NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland

What can this tool do?
With this tool you can tune your career cars and the cars under "My Cars".
You can also build in tuning parts you haven't even unlocked yet!

Limitations:
The current active career or quickrace-car cannot be tuned! (this is the car which is
shown when starting the career or the "My Cars".)

Solution:
Just go into your garage and choose another car as your "active" car.

Bonus Cars:
The Bonus cars can only be tuned partly. There are cars like the SUV Thino which can
be fully tuned, but the Camaro only has Nitro-Tuning. Also others like the Taxi cannot
be tuned at all. Just try which things work. You don't have to test, the program shows
you only the tuneable parts. If you cannot choose anything new the car is non-tuneable.

IMPORTANT: After the modification the checksum of the savegame has to be fixed.
Do this by using the Savegame-Editor. (Fix Checksum)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

NFSMW: CarTuner 1.0 Saturday, 07.01.2006
NFSMWSteffi240690 made a new program. With this new tool called CarTuner 1.0 for Need for Speed Most Wanted you can modify your savegame and equip your career cars and the cars in "My Cars" with all tuning parts.

Unfortunately the tool is in German, but we're trying to get an english version published.

LINK

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
LOÁÁÁL! MEGYEK ÉS KIPRÓBÁLOM! Már csak szárnyakat meg hoodot kell rájuk rakni<#idiota>

DJ Skyline
<#zavart1><#wow3><#zavart2><#wilting><#bdead><#idiota>

Chester1
Felni a betonkeverõõn:

Web mester
Én se még!
A telepitésnél hol lehet beálitani hogy ne keljen a DVD a futatásához?

DJ Skyline
kise írtam,amúgy letöröltem a játékot is meg az imaget is!

Web mester
Mér letörölted?

fernando torres
nekem sincs már fent 😄D

Chester1
lehet felnit! betonkeverõre változtatod a méretét és akkor lehet

DJ Skyline
kár,hogy nincs már meg a gém!😄DDDDDDDDDDD
nem baj havertól holnap elhozom! :\

Web mester
Sztem ez a játék elrontása!
De nekem nyolc hogy mit csináltok!

Chester1
Mentem custom race-ben(bonus cuccal shopspecial) és miután beértem a célba tovább tudtam menni pedig a versenynek vége lett,

csabush
kár hogy a rendes autók nem törnek így, bár akkor kicsit esélytelen lenne végigjátszani a gémet(számomra😄)
Kár hogy nem lehet felnit venni a taxira, vagy a betonkeverõre😄

Sland
én most pont a rommá zúzással hülyültem. atombrutál. nekem már mozgott a tetõ is...<#violent>

csabush
csináltam egy SUV ot, elindultam vele versenyen, és úgy meglett ültetve, akkora bug😄 nagyon durva, és rommá lehet törtni😄😄

csabush
köszi szépen!

Sland
az a biztonsági másolat.

elindítod a gamet. ha azt írja ki hogy roncsolódott a mentésed akkor nyisd meg a save editort és kattints arra hogy fix...

csabush
Sgítsetek, iszonyat láma vagyok😊 hogy kell használni ezt a shopspecialt?odáig oké hogy kiválasztom a save et, és berakok egy autót, de létrehoz egy ~1 utótagú fájlt, azt meg kell tartani, és át kell nevezni vagy azt kell törölni?

Chester1
Tuningolt betonkeverõ:

Chester1
akkor passzzz, marad a billentyû, nekem csak az nfs u2 nél vót jó a bekalibrálás, de akkor nem a kormányom szar hanem a játék vmiért nem kompatibilis a kormánnyal.

sajna már próbáltam

Chester1
KAlibráld újra a kormányt.Nekem ez bevált...

élvezni is szeretném sazlé kormánnyal jáccom nem lehet ezt valahogy megoldani ?!

Sland
Name: NFSMW Shop Spezial 1.0
Size: 2 MB
Author: Steffi240690
Description: With this program you can easily add the bonus and special cars to the shop.

Link

csabush
A Camarot meg alapból se lehet, sztem, mondjuk nem vittem végig, szal nem vágom, de a rendõr SUv ot 100 h nem lehet😄 Vagy PS vagy nem tudom...

ja annak a BMW-nek csak a színét lehet szerkeszteni(Visual)
jól néznek ki a kocsik de hogy csináltad?
SLICK
na ezt hogy tudtad megcsinálni???

SLICK
Télleg, ha kiakasztom a carrier és challange módot teljesen, akkor sem kapom meg a BMW-t úgy hogy mindent lehet rajta tuningolni???

Chester1
Billentyûvel vagy kormánnyal játszol???Kormánnyal nekem is csinált ilyet...

Sland
Szasztok Pöcsök!

Na tanulmányozzátok a képeimet, aztán megkérdezhetitek hogy csináltam... <#vigyor2>

Quick Raceos camaro tuningolva:

Rendõr Corvette Tuningolva:

SUV GIGÁSZIAN TUNINGOLVA

50 autó van a shopban:

Quick Raceos Bonus BMW Tuningolva:

...

nekem is csinálja nem tom mért.
ja nincs olyan mentésed ahol a blacklist 4 ott van hagyva de a 3-as nincs?
hmm nekem olyan problémám lenne hogy ha játékon belül vagyok valami oknál fogva olyan mintha folyamatosan nyomnám a gáz pedált :o van valakinek valami ötlete ? azon kívül hogy vegyek másikat 😛

és?
OrioN the S
"drágaszágom" :@ ettõl a szótol agyvérzést kapok nemtom mé....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

aki tud olyan mentést adni hogy a blacklist 4 defeated ,de a blacklist 3 még nem , mert már 8 szor otthagytam de bónusz választásnál mindig kilép pedig jó gépem van hozzá,de aki tud legyen szíves adni!

elõre is köszi !!!!!!e-mailem: [email protected]
fernando torres
a porsche az jó

Gaba9
a Járgányaim ... <#idiota>

A kis drágaszágom ! 😊

Gaba323

csabush
Áááá értem😄

KapuBen
rájöttem hogy kell ford gt feliratot csinálni 1-es stripe és azzal csináltam is egy kocsit:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

csabush
Most nézem baszod, Gyureszka GT je 40+ szavazatot kapott, azért ez elég hihetõ😄😄

csabush
Nem azért mondtam mert felbasztam az agyam, csak mert így gondolom, és ha nem sértõdtél meg akkor nem tetted😊 én is 2 hétig toltam, aztán meguntam, sztem lehetett volna sokkal jobb is a játék...
Én meg csak poénból neveztem, semmi célom nem volt vele😄

jóóóó loll!!!! ~40 szavazat??? eh😄 az suliból van mi?😄

OrioN the S
Mosmá örülök ,hogy nem rakták be a versenybe a kocsámat 😊 THX

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

examinee
Ne értsd félre nem megsértõdtem! Max 2 hétig nyumultam a gaméval és még anno neveztem! Marhára nem érdekel ez a verseny ugyhogy télleg lehet törölni! Jobb ha miattam nem basszátok fel az agyatokat😄

csabush
Csuma!

Sértõdj meg baszod, de tényleg elég felétûnõen ugrottak meg a szavazatok, ENNYI!
A ford gt-s FORD GT felirat engem is érdekelne, mert elég jó!

examinee
Engem lehet törölni a szavzásbol!!! Thx elõre is!

CoolStuff
Gonosz Borgbá! D:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

KapuBen
azt hogy lehet csinálni hogy a ford gt-re raksz egy FORD GT feliratot az oldalára?

pl:3528

LAMBORGHINI THE BEST CAR