NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem jó!😛
Közbeírtál valamit... sgteam&sub kell, nem sgteamC😛
A magyarításhoz is itt egy "nonbarangolós" link!😊
http://gamehunter.ultranet.hu/fajlok/mw_hun.exe
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Need for Speed Most Wanted
deh egy tétnélküli versenyen miért kell csalni, sõt ami ráadásul csak egy hobbiszintû játék....
szánalmas hogy embereknek csak a gyõzelem számít....
mert megérteném, mondjuk ha már 10-30 ezres tétje lenne...
nem értem az embereket...
@
Kiváncsi vagyok lessz a még forduló, mert ha igen akkor csinálok még verdát, de ha nem lessz leszedem a gémet😄😄😄
és igazat adok az elõttem szólóknak, hogy önmagukat csapják be...
de van egy oylan érzésem, hogy ha megnyereik a versenyt akkor tuti hogy jönnek ide fosni a szót mint pl.: tudtam h az enyém a legszebb meg enyém a legjobb...
meg sztem itt a legtöbb embernek csak a saját verdája tetszik a legjobban.
azért én is köszöntem az 5 szavazatot! -.-
Másik meg az hogy nem azért fikázom a többieket(máramennyiben ez az), mert az enyémre csak 5 szavazat jött, kb nem érdekel, az a lényeg h neveztem(viccbõl), és nekem tetszik, ennyi.
Csaljanak csak!Ha anyira akkarnak nyerni...
Õk a hülyék!Oda van írva saját kocsira nem lehet szavazni!
Ha a szép szóból nem értenek?!...
Szerk: Nem engedtem meg az oldalra a direkt linkelést. Köszi. Borg.
Mindenkinek sokal egyszerüb lesz...
Szal ilyen nyílt szavazáson sajnos úgy csalnak az emberek, ahogy akarnak. Max egy user logines szavazáson lehetne biztosítani, hogy egy névvel csak 1x lehessen szavazni. Bár akkor meg az újregek jönnének csõstül.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
NYILVANOS SZAVAZAS SZEKCIO és kijn egy CS s oldal és sehol enm ttalálom a szavazást. hol kelll?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A szavazóban magában semmi hiba nincs, és az sem igaz, hogy 2 szavazó alatt lett 33 szavazatata.
na én ekkor inkább nem szóltam semmit... bár jó lett vlna még a verseny elõtt tisztázni h csak sg-tagok szavazhassanak de nekem tök mindegy nincs tétje a versenynek nem érdekel...
Az meg hogy 2 meber szavazott összesen 20-at az a számláló hibája hiszen ha összeadjátok a szavaztaokat sokkal több emebrnek kellett volna szavazni! 2 nap alatt jött több szavazat és kb 3-al jelzett többett a számláló!
Jah és nem én vezetem toronymagasan a szavazást!
A szavazási módszerrel nincs gond, csak 1-2 emberrel😊 Saját véleményem, ennyi!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.