453
-
richárdkirály #173 na igen szabyka problémája van meg nekem is mer ezen a gépen tok vel jáccani csak az öcsémére nem megy fel. igazából nem ez a nagy probléma de a boiling point is ugyanezzel a védelemmel lehet ellátva mer ugyanezt az üzenetet írja, azt viszont nem tom feltelepíteni amíg nem törlöm le az image filet mer nincs elég helyem:D szal ha megvan a total overdosera a megoldás az jó az öcsémnek de nekem is mer a másikkal is jáccanék
szal segíts lécci aki dvd-vel jáccik -
Szabyka #172 És úgy hogy lehet elindítani a gamet ha már ki van írva cdre ? -
#171 Légyszíves valaki küldjön egy olyan savegamét, amiben már meg van szerezve a motor! Köszi! -
#170 Én is úgy játszom! Simán megy! ;) -
#169 sziasztok akinek nem megy az probálja már ki a #84-es hozzászolás alapján az naon tuti megoldás rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#168 ezzel tökéletesen fut a játék!!!! nálam is elsőre..
1.A game könyvtárban a TOD.exe -t átállítod Win2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
2.Letöltöd ezt a progit
3. elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virttual drives
4.bemountold az image-t a daemonba és játék indul. -
richárdkirály #167 a fene a másolás védelembe
lehet nagy hibát követttem el kiírtam az image filet alkohollal, feltelepíti a gépre majd baszik elindulni. kérlek segítsetek hogy. olyat ír h nem találja azeredeti dvd-t mit lehet most csinálni dobhatom ki a dvdket? vagy így is kell antiblaxx? de azt meg nem tom honna lehet de még utána nézek itt
kösz -
#166 Köszi!
De hátha bejön az a módszer amihez a virtual cd hide kell.
A regedites dolognál minden ujraindításnál meg kell babrálni? -
Glasses #165 Olvassátok már el a 84-et ha inditani akarjátok a játékot!!! -
#164 regedeit=regedit, bocs -
#163 Futtatás->regedeit -
Suborg #162 Sikerült megcsinálnom az anti-blaxxot.
Erre 1 másik hibaüzenet fogad. "+!"+%+/%=%/"''"+'"+'"+"·^~·^~/%+!%
VALAKI SEGÍTSEN PLS.
-
#161 Nekem erre a re-install volt a megoldás.
Istenem mennyi gond van ezzel a játékkal! -
#160 Megpróbálom azt is,csak nem biztos hogy menni fog.
Ezt mivel van megnyítva.Mármint hol látom ezt a könyvtár szerkezetet?
Mert nekem a sajátgép alatt ilyenek nincsenek :( -
Suborg #159
Hi!
Ezt írja ki nekem ha elakarom indítani az anti-blaxxot? Tudtok esetleg vmi megoldást? -
#158 És igy tuti megy? -
#157 ja csak mint lentebb írták a #88 hozzászólásban. -
#156 Ezt nekem írtad?
Azt hogy kell?
Mond már el légyszi. -
#155 regbázist minden gépújraindításnál át kell írni -
#154 Nekem is ezt írja ki.Pedig egy jó ideig ment a játék.Most meg...
Ha találsz megoldást szólnál nekem is?
Köszi -
Szabyka #153 köszi! -
VskuLL #152 Lehet -
Szabyka #151 Gta feeling ? Lehet benne autót lopni ? -
#150 Most csak sárga csillagok vannak a térképen, akkor most mi van? -
#149 használjátok az anti-blaxx manager progit az tökéletes -
VskuLL #148 A required security module can't be activated. This program can't be executed.
Mostmár nagyon-nagyon dühös vagyok , mi az isten ez ??? Agyon verek mindenkit :-D
Valaki segítsen ( ha igen , akkor nem esik senkinek sem bántódása , ígérem ) -
#147 Biztos én vagyok a hülye, de totál nem értem mit hadoválsz, meg mit vittél ki, na mindegy. -
#146 Melyik ikon jelöli a főküldetéseket? -
#145 Nézd meg a "CD" méretét... -
#144 üdv.. a játék zenéje ismerős nemtudja vki h micsoda? :) -
#143 bazze jóllátom hogy a srác pólóján a nyakán a Rockstar csillag van?:D brutális:D -
Bandy11 #142 Haver akkor én nem tom mivel játszol mer nekem 1 cds -
richárdkirály #141 én nem tudom ti hogy bírtok kiigazodni a városon de engem nagyon felbasz rohadt nehéz odatalálni ahova szeretnél midnehol zsákutca. sztem ezt jobban is megcsinálhattak volna de a játékélmény akcióközben az überel minden hasonlót:D
-
#140 oszlopokon is lehet azt a mátrixos, átfordulós combót csinálni -
sagjoz #139 Vki segítsen már majdnem kivittem... -
#138 hű a demóban nagyon teccet amikor a drótkötélen becsúszik a szénapadlásra, megpördül és csípőből lehet lőni lassítva, kapásból 3 csávót kivégeztem. -
sagjoz #137 Skacok ha már egyik módszer sem jön be???? Idáig a hidden módszival jó volt aztán egyik pillanatról a másikra nem lett jó! A másik féle megoldás egyáltalán nem jó! Más alterbatíva? Az oldalon található alterbatívákat már próbáltam! -
#136 nohát én még csak tegnap próbáltam ki a demót.... ez valami marha jó! Ilyen játékok hiányoznak nekem. Gyors akció, leköt, szarsz a grafikára mert maga a játékmenet az ami igazán megfog. Van stílusa. A Fahrenheit mellett az utóbbi napok másik kellemes csalódását okozta a cucc. -
#135 Total Overdose is an over-the-top, adrenalin-fuelled, free-style action, 3rd person cinematic adventure with a strong whiff of tequila. Eidos announced today that Total Overdose has gone gold and will be available in North America starting September 28th, 2005 on PS2, Xbox, and PC. :)))))))))))))) LOL -
#134 most probáltam motort elég fura..a leugrás azért jo:D de az autok viszont kifejezetten tetszenek már,szerintem jo a fizikájuk hogy van egy kis súlyuk,elején még furcsa volt