5403
  • XerPY
    hogy jutottál be oda?
  • The FlashBack
    ennyi jelentkezőt, te hogyan csoportosítanál átláthatóbban:P
    gondokozzámán....
  • XerPY
    Ez igaz olyan trágyaszóró verdák vezetnek hogy már nagyon berutál
  • The FlashBack
    aláírom, hogy a szavazórendszerben nincs semmi hiba;)
    deh egy tétnélküli versenyen miért kell csalni, sőt ami ráadásul csak egy hobbiszintű játék....
    szánalmas hogy embereknek csak a győzelem számít....
    mert megérteném, mondjuk ha már 10-30 ezres tétje lenne...
    nem értem az embereket...
  • armageddon666
    A szépség relatív... mindenkinek más teccik. az hogy 'legtöbb embernek saját verdája teccik legjobban' <-- ez természetes! különben miért olyat csinált volna? amugy nekem több is teccik... már 1t beírtam hogy kié. de van még több szép is. de nekem feltűnt amit már irtatok: (szerintem) csunyácska kocsik nagyon sok szavazatot kaptak (persze van kivétel). volt egy NFS-es oldalon is ilyen szépségverseny: nemtom... vagy az izlésemmel van baj vagy sok a csalo, mert ott is olyan autok kapták a legtöbb szavazatot amik hááát... mondjuk ugy nekem nem teccettek... (meg üzenőfelon olvasvva másnak sem)
  • csabush
    Végülis már mind1. Gyakorlatilag 3 ember között dől el hacsak nem riadóztatom a hawerokat, hogy szavazzanak rám:)de mivel sztem hülyeség ezér hanyagolom ezt a verziót, én elvagyok azzal az 5 szavazattal amit kaptam.
    Kiváncsi vagyok lessz a még forduló, mert ha igen akkor csinálok még verdát, de ha nem lessz leszedem a gémet:D:D:D
  • SLICK
    203 ember szavazott eddig... sztem ebben a topigban nem igen voltunk 203-an (de ez csak saját vélemény) de mindegy nemérdekel...
    és igazat adok az előttem szólóknak, hogy önmagukat csapják be...
    de van egy oylan érzésem, hogy ha megnyereik a versenyt akkor tuti hogy jönnek ide fosni a szót mint pl.: tudtam h az enyém a legszebb meg enyém a legjobb...
    meg sztem itt a legtöbb embernek csak a saját verdája tetszik a legjobban.
    azért én is köszöntem az 5 szavazatot! -.-
  • csabush
    Jaja, én is elégedett vagyok az 5el. Legalább annak az 5nek teccik talán:)
  • Dénes é
    én örölük, hogy kaptam 4 szavazatott, mert ezek szerint másnak is tetszik a kocsim aki meg csal annak meg
  • Web mester
    Hát ja...
  • csabush
    oppá van 1-2 helyesírási hiba, sry:)
  • csabush
    Főleg úgy hogy csak magukat csapják be, mert ha már itt tartunk gyureszka gt je egyátalán n em olyan jó, hogy ennyi szavazatot kapjon, mondjuk tegyük hozzá hogy a GT re tehető bodykitekkel nem is lehet olyan csinálni:D

Másik meg az hogy nem azért fikázom a többieket(máramennyiben ez az), mert az enyémre csak 5 szavazat jött, kb nem érdekel, az a lényeg h neveztem(viccből), és nekem tetszik, ennyi.
  • Web mester
    Figyelj!
    Csaljanak csak!Ha anyira akkarnak nyerni...
    Ők a hülyék!Oda van írva saját kocsira nem lehet szavazni!
    Ha a szép szóból nem értenek?!...
  • Web mester
    Csináljátok már meg ugy hogy az a fenti szöveget erre linkelitek át!

Szerk: Nem engedtem meg az oldalra a direkt linkelést. Köszi. Borg.

Mindenkinek sokal egyszerüb lesz...
  • Borg
    Most mondjam, hogy az utolsó X szavazatból X kizárólag Gyureszkára ment? :)

Szal ilyen nyílt szavazáson sajnos úgy csalnak az emberek, ahogy akarnak. Max egy user logines szavazáson lehetne biztosítani, hogy egy névvel csak 1x lehessen szavazni. Bár akkor meg az újregek jönnének csőstül.
  • scorpeeon
    és ott oldalt nyilvános szavazás, bepipálod ami tetszik (pl az enyémet :D - egyébként mostmár leszarom) és alul szavaz-ra mész :D
  • Magnumrolcsi
    parancsolj :) itt szavazz
  • Atti12
    mirét van az hogy rákatintok a: AZ AUTOKRA SZAVAZNI ITT LEHET
    NYILVANOS SZAVAZAS SZEKCIO és kijn egy CS s oldal és sehol enm ttalálom a szavazást. hol kelll?
  • scorpeeon
    annyira egyébként nem rosszak, hogy hányjak tőlük, de nem is jobbak mint a többi 47, sokkal szebbek vannak!
  • Web mester
    Valami bazi szigoru szavazás kéne!
    Ja meg átekinhetö...
  • scorpeeon
    külsőleg sem! :D
  • Web mester
    Hát nem tom,de itt valami gyanus!Az a 3-om kocsi nem teccik nekem....
  • scorpeeon
    egyébként most nézem csak, és az említett 3 emberke toronymagasan kiáll a sorból, közelükbe nem ér senki... bravó nekik!
  • scorpeeon
    akkor elég érdekes, hogy mik ezek a nagy ugrások a szavazatoknál. gondolom akkor barátoknak szóltak körbe hogy mindenki szavazzon rá, de akinek ennyire fontos, az had örüljön neki és higgye azt magában hogy tényleg az övé a legszebb kocsi...
  • Borg
    Ip, és cookie ellenőrzés van.
  • mabbak
    1 ipről kétszer nem megy
  • scorpeeon
    ha 1 ip-ről (1 gépről) szavaz vki egymás után 10szer akkor számlájja mind a 10et vagy érzékeli a dolog h 1 ip-ről jött és tesz vmit? mert ha az elöbbi, akkor túl könnyű csalni.
  • mabbak
    de úgy látom nem is fogok magamra nem :)
  • mabbak
    3at kaptam anélkül hogy szóltam volna vkinek :) és még nem is szavaztam magamra :)
  • Borg
    Te most konkrétan csodálkozol rajta, hogy csalnak a szavazáson? :D Mindegyik úgy kerüli meg ahogy tudja, hogy többször szavazhasson. Arról nem is beszélve, hogy az összes ismerősét odauszítja, meg a netcafé összes gépéről odaszavaz...

A szavazóban magában semmi hiba nincs, és az sem igaz, hogy 2 szavazó alatt lett 33 szavazatata.
  • SLICK
    a múltkor Gyureszka is beírt h úristen a haverom szavazott a gépemre és nem ment fentebb a szavazatom!!!!! áááá help!!!!!
    na én ekkor inkább nem szóltam semmit... bár jó lett vlna még a verseny előtt tisztázni h csak sg-tagok szavazhassanak de nekem tök mindegy nincs tétje a versenynek nem érdekel...
  • examinee
    Hi! Tisztázásom érdekében: mivel nem vagyok a hp szerkesztöje söt közöm sincs a szavazás lebonyolitásához, esélyem sincs átíni a szavazat mennyiségemet! Az meg lehetetlen hogy 30-szor magamra szavazok mert megjegyzi a hostot az ip-t és hogy szavaztam! Szoval nem tudok annyit szavazni magamra!
    Az meg hogy 2 meber szavazott összesen 20-at az a számláló hibája hiszen ha összeadjátok a szavaztaokat sokkal több emebrnek kellett volna szavazni! 2 nap alatt jött több szavazat és kb 3-al jelzett többett a számláló!

Jah és nem én vezetem toronymagasan a szavazást!
  • The FlashBack
    yahyahyah
  • csabush
    tudom láttam, mondom olvastam amit bemásoltál.nah mind1 a lényeg akkor is az hogy elmehet a ****** aki magára szavazott, vagy másokkal SZAVAZTATOTT magára.
  • The FlashBack
    Skyline küldte nekem PÜ ben
  • csabush
    nahjó haggyá olvastan ne aggódjál, az a nem tudom h sikerült az ironikus írás vazze, művelődjél mán:D:D
  • The FlashBack
    #4365---> ez felettéb érdekes...
  • csabush
    Nem azért írtam tudom nem mondtad a nevem, csak érdekelt volna, de jó akkro a végén. Tényleg érdekes ez a szavazat mennyiség ugrás, kiváncsi lennék hogy hogy sikerült ennyit. Mondjuk aki ezt csinálja az elég fostaliga ember, ugyanis tétnélküli, csupán szórakozásból készített versenyről van szó, és ezzel elég brutálisan eltorzítja a végeredményt.

A szavazási módszerrel nincs gond, csak 1-2 emberrel:) Saját véleményem, ennyi!
  • OrioN the S
    azt én se tudom :D de v.hogy megkéne oldani ezt az összevisszaszavazokdemagamra4xizét...
  • The FlashBack
    mint pl?