Siemens SL65 ESCADA Rockin' Rio bemutató

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként álompár... Eszti még néz ki vhogy, (bár õ sem az a meseszép,) na de Caramell...
Ha én megnyerem a megasztárt, akkor én leszek az álompasi?

Egy köver, lusta roma csak nálunk lehet "álompasi". Nekem hányingerem van tõle...
sima SL65, semmi változás

Szépek a lányok! 😊
Egyébként álompár... Eszti még néz ki vhogy, (bár õ sem az a meseszép,) na de Caramell...
Ha én megnyerem a megasztárt, akkor én leszek az álompasi?
Ha valaki látni akarja a telefont, német Siemens page a nyerõ.
Aki emléxik rá, ezt eljátszották annó, amikor az sl55-öt váltotta le a 65, és még utoljára egy ilyen túlcsicsás pár darabos szériát adtak ki belõle (az is escada volt, és Zséda ott kapta azt a nem igazán vállalható mobilt, ami ugye sl55 escada 😊 ).
Tehát a telcsiben semmi új, de itt nem is ez a lényeg, jön az sl75 és még utoljára egy pár kicsicsázott sl65 a gyártósoron. Viszont divatbemutatót szerezni eköré, hááát....
HuAn82
Láthatnánk talán a telefont is?!<#nemtudom><#rolleyes>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

concrete
1. hm mi ez?
2. tehát ehhez a telefonhoz ezek a ruhák/csajok/pasik stb tárgyak mennek?
3. ez akkora isten telefon hogy gyémántokkal kell körberakni, és dicshimnuszokat zengeni neki?

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

igen a kéepk alapján ez inkább divatbemutató <#taps>

xbox360+komputer

Cukros
jaja ez lett volna a minimum

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Hedgehunter
Meg jo hogy a telefonrol egy kep sincs......<#eljen>