NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
@
Amire már többen szavaztak arra szavaznak mégtöbben!
Ez így is jó.. sztem😊 Ráadásul mindenki 1xer szavaz (jó esetben😛), arra az egy szavazásra meg simán meglehet nézni azon a linken ami a bannerba van. Na mind1, ez jó nagy hülyeség volt amit írtam, nem baj unatkozom😊
Gyuresz, bocsánatot kértem, nem fogok nagy betûvel írni vaze csak azért h megnyugodjon a lelked.Az enyém nyugodt, lehúzhatod a kocsimat, kisbetûvel is kérhetsz bocsánatot akkor is nyugodt lesz. Szal ezt én itt lezárom😊
a veszekedésetkrõl pedig annyit, hogy;
mindenki elmondhatja a véleményét a kocsijáról, pozitívat, negatívat egyarént, persze normális hangnemben!, amit TE köteles vagy elviselni, hisz a topig errõl szól...
olyan mint a hogy néz ki az asztalod c. topig, ahol valaki felnyomja a desktpját, és az emberek elmondják a vélmeényüket, ott pedig milliószor több kritika esik...
szal nyugi
szal senki nem kötelez, hogy elmenj szavazni...
sõt ha kérhetlek ne is menj :c
Gratulálok az eddigi egyetlen embernek, aki az ÉN autómra szavazott! Ön biztos lehet abban, hogy jól választott! VELEM csak nyerhet! (önkritika és optimizmus rlz! 😊 )
Szavazzanak most Önök is az ÉN autómra!
--=== #3450 ===--
Köszönöm figyelmüket.
- P
De a másik oldalra ahol a banner van az van írva,h megkell nézni a hozzászólásokat....ott vannak a képek :|
Mind1,kössz.
Glory, Glory Man. United!
Meg hogy megtudd nézni az autókat,keresgélni fogsz 3000 hozzászólás közül!
Szánalmas.
Én mondjuk nem adtam le egy kocsit se...
De ez a "Sajátodra ne szavazz" 😄 Ez elég vicces,mert sztem mnidenki a sajátjára fog szavazni,kivéve 1-2 kivételt...
Glory, Glory Man. United!
most feltettem a galériámba néhány másik autómról képeket... meg lehet nézni nem várok semmiylen kritikát aki úgy tartja elmondhatja véleményét meghallgatom, bár ha kicsit hasonlítanak a verdáim egymásra egy cseppet az azért ven mert az ezüst, fekete és kék színek a kedvenceim és nekem így tetszenek... de hát ízlések és pofonok...
Borg én nem akarok újra nevezni... csak felraktam néhány képet megmutatni... bár látom van aki nem tartotta be a határidõt... :c
Mert igy fasza, hogy már 69-en szavaztak, de arra akit késõbb teszünk be ezek már nem fognak.
ja és dobok fel néhány képet a többi verdámról majd meg kérdezem h melyikkel lett volna érdemesebb neveznem 😄
Need for Speed Most Wanted
bár még én sem szavaztam... én jól meggondolom h kinek adok pontot.. :|
jéh én meg 3 szavazatot.Dánke schön😄 de tényleg egy csomó fain verda van, gyureszkáé se rossz, csak múltkor összekevertem egy másik gt vel. Amúgy GT-re szánalom bodykitek vannak. Meg mondjuk a legtöbb autónál is csak 1-2 jó
Ezt elrontották sztem, hagyhatták volna ug2 tuningrendszerét
1.Sland
2.PeeVee
2.DJ Skyline
2.macleod2005
2.Gyureszka
3.liverpool fan
4.TwiceR
5.XerPY
5.csabush
respect to the man in the ice cream van
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600