NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave000
valakinek dobtak már ki ilyen szöges nemtommit?? most az a milestone, de én még nem találkoztam olyannal...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

fitutufi
valaki überelte már közületek ?:P

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
egyszer mentem rendõrüldözésnél 214 000 bounty vagy mi a neve, de ott már vártam mikor találok bujohelyet annyi rendõr volt rajtam
az húzós volt, és elég sokat hozott, egy bl rival meg is lett amennyi kell

na erre varjatok gombot (214 000) :D

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sylvester
Én még csak 30% nál járok...Porsche Cayaman S,Audi A4 , MicsuKICSI :D VIII

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Dave000
334 km/h.. nem is rossz egy Punyesztõl :D

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

alberto 15
végre egy jó kép jó élnsimítással

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Sziasztok!
Ahogy elnézem, ez a game sem a belsõ nézetrõl fog szólni :( Sebaj.
Egyébként a garázsban készült képek tuti magyar hangulatúak: Zsír verda, csilli-villi fényezéssel és szénné polírozott felnikkel, a garázs meg úgy néz ki, mint egy disznóól...

fitutufi

DJ Skyline

Dave000
nektek, nem szarik be az a számláló ami azt méri mennyi ideig vannak mögöttetek a zsernyákok? milestone-nál elindul mondjuk 4 percrõl és a végén amikor elfogy ott áll 0.00-n és nem adja meg, hogy azt megcsináltam... kicsit idegesítõ

nem tudom, ennyire balfasz vagyok, azt nem tudok, hogy mi az a topik?
szedtem le egy torrent filet de nem tudok vele mit kezdeni....
Seaweed
nah rakeszultem hogy a #10-es Porsche-t majd nehez lesz legyurni...hat nem volt IS300-al is siman..amolyan "simaliba" volt ;))) Viszotn a fene egye meg a huzhato bonuszokat..vagy penzt vagy szabadulo levelet kapok mindig :P ... ki is probaltam hogy mire jo..(eddig maguktol nem tudtak elkapni)....volt 4 levelem...szal ha lekapcoslnak ilyennel vagy penzel valthatod meg a szabadsagod...Jah meg a Bounty ertekembol levontak 100.000-et!! (727 bolt 627 lett....gyorsan mentem is egy "kort"...hogy 800.000 fole tornasszam <#vigyor3>)

jah es bocs hogy ide irom..de a masik topic tele van "hulyesegekkel"....(hu de fonom voltam :P)
Sakuu
Nem tudod leszedni?Mint mindenki más?Amugy nekem nincsne meg mert szerintem felesleges.

.:HaZaFi//Hks:.

nem küldené el valaki a [email protected] cimre a nocd crack-et?
Dave000
nah, a jelenlegi Porschem:

1024x768

topik? bocsi, de ezt nem értem, hülye vagyok, szóval akko mit kéne csinálnom?
gercse
menj át a rendes topikba...

Sakuu
ezt nem a garázs topikba kéne bemész a normál topikba és ott a keresõbe neirod hogy ftp ki ad majd egy cimet bemásolod ahova kell és szeded...

.:HaZaFi//Hks:.

valaki adjon már egy cimet ahonnan leszedhetném, már szedtem le valami torrent szart, de az se tudom mi az
tudna valaki egy cimet adni?
báttyó02
netrül

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hy!

Ti honnan szedtétek le hozzá a nocd crack-et?????
Tibor
Audi A4 vagy Toyota Supra a jobb?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Barni
na elnyertem én is pink slipsel a porsche-t
kicsit átalakítottam:

Avanti Italia!

ez qrv@ jó!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Evogordon
Én is berakom a kezdetleges kocsimat :)

Seaweed
Jaja..van amelyik izgul es felrebeszel..van amelyik dadog az izgalomtol...van kozpontos csajszi akinek szofosasa van... :DD
GregSB
Olvasd el amit írtam, ne csak a képeked nézd. A suprám vannak unique tuningok is!

Jobb a szupra...

Ez a gyakorlatban is így van?

GregSB
A rendõrök rádiószövegein én is jókat szoktam nevetni, nagyon jól megcsinálták :D

GregSB
Jah sorry. Ezt én is észrevettem. Pl. a legutóbbi üldözésem elõtt 0,2 volt a heatlevelem (#216), Most pedig 3x :D(#257) Mindez 1 üldözés után. Jó mondjuk az volt a Milestone a BL10nél, hogy 4 roadblockon átmenni, minimum 5 perces üldözés, 10Ezres bounty. én ezt mind 1 üldözés alattszedtem össze:)

Már van egy képem de azt még nem töltöm fel ... :)
majd ha jól fog kinézni akkor...

Seaweed
Hehe...probalgatom az elobb hogy milyen hatassal van a sajat kezu alligatas a jarganyra. Megyek 250+Km/h a palyan, elhuzok egy fakabat melett...az beszol a radion (kb igy hangozott):

-"Kozpont!... Gyorshajto...xyz iranyba a palyan tart....õõõõõõööööö...varjon......öööö hatos kod.....Kozpont!...elvesztettem...kiszallok!...."

Olyat rohogtem majd ledoltem a szekrol <#nevetes1>
Seaweed
Valamit felrertettel.

Ezt en tudom. Azt probaltam elmagyarazni hogy uj autoval seperc alatt osszedtem a megbecsulesuk...pedig meg csak tuningolva se volt :D
Asszem elnyerte a végleges formáját a puntóm. Nen is tudtam, hogy van új de naon teccik...

FOXX supreme
a turbo meg a supercharger ugyanaz a játékba, mert énis nyertem superchargert, és amikor bemenetem a tuningolóba, akkor turboként rakta be a verdába...nekem is Suprám van:)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Nekem nem rakja fel a daemon tools 4 et, sem az alcoholt :(
de még unintallálni sem lehet a daemon tools t :(
megáll a telepítõ :(

GregSB
Sorry a nagy képekért, nem értem hogy lett 1024x768as, amikor a játék felbontása 800x600on volt ?????

GregSB
Ugyanazok a tuningok vannak a 2 kocsin, csak a Suprán van + unique Turbo, Supercharger, meg Suspension. Ennyit számít!

GregSB
Egyébként: BlackList 10. helyezet kivégezve! Porsche Cayman pedig Pink Slipsel elnyerve! :)

+ mellé nyertem unique suspension. Ezt a Suprára raktam fel (mindent ilyet a Suprára rakok).

Hát... Azt hittem a Caymannal fogok ezek után menni. Tévedtem, a mostani suprám megeszi reggelire (csekk adatok):

GregSB
A Heat level nem a kinézettõl függ, hanem hogy mennyire kedvelnek téged a zsernyákok :D

Seaweed
Erdekes dolgot figyeltem meg:

IS300-al szarra tuningolva sorba egymas utan kihuzva a feketelistasokat is hosszu idobe tellett hogy "3xhot" tetszesi indexem legyen. Mig egy tuningolatlan EVOVIII-al mentem "par probakort" es egybol eljutottam idaig ;))) Ez most vagy az autonak szol (ami a valoszinubb), vagy a sofornek (epp ez lenne az atfestes meg az uj auto lenyege...szal nem hiszem hogyze utobbi).

Ezzel voltam(az uj tuning "alap"):
Csövi!
Nemtudna vki linket adni a soundtrack-jéhez?
Mármint download ^^
FOXX supreme
Csak nemtudom mért iylen csúnya a kép, a játékba sokkal szebbek az élek!

FOXX supreme
Kicsit átalakítottam és feljebb tuningltam a Suprám...

FOXX supreme
eddig csak kocsi volt a középsõ nekem...

Apus
én nálam a középsõ kérdõjel alatt pénz volt, mázlid van hogy mindig kocsit pörgettél ki :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Seaweed
Erdekes hogy az EVOVIII milyen olcso! (Az is hogy az RX8 hogy fel van "magasztalva" holott a valosagban egy hulladek...)

(Szinte biztos hogy ugy kerultek es olyan helyre az autok a jatekban, hogy melyik gyarto hogy "penzelt" erte....es ez (nagy)kar...)
DJ Skyline
bemész a mûhelybe,majd megnyomod az egyes gombot...asszem az...és akkor ott tudod feltenni az unique cuccokat

köszi <#smile>
mindjárt berakok a Porschéról is eggyet csak elötte ebédezni is kell.Tegnap 6óta megállás nélkül nfs :D {persze alvás}