NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
visszatérve valamire !
Gyureszka:
ha énis szóltam volna minden haveromnak msn-en akkor én lettem volna az elsõ a szavazásban :D
szerintem egy így nemkóser...
sõt gusztustalan haverok segítségét kérni, hogy tornázzanak fel...
blöeeehhhhh <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Gyureszka:
ha énis szóltam volna minden haveromnak msn-en akkor én lettem volna az elsõ a szavazásban :D
szerintem egy így nemkóser...
sõt gusztustalan haverok segítségét kérni, hogy tornázzanak fel...
blöeeehhhhh <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
látom a McLaren színek dominálnak!<#gonosz1>#gonosz1>
nem rossz,de én inkább fekete fóliát tennék az ablakra a piros helyett...meg az ablakokról levenném a szponzor feliratokat
nem rossz,de én inkább fekete fóliát tennék az ablakra a piros helyett...meg az ablakokról levenném a szponzor feliratokat
Tok jo itt egy csomo vérdijat lehet szerezni sose kapnel el a zsekák:D Jo mi?
Gondolom ismeritek de ha nem akkor már igen:)

Gondolom ismeritek de ha nem akkor már igen:)

hellosztok bocsi a nagy szunetétért agy idore abbahagytam a jatekot de most elkezdtem ott ahogy abbahaygtam:)
Sztem a legjobb a CAYMAN csak nem kéne az a disznó orros motorház!
(Ja és az ECLIPSE-n a viper spoiler már valahonna ismerõs<#bee1>#bee1>)
(Ja és az ECLIPSE-n a viper spoiler már valahonna ismerõs<#bee1>#bee1>)
Aloha!
Én alapból Audi TT buzi vagyok. Ímádom sütve-fõzve festve rajzolva.
De az elõzõ Nfs ben is fájó szívvel váltam meg tõle mert nem bírt el az erõsebb géposztályokkal.
Jó magyarításról nemtud senki semmit?
Én alapból Audi TT buzi vagyok. Ímádom sütve-fõzve festve rajzolva.
De az elõzõ Nfs ben is fájó szívvel váltam meg tõle mert nem bírt el az erõsebb géposztályokkal.
Jó magyarításról nemtud senki semmit?
miért matt? :\
nem áll jól a matt egyiknek sem...amúgy a gallardo jobb lenne ha levennéd a számot róla,meg azt a bazi nagy szárnyat...próbáld ki,szerintem jobban nézne ki úgy!
nem áll jól a matt egyiknek sem...amúgy a gallardo jobb lenne ha levennéd a számot róla,meg azt a bazi nagy szárnyat...próbáld ki,szerintem jobban nézne ki úgy!
hát nemtom kicsinytsd le photoshopban 800x600-ra a képet...
amúgy meg nemtom miért kell arra a gagyi képfeltöltés.hu-ra felrakni képeket amikor ide a galériádba is fel lehet pakolni...
amúgy meg nemtom miért kell arra a gagyi képfeltöltés.hu-ra felrakni képeket amikor ide a galériádba is fel lehet pakolni...
ok köszi!! és miért nem mûködik a direkt link a képfeltöltésnél? És akkor ezentúl milyen linket rakjak be ide hogy ne legyen nagy a kép?
Need for Speed Most Wanted
a kép nagysága: tod nem mindenkinek van bivaly erõs gépe és nete ahhoz hogy szinte azonnal bejöjjön a kép... vagyis h ne töltsön sokáig... pl én ISDNel nyomulok 64Kb/sec-el és hát néha várni kell iylen töltésekre :c
sziasztok!!
Akkor most hogy kell feltölteni a képeket? hogy ne legyen nagy és ne hotlinkes baromságot írjon ki?!! miért baj ha nagy a kép?
Akkor most hogy kell feltölteni a képeket? hogy ne legyen nagy és ne hotlinkes baromságot írjon ki?!! miért baj ha nagy a kép?
Need for Speed Most Wanted
nem rossz,bár én levenném azt a nagy porszívó beömlõt a tetejérõl,meg a versenyszámot az oldaláról
Pedig az egyik legszebb kocsi a tiéd volt!:)
Thx, aki rám szavazott!
Thx, aki rám szavazott!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
OMG
Mér lenne offtopic? lol
Mér lenne offtopic? lol