. nem kell kategorizálás. "csak" jó autóválasztás és ízlés kérdése.
a tunerek meg az inkább sebességre törekvõkre így jobb lenne az egész. szerintem ha ennek a versenynek vége induljon még 1 aztán ott már legyen kettéosztva vagy valami vagy autókategóriákra osztva pl bmw-k porschek és így tovább.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belõle!!
Nézd meg hogy pedig itt itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html
Ha tesznek be akkor az egész egy nagy csalás szar az egész!!!
Nagyon felhúzott aki nem tett be engem!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
szavaztam véletlenül a saját verdámra !! áááá bocsiiiiii
bepipáltam és elfelejtettem kivenni! gondoljátok ha szándékosan pipáltam be akkor most szólnék!!? eggyet valahogy vegyetek ki belõle!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szal engem mindenki hagyon békén a PÜkkel, hogy miért nem került be.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
MERT SZTEM AKI CSINÁLTA NEM TETT FÖL
és aki sajátjára szavaz?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De aki nem tett föl kinyalhatja!!!!!!!!!!!!!!
Én itt vagyok:http://mostwantedfaq.uw.hu/verseny.html
De a versenybe baszik betenni!Hogy ...
Ott kéne lemmem Mood és cica között!!!De nem vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!