NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
<#gonosz1>

SLICK
lol :D

Ja, 3-an, 50 géprõl :D Suli info terem, netcafé, otthon... minden megvolt.
SLICK
most akkor én is kérjek mek vkit??? :D

SLICK
mert megkérted rá õket h szavazzanak... sztem elég gyík verdád van :c

Darukezelõ
úgy könnyû,hogy kampányhadjáratot folytatsz a suliban

Broafka
szép lett csak sztem a helyett a zöld üveg helyett valami mást kéne :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ok

Need for Speed Most Wanted

Tod nekem vannak hawerjaim akik szavaztak!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

csá!! a bmwt azt hogy tudta sland tuningolni? a linkrõl egyáltalán hoigy lehet letölteni mert fizetõs!!

Gyureszka!! te kiket kértél meg hogy szavazzanak? hogy ven neked 53 szavazatod?! nagyon érdekes nem gondoljátok?!!!

csá!!!
honnan szerezhetõ meg az a mod amivel kamionokkal meg cop autókkal lehet menni?

linked addjal mar pls
az ids jo
mindegy
Mustang2005
Hasonlo van!

Neve Rufa

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Mustang2005
NINCS!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hy all
nem tudna nekem valaki most wantedes betütípust küldeni
???????????,:)
Web mester
Oh,de kár...:-((((

csabush
IGEN CSAK ABBA VAN.ÉRTED?! IGEN!!!de abba se lehet tuningolni, csak van benne

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Web mester
Szoval...
Nem tutok ide írni egy igyent vagy egy nem-t?!

jah :)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

csabush
Az ilyen unique cucc mint u2 ben csak itt így híjják

eben az a Junkman az micsoda?

csabush
Car Tuner hez kijött updtae, lehet junkman cuccokat is használni, link ua mint elõzõekben:http://nfsplanet.de/index2.php?lang=eng#3078

mit akarsz mondani???

Mienek?

Rendõr Chorvette:

Tuning-RendõrAutó:

Tuning-Kamion

minnyá jön a kép(ek) : )

fernando torres
2. motorfék

oksa..kívánság(verda)???

Tudjátok mien progi kéne?............

1.:Ami gyorsá teszi a forgalmat nem ien lassúak lennének és tod autó pályán
mennek 190-el és akkor tudunk versenyezni...stb.
2.:Ami meg kikapcsolja az autómata fékezést az autónkon...mert amikor
elengedem a bll.t vagy a pedált akkor(szinte)egybõl leáll....És ezt kéne
javítani h lassaban álljon le a verda ha nem nyomunk semmit

Kinek teccik az 5let?........Csak ki valósítja meg?<#szomoru1>

Sland
rakj képet te is!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

NAON BRUTÁL : )

látom sorry

Sland
lejjeb + a most wanted topicban le van írva!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Üdv

Ez hogy mûxik mert mikor kiálasztom a kocsit h meiket akarom a Garászomba akkor ment egyet a mentésem mellé és semmit nem tesz...... A progi:ShopSpezial

HELP!

csabush
tudod ez az az elrontja a játékot dolog:P igazából szentségtörést követek el most:) juiced -et telepítek:) elfelejtettem már h mekkora szar volt, muszály feleleveníteni

The FlashBack
olvass már kicsit vissza pls

Web mester
Ez csak Blck Edition-ba van?

KapuBen
új kocsi<#vigyor0>:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Gaba9
Maga a szóval van a gond vagy a történetével ?

Gaba323

Sland
ahogy elnézem azt a srácot akli csinálta ezeket a modokat, akármi megtörténhet

Sland
szereted e a painted?<#idiota>

csabush
Sorry:( nem vettem észre, mondjuk nem is néztem meg..Sry még1szer:)
Ezek a modok, basszus elég jók, kéne egy olyan ami berakja az összes tuning lehetõséget U2 bõl:P Bár ez kb az álmodik a nyomor kategória:P

DJ Skyline
Magnumrolcsi
"A szavazás január 15-ig tart."

csabush
Egy kérdés nem a mostani betõnkeverõs tuning tmához:)
A szavazás meddig tart, vagy ez kivan írva vhova?:D THX a 6 mbernek aki eddig rám szavazott!<#vigyor2>

csabush
Óh jajj ez funny lessz:D:D:D

bodesz
LOL én 1hétig scroõteltem a rendõrautót a játékba de ha akarok vmi olyat venni rá amit nemlehet befagy amúgy meg ment.de így már nemszenvedek tovább :)
thx master(sland) a linket :D

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)