453
  • richárdkirály
    na igen szabyka problémája van meg nekem is mer ezen a gépen tok vel jáccani csak az öcsémére nem megy fel. igazából nem ez a nagy probléma de a boiling point is ugyanezzel a védelemmel lehet ellátva mer ugyanezt az üzenetet írja, azt viszont nem tom feltelepíteni amíg nem törlöm le az image filet mer nincs elég helyem:D szal ha megvan a total overdosera a megoldás az jó az öcsémnek de nekem is mer a másikkal is jáccanék
    szal segíts lécci aki dvd-vel jáccik
  • Szabyka
    És úgy hogy lehet elindítani a gamet ha már ki van írva cdre ?
  • Csuhai G
    Légyszíves valaki küldjön egy olyan savegamét, amiben már meg van szerezve a motor! Köszi!
  • Csuhai G
    Én is úgy játszom! Simán megy! ;)
  • magus755
    sziasztok akinek nem megy az probálja már ki a #84-es hozzászolás alapján az naon tuti megoldás rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Montanosz
    ezzel tökéletesen fut a játék!!!! nálam is elsőre..

1.A game könyvtárban a TOD.exe -t átállítod Win2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
    2.Letöltöd ezt a progit
    3. elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virttual drives
    4.bemountold az image-t a daemonba és játék indul.
  • richárdkirály
    a fene a másolás védelembe
    lehet nagy hibát követttem el kiírtam az image filet alkohollal, feltelepíti a gépre majd baszik elindulni. kérlek segítsetek hogy. olyat ír h nem találja azeredeti dvd-t mit lehet most csinálni dobhatom ki a dvdket? vagy így is kell antiblaxx? de azt meg nem tom honna lehet de még utána nézek itt
    kösz
    Köszi!
    De hátha bejön az a módszer amihez a virtual cd hide kell.

A regedites dolognál minden ujraindításnál meg kell babrálni?
  • Glasses
    Olvassátok már el a 84-et ha inditani akarjátok a játékot!!!
  • Mikiller
    regedeit=regedit, bocs
  • Mikiller
    Futtatás->regedeit
  • Suborg
    Sikerült megcsinálnom az anti-blaxxot.
    Erre 1 másik hibaüzenet fogad. "+!"+%+/%=%/"''"+'"+'"+"·^~·^~/%+!%
    VALAKI SEGÍTSEN PLS.

Nekem erre a re-install volt a megoldás.
    Istenem mennyi gond van ezzel a játékkal!
    Megpróbálom azt is,csak nem biztos hogy menni fog.
    Ezt mivel van megnyítva.Mármint hol látom ezt a könyvtár szerkezetet?
    Mert nekem a sajátgép alatt ilyenek nincsenek :(
  • Suborg

Hi!

Ezt írja ki nekem ha elakarom indítani az anti-blaxxot? Tudtok esetleg vmi megoldást?
    És igy tuti megy?
  • Montanosz
    ja csak mint lentebb írták a #88 hozzászólásban.
    Ezt nekem írtad?
    Azt hogy kell?
    Mond már el légyszi.
  • Montanosz
    regbázist minden gépújraindításnál át kell írni
    Nekem is ezt írja ki.Pedig egy jó ideig ment a játék.Most meg...
    Ha találsz megoldást szólnál nekem is?
    Köszi
  • Szabyka
    köszi!
  • VskuLL
    Lehet
  • Szabyka
    Gta feeling ? Lehet benne autót lopni ?
  • Shep
    Most csak sárga csillagok vannak a térképen, akkor most mi van?
  • BlackShadow
    használjátok az anti-blaxx manager progit az tökéletes
  • VskuLL
    A required security module can't be activated. This program can't be executed.
    Mostmár nagyon-nagyon dühös vagyok , mi az isten ez ??? Agyon verek mindenkit :-D
    Valaki segítsen ( ha igen , akkor nem esik senkinek sem bántódása , ígérem )
  • Shep
    Biztos én vagyok a hülye, de totál nem értem mit hadoválsz, meg mit vittél ki, na mindegy.
  • Shep
    Melyik ikon jelöli a főküldetéseket?
  • Csuhai G
    Nézd meg a "CD" méretét...
  • BlackShadow
    üdv.. a játék zenéje ismerős nemtudja vki h micsoda? :)
  • Bucser
    bazze jóllátom hogy a srác pólóján a nyakán a Rockstar csillag van?:D brutális:D
  • Bandy11
    Haver akkor én nem tom mivel játszol mer nekem 1 cds
  • richárdkirály
    én nem tudom ti hogy bírtok kiigazodni a városon de engem nagyon felbasz rohadt nehéz odatalálni ahova szeretnél midnehol zsákutca. sztem ezt jobban is megcsinálhattak volna de a játékélmény akcióközben az überel minden hasonlót:D
  • Montanosz
    oszlopokon is lehet azt a mátrixos, átfordulós combót csinálni
  • sagjoz
    Vki segítsen már majdnem kivittem...
  • Montanosz
    hű a demóban nagyon teccet amikor a drótkötélen becsúszik a szénapadlásra, megpördül és csípőből lehet lőni lassítva, kapásból 3 csávót kivégeztem.
  • sagjoz
    Skacok ha már egyik módszer sem jön be???? Idáig a hidden módszival jó volt aztán egyik pillanatról a másikra nem lett jó! A másik féle megoldás egyáltalán nem jó! Más alterbatíva? Az oldalon található alterbatívákat már próbáltam!
  • The Hedgehog
    nohát én még csak tegnap próbáltam ki a demót.... ez valami marha jó! Ilyen játékok hiányoznak nekem. Gyors akció, leköt, szarsz a grafikára mert maga a játékmenet az ami igazán megfog. Van stílusa. A Fahrenheit mellett az utóbbi napok másik kellemes csalódását okozta a cucc.
  • Istencsászár
    Total Overdose is an over-the-top, adrenalin-fuelled, free-style action, 3rd person cinematic adventure with a strong whiff of tequila. Eidos announced today that Total Overdose has gone gold and will be available in North America starting September 28th, 2005 on PS2, Xbox, and PC. :)))))))))))))) LOL
  • _Atti_
    most probáltam motort elég fura..a leugrás azért jo:D de az autok viszont kifejezetten tetszenek már,szerintem jo a fizikájuk hogy van egy kis súlyuk,elején még furcsa volt