453
-
#213 én nemtom felrakni a targoncára,hogy kell?:) -
#212 ok kiprobálom kősszy
-
#211 A bomba fent van egy liften,azt leviszed a földszintre.
Bepattansz egy targoncába és a vonatra viszed a bombát. -
#210 mit kell csinálni a vége felé vok a "dea"(aszem ez a neve az épületnek)
ott tartok hogy vissz számol az idő, és van egy bomba meg valami sinek +vonat. de a bombát nem tom hatástalanitni és a vonat sem indul
ott mit csináljak? -
griever1983 #209 Amúgy nem értem mostanában mi a szarér terjedtek el ezek a lófasz CloneCD-s baromságok...minden normális csapatot "lelőttek"? -
griever1983 #208 Hello srácok a #84-es alapján csináltam, és ezt írja ki
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software"
Anti Blaxx-szal sem megy
SP1-es XP van fenn...
-
#207 gyerekek milyen hosszú a játék,most végeztem a tengerparti villában a zsírfejjel,amúgy nem is lenne érdekes de őszintén megmondom a fahrenheit után kicsit eluntam,ha már nincs sok hátra végigtolom,de ha még sok akkor nem:) -
#206 kösz kösz ^^ már megy is a winampban :D -
zs0ltee17 #205 kössz az infót arsenal! ennek a hírnek örülök!
egyszerű mp3 leszedő progi-val szedtem le!
Deliquent Habits - Return Of The Tres a szám címe! -
#204 A Desperados mintájára készült humoros, könnyed lövöldözést ígérő Total Overdose kezdeti sikere elegendő indoknak bizonyult egy X360 alapú és PC/PS2 folytatáshoz.
info: Hardwired -
#203 akkor oszd meg pls hogy hol mert nekem is kéne :D -
zs0ltee17 #202 már nem kell köszi!
már megtaláltam! -
zs0ltee17 #201 nem tudja senki hogy melyik szám megy a menü alatt?
vki mondja meg! nagyon kéne az a szám! -
#200 és ráadásul nem is kell! ez ám a jó móka)))
pont ezt szúrtad ki az egészből))) -
#199 egész topic arról szól olvasgass :))))) -
pylu #198 Sziasztok!
Írja le nekem valaki mi az az "anti-blaxx"!!! Előre is köszönöm! :P -
zs0ltee17 #197 helló mindenkinek! nem tudja vki hogy melyik szám megy a menü alatt?
előre is köszi a segítéget! -
uboat #196 Valaki nem tudja miért fagy ki a 3 küldetés betöltése közben??Havernál is ugyan itt áll meg szoval nem egyedi probléma! -
Szabyka #195 Ha megoldottad pls szolj! -
#194 http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4116
He-he! -
uboat #193 VAlaki tapasztalta azt hogy a 3-dik küldetés betöltése utan kifagy a game és vissza dob az asztalra??Nem használok antiblaxx-ot!Kicsit idegesitö mert nem tudok tovább menni! -
kolicenter #192 Nálam is ua.a probléma:(( -
#191 Én nem hideoltam semmit, nem állítottam kompatibilitást, egyszerűen blax és megy a game, akinek nem megy az esetleg megpróbálhatja újrarakni a wint és nem kell felrakni mindenféle hülyeséget, meg a service-sből ami nem kell ki kell lőni gyorsabb lesz a rendszer is és nem lesz mindennel probléma, ha megvan akkor kell csinálni Norton Ghostal egy image filet és ha gond van pár perc alatt onnan vissza lehet nyomni a partíciós és kész nem kell telepítgetni, állítgatni stb, ezt ajánlom mindenkinek. -
Szabyka #190 Ezt csináltam és mégis azt írja : original disc could not be .... :( -
#189 nem kell regedit bigyó sem, meg antiblax vagy mi! ne beszéljetek ilyet, látjátok nem tudják índítani.
ennyi és indul:
1.bemountold az image-t a daemonba,
A game könyvtárban a TOD.exe -t átállítod Win2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
2.Letöltöd ezt a progit (virtual cd hide)
3. elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virttual drives
4. és játék indul. -
#188 OFF
A virtual cd hide segít az Evil dead játéknál is? -
ryde #187 Ezt mind megcsináltam még mindig szar....... :( -
cenci #186 AKINEK MÉG MINDIG NEM INDUL!!!::66-OS HOZZÁSZOLÁS!!!!NEM KELL SEMMI MÁS HOZZÁ/antiblaxx+.../CSAK MINDENT UGY KELL CSINÁLNI,AHOGY LEIRTÁK.csak 1x kell rendesen megcsinálni,utána nagyon sok játék elindul,pl:evildead regeneration is...nem kell semmit csinálni cak daemon-bol felrakni a játékot ugy ahogy leszedted,utána megy simán./persze ha a leirt modon utána megcsinálod a regedit-es dolgokat/ -
#185 84-es hozzászólás -
#184 minden pályán van eldugva, és városnegyedben, kék kalitka, ott bármennyit lehet menteni. -
#183 hű! jókat lehet ugratni a városban...
a taxi is kényelmes megoldás))))
ja, hát mondhatta vón' valaki hogy a halálfejeket ne vegyem fel, azóta is remeg a kezem))) -
Szabyka #182 Szintén :( -
ryde #181
Megőrölük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit csináljak??? -
ryde #180 Hiába csinálom ezt még mindig azt írja ki. Plííííz help! -
#179 asszem ha az egész story küldijét befejezted akkor a következő kezdi az uccso sorozatot :) -
#178 Most zúztam le a faszit a medencénél a nagy kéróban.
Onnan sok van még a végéig? -
#177 na most végeztem a gameval :) nem volt a leghosszabb de poénos :)
nem tudja vki h a zenéit honnan lehetne beszerezni?:D
-
#176 Amugy mekkora a game? Marmint hosszusagra - émmég csak a városban kavirnyálok meg mos csinaltam meg az Angel Guard mission-t. (Platós pickupról álványos géppuskaval lövöldözve csajjal menekülös)
Olvastam a game siteján hogy csomo helyszin van még a varoson kivül is....desert , jungle :O
Szerintem a storyline missionök tök jol megkomponáltak, a mellékesek viszont elég gagyik , menj oda valahova, gyakj le 10 gangstat azt annyi.
Amugy én is a virtual-Cd hider-ra szavazok! :)
-
gesa #175 Hali!
Én megtettem mindent, amit leírtak (regedites módszer, antiblaxx, Virtual Hide, windows 2000 kompatibilitás), de a játék nem indult. A ReForce volt az oka, azzal fixáltam a frissítési frekvenciát. Most kilőttem és megy a játék. -
richárdkirály #174 ja és azon a gépen nincs virtual drive meg net se és át állítottam a kompatibilitást is de érzi h másolt a szoftver ha halott a dolog akkor mondjátok meg azt islécci