453
-
#133 hm...kipróbáltam a refreshlock-ot, csak sajna nem sokat segített :( -
#132 mmmmmiicsoda? -
#131 refreshlock -
#130 olyannyira jó lenne, hogyha megmondja vki, annak adok Wanadoo reget...az tuti!!! :) -
#129 halljátok...lenne egy kérdésem...sztem lehetetlen, de nagyon nagyon jó lenne, ha a színmélységet lehetne valahogy állítani...nem tudjátok hogy lehet?olyan jó lenne ...nagyon kellene ez ,hogy tudjam állítani, méghozzá 16bit-esre nem tudja senki? ha át tudom állítani esküszöm falnak megyek könyörgöm aki tud erre vmi megoldást, az szóljon!!! -
tomikake #128 INNEN IS LELEHET TÖLTENI -
szaharin #127 egyedul a regeditben nem talalom azt a szamot vagy mit a portoknal, de mindenmast megcsinaltam es nemjo.:( -
szaharin #126 hihetetlen, akarmit csinalok nemjo:( -
szaharin #125 en mindent megcsinaltam es igysem indul..antiblaxot,...virtual cd drive hidden, regisztriben megcsinltam a leirtakat....es nemjo igysem:* -
#124 Motort eddig én két városban találtam:
- Zona Industrial
- Cerro de Los Angeles -
SzZs #123 Énmégcsak a demójját vittem végig,és sztem elég jó a hangulata,a zenéjje külön bejön nekem.Megis vásárolom valamelyik 200ft-os ABC-ben:) -
#122 Visszaolvastam és már tudom... bocsi! -
#121 Én már egy csomó ideje játszom, de még mindíg nem találtam motort!
Azok is csak úgy mennek az utcán mint a kocsik? -
#120 -
#119 2 és fél cd :P -
Bandy11 #118 komolyan nem a legjobb játék a világon de szerintem tök jó és megálja a helyét a többi ehhez hasonlóhoz képest és végre nem 4 cd hanem egy cdbe is jót tudtak alkotni -
#117 Tehát akkor vszinű. ez is az érmék számától függ, mert nekem egyenlőre még csak simán lödöz, nem csinál ilyen figurákat. -
#116 Én ezt nem tudom szabályozni - vagyis még tudatosan nem. Amikor harcba kerültem ezt autómatikusan csinálja, úgyanúgy mint a közelharcnál a rúgásokat.
A motor a Zona Industria-ban van.
Ha valakinek más a tapasztalat írja le.
Köszönöm. -
#115 ez melyik körzetben van? a fegyveres kérdésre tudsz válaszolni? -
#114 Honnan? -
#113 Én a stadionos pálya után kaptam meg a motort. Utána ennél az ugratónál láttam.
-
#112 OST-Total_Overdose-(Full_OST)-READNFO-2005-BLeH amugy zenéjét lelehet szedni egy az eygbe... -
#111 Hgyan lehet úgy lőni mint ami egyes képeken is van, hogy keresztbe fonja a mellkasa előtt a kezét és úgy lő két irányba, meg ilyenek? -
#110 Motor merre van, mert ezek a szar platósók elég gyengék, meg lomhák. -
#109 Ezek frankó zenék ... -
#108 ugylátszik a legjobb számait kiválogatták a deliquent habitsnek ehhez a játékhoz mert amiket szedtem most dcről hát...unalmas cypress imitácio
még az instruk hangerejét se nagyon tudták belőni a legtöbb számban -
#107 nah probáltam kiirni creditsből a zenéket
bár csak a számokat sikerült a javát egy Molotov és egy Deliquent Habits nevü banda dobta össze
a számok cimei:
Karmara
Step Off
El mundo
Cerdo
Molotov Coctail Party
Freedom Band
Matate tete
Downtown
Beijing
Apocalipshit
no mangues
this is la
its deliquent
station thirtee
Sick side drop
house of rising drum
i cant forget it
merry go round
comprendes mendes
la cucaraca
hey tell em
meg még egy rakat amit nem volt időm leirni
-
#106 Azért van a dobozon +18-as felírat...! -
#105 a demo-t néztem, szép, jól kivitelezett játék.
bár egy kicsit zavar hogy gyűjteni kell az ikonokat mint holmi zöldnyuszis játékban, de hát nyilván gondoltak a tizenéves korosztályra is. -
Rusy #104 Küldjön valaki lécci egy mds-t mert nem kaptam a játék mellé [email protected] -
#103 én is leszedtem, most telepítem fel, a #84-es hsz alapján ... csak jó lesz -
#102 tudom jól hogyindul lsd: #24 -
#101 #66,84,86 alapján el kell indulnia.
-
#100 fáking gém nemindul el ha bele szakadok akkorse:D -
#99 Megéri,hidd el! -
Szabyka #98 Most töltöm a demot, remélem érdemes lesz :) -
#97 -
#96 hagyd a francba és #84 ! -
Bandy11 #95 kellene az anti blaxx linket please -
Zatoichi #94 mivel nem nagyon pörög a topik képeket plíz