NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
szvsz v.mi más szavazási módszuert kéne kitalálni 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

The FlashBack
és még (még) annyit, hogyha tényleg beigazolódik a gyanunk,azzal nem csak magát írja le, hanem engem is mint szervezõt is, (nah meg persze Skyline-t)
mielõtt a kedves publikum bundára gyanakodna, elmondom nem az, most pedig várjuk, examinee üzenetetét, reagálását...

DJ Skyline
még annyit,hogy ezzel nem írtam le senkit,mielõtt még elküldene valaki anyámba...csupán érdekelne,hogy egyik napról a másikra (éjjel) hogyan lesz egy embernek +10 szavazata...ha meg én néztem el valamit akkor meg én kérek elnézést

The FlashBack
ja...
ez télleg tök jó...
de van egy kis gond...
Skyline-barátom észrevett egy kis problemt a szavazásnál;

idézem;

hy...nem tudom te hogy vagy vele,de nekem nem tetszik valami...mégpedig az,hogy tegnap 171 ember szavazott mielõtt lefeküdtem,és examinee sehol nem volt...mára 2 ember szavazott még,de examinee meg toronymagasan vezet...azaz valaki többször szavazott rá...ugyanez Dokinál,és Gyureszkánál...nem hinném,hogy olyan brutálisan jó az õ autójuk,hogy mindenki rájuk szavaz a többi 47 ember mellett...szerinted?

üdv,

várjuk az érintettet egykis elbeszélgetésre...

scorpeeon
húúdejóó már 4en szavaztak rám! 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Cukros
ezvan

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

The FlashBack
hm... nem emléxem, hogy említettem volna a veded...
mondtam, elmondom az elméletem a verseny után, de Borg számításai is érdekesek...

Web mester
Én át tok meni!
Csak utálom a TRAINERT!

braincruiser
lehet lammer a kérdésem, de hogy kell szavazni? ;-)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Valaki mondja má meg,hogy hol kell a(z)NFSMW-ben beírni a kódokat!
Cukros
aza a lényeg jusson át valaki ide

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

12346
milyen "extrák" kellenének rá? érdekelne.

cement
ezmostmi? 😄
videokártya bug vagy mi csinál ilyeneket

respect to the man in the ice cream van

Katun
bár még az autó is tetszik de mind1

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

jazzy
Hiaba pocskondiazol mindenkit, velemenyt mondott, nekemis csak a PS tetszik rajta az auto nem.
Katun
kivágta de jól néz ki rajta

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Sland
lehet hogy neked nem tetszik, de neki ezek szerint igen...<#mf3>

evvel mit vagy oda? semmi extra nincs rajta...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bodesz
semmi extra nincs rajta...sztem ez 0

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Katun
azért szép munka

DJ Skyline
Katun
Hadd nézzem már meg Sland PS-es képeit valakinek megvannak?

Cukros

cement
az a "ruhaszárító" más szögbõl jól néz ki csak szar helyrõl screenshotoltam...
a supran sztem jol nez ki ez a felni meg amugy sincs semelyik masik automon ez mert azokon nem nez ki olyan siralyul, viszont teccik nagyon

én örülök, hogy 3 szavazatott kaptam nem ám hogy 26-ot

csabush
Hali!

Ki a sejtésed?ÉN nem szavaztam magamra akármennyire is sírt a szám h nincs szavazatom.😛 Én az egyik bömösre szavaztam😊
nah good bye😄

Web mester
Ahogy elnéztzem már mindegyik kocsira érkezett legalább egy szavazat!

SLICK
Van aki mindenkit mozgósít ha lehet jó pénzért vagy szivességért h szavazzon rá... :c

cicai
sziasztok!!!!!!!!
nekem black edition van, és végigvittem a challenge seriest, és nem kaptam új autot.
miért?
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

230 szavazat 138 emberre.
Most akkor kezdjünk el találgatni, hogy hány IQ-bajnok nem 3-szor xelt?😊
Ráadásul erõs közelítéssel is jó, ha 60-80 ember jár ebbe a topikba, szal akkor ki a maradék? 😉
The FlashBack
van sejtésem hogy eddig ki szavazott magára...😊
majd a végén....

The FlashBack
utojára;
téma lezárva;
ninc ps,
sland kiszedve...
ezzel a témával kapcsolatos üzenetek törlésre kerülnek!!

12346
azé neked is ott van pl a mercin a ruhaszárító😊)
viszont a porsche zsír. a subaru, lancer, meg a punto is jó. max próbálgatnék a fiatnál vmi gizda színkombót😊 a supra is jó, csak talán más felnivel😊 ez a "teli" annyira nem sportos, nem?

kovecses
BUÉK 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ez most így korán reggel oda--szott :o)
(Utálja a kocsonyát...)

cement
ja fõleg hogy a lambo meg a porsche hátsó motorosak szal nagyon kell nekik elõre a motorháztetõ szellõzõnyílás, nehogy beposhadjon a kocsonya amit a nagymutertol hozol haza

12346
visszaolvasgatva, ebbe a szavazás dologba elég bátran beleugrottatok😊)
jól meggondoltátok a második fordulót?😄

12346
pff itt is rajta van mindengyiken a kapaszkodó, meg a pénzbedobó😄 nem gáz, hogy k*****a nem illik rájuk? esetleg a porschén még elõferdülhat ilyen.

Csuhai G
Autóim:

Lamborghini Gallardo

Aston Martin DB9

Porsche 911 Turbo S

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nekem mindegy, én amúgy sem neveztem, csak szavaztam,mert gondoltam ha már itt vagyok akkor mért ne.de sztem ez akkor se a legjobb.de hogy állandóan variáltok vmit. mindegy
DJ Skyline
nálad lehet valami,mert nálam mindenki ott volt 1 ember kivételével

nem azért de tegnap vagy tegnapelõtt szavaztam, még az elején a fele ennyi autóra lehetett szavazni. errõl ennyit. most is direkt megnéztem kb kétszer annyi van most mint akkor
Sland
hát ezt észre sem vettem<#falbav>

- nem kellenek a láma meg a kötsög szmájlik, meg a leszolások, MONDOM HOGY BOCSÁNAT -

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
milyen +20 ember? 1 ember maradt ki össz-vissz

DJ Skyline

de sztem ez az egész szavazásos dolog ott el lett rontva, hogy most meg még vagy plusz 20 ember autóját így megkésve beraktátok. most aki már szavazottt az jól megszívta, köztük én is. ha már így a szavazás közepén így megvariáltátok akkor nem az lenne a korrekt a többiekkel szemben hogy mindenkit nulláznátok, és újra az egészet. ???
Sland
<#worship>

hella. nem vaunk a legjobb barátságban, de amúgy én is szavaztam a BMW-d re.
tény hogy nem teljesen igazságos a többiekkel szemben de az is tény hogy k*rv* jól néz ki!!! de hát ez van
Sland
lejjeb olvashatsz, theflashback megengedte hogy induljak<#mf1><#mf3>

Sland
nem fogok ilyenekkel szarokodni hogy megnyerjek egy tét nélküli versenyt.
1x tudok én is szavazni, akárcsak ti...

Sland
megkérdezhetem hogy mégis mért letttem kiszedve? arról volt szó hogy ezen még elindulhatok és a többin már nem, PS képpel. megkérdezett valaki engem, hogy leveheted e a listáról a bmw met? Egyébként sem érdekelt volna mert moderátor vagy szal tökmind1 mit mondok...