5403
-
Gyureszka #4490 oksa..kívánság(verda)??? -
Gyureszka #4489 Tudjátok mien progi kéne?............
1.:Ami gyorsá teszi a forgalmat nem ien lassúak lennének és tod autó pályán
mennek 190-el és akkor tudunk versenyezni...stb.
2.:Ami meg kikapcsolja az autómata fékezést az autónkon...mert amikor
elengedem a bll.t vagy a pedált akkor(szinte)egyből leáll....És ezt kéne
javítani h lassaban álljon le a verda ha nem nyomunk semmit
Kinek teccik az 5let?........Csak ki valósítja meg?
-
#4488 rakj képet te is! -
Gyureszka #4487 NAON BRUTÁL : ) -
Gyureszka #4486 látom sorry -
#4485 lejjeb + a most wanted topicban le van írva! -
Gyureszka #4484 Üdv
Ez hogy műxik mert mikor kiálasztom a kocsit h meiket akarom a Garászomba akkor ment egyet a mentésem mellé és semmit nem tesz...... A progi:ShopSpezial
HELP! -
#4483 tudod ez az az elrontja a játékot dolog:P igazából szentségtörést követek el most:) juiced -et telepítek:) elfelejtettem már h mekkora szar volt, muszály feleleveníteni -
#4482 olvass már kicsit vissza pls
-
#4481 Ez csak Blck Edition-ba van? -
#4480 új kocsi:
-
#4479 Maga a szóval van a gond vagy a történetével ? -
#4478 ahogy elnézem azt a srácot akli csinálta ezeket a modokat, akármi megtörténhet -
#4477 szereted e a painted? -
#4476 Sorry:( nem vettem észre, mondjuk nem is néztem meg..Sry még1szer:)
Ezek a modok, basszus elég jók, kéne egy olyan ami berakja az összes tuning lehetőséget U2 ből:P Bár ez kb az álmodik a nyomor kategória:P -
#4475 khm... -
#4474 "A szavazás január 15-ig tart." -
#4473 Egy kérdés nem a mostani betőnkeverős tuning tmához:)
A szavazás meddig tart, vagy ez kivan írva vhova?:D THX a 6 mbernek aki eddig rám szavazott! -
#4472 Óh jajj ez funny lessz:D:D:D -
#4471 LOL én 1hétig scroőteltem a rendőrautót a játékba de ha akarok vmi olyat venni rá amit nemlehet befagy amúgy meg ment.de így már nemszenvedek tovább :)
thx master(sland) a linket :D -
What can this tool do?
With this tool you can tune your career cars and the cars under "My Cars".
You can also build in tuning parts you haven't even unlocked yet!
Limitations:
The current active career or quickrace-car cannot be tuned! (this is the car which is
shown when starting the career or the "My Cars".)
Solution:
Just go into your garage and choose another car as your "active" car.
Bonus Cars:
The Bonus cars can only be tuned partly. There are cars like the SUV Thino which can
be fully tuned, but the Camaro only has Nitro-Tuning. Also others like the Taxi cannot
be tuned at all. Just try which things work. You don't have to test, the program shows
you only the tuneable parts. If you cannot choose anything new the car is non-tuneable.
IMPORTANT: After the modification the checksum of the savegame has to be fixed.
Do this by using the Savegame-Editor. (Fix Checksum)
-
NFSMW: CarTuner 1.0 Saturday, 07.01.2006
NFSMWSteffi240690 made a new program. With this new tool called CarTuner 1.0 for Need for Speed Most Wanted you can modify your savegame and equip your career cars and the cars in "My Cars" with all tuning parts.
Unfortunately the tool is in German, but we're trying to get an english version published.
LINK -
#4468 LOÁÁÁL! MEGYEK ÉS KIPRÓBÁLOM! Már csak szárnyakat meg hoodot kell rájuk rakni -
#4467 -
#4466 Felni a betonkeverőőn:
-
#4465 Én se még!
A telepitésnél hol lehet beálitani hogy ne keljen a DVD a futatásához? -
#4464 kise írtam,amúgy letöröltem a játékot is meg az imaget is! -
#4463 Mér letörölted? -
#4462 nekem sincs már fent :DD -
#4461 lehet felnit! betonkeverőre változtatod a méretét és akkor lehet -
#4460 kár,hogy nincs már meg a gém!:DDDDDDDDDDDD
nem baj havertól holnap elhozom! :\ -
#4459 Sztem ez a játék elrontása!
De nekem nyolc hogy mit csináltok! -
#4458 Mentem custom race-ben(bonus cuccal shopspecial) és miután beértem a célba tovább tudtam menni pedig a versenynek vége lett, -
#4457 kár hogy a rendes autók nem törnek így, bár akkor kicsit esélytelen lenne végigjátszani a gémet(számomra:D)
Kár hogy nem lehet felnit venni a taxira, vagy a betonkeverőre:D -
#4456 én most pont a rommá zúzással hülyültem. atombrutál. nekem már mozgott a tető is... -
#4455 csináltam egy SUV ot, elindultam vele versenyen, és úgy meglett ültetve, akkora bug:D nagyon durva, és rommá lehet törtni:D:D -
#4454 köszi szépen!
-
#4453 az a biztonsági másolat.
elindítod a gamet. ha azt írja ki hogy roncsolódott a mentésed akkor nyisd meg a save editort és kattints arra hogy fix... -
#4452 Sgítsetek, iszonyat láma vagyok:) hogy kell használni ezt a shopspecialt?odáig oké hogy kiválasztom a save et, és berakok egy autót, de létrehoz egy ~1 utótagú fájlt, azt meg kell tartani, és át kell nevezni vagy azt kell törölni? -
#4451 Tuningolt betonkeverő: