Total Overdose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó szorakozást!
Ja, és érdemes újraindítani, bár nem kell. A regedit buhera után.
De nincs no dvd crack-em+bwt-file om
ot van a kép , az a tréning ! állitólag akkor van kijátszva a játék, ha bejönnek a
"stáblista " vagy mi a fene. <#kerdes>#kerdes><#levele>#levele>
A bwt-s bemountolásnál meg a nodvd crack segít. Azt kell bemountolni.
Igen, én játszom vele. Mármint otthon (most melóhelyen vagyok). Daemon tools ott figyel a sarokban. Regedit-ben két helyen le kell tíltani a hozzáférést a d347-es port miatt. Ja, és Win2000-es kompatibilitást beállítani aztalon az ikonnál.N
nekem se ment az égvilágon semmivel de ez, ez, valami isten. Elsõre!
Original disc could not be found or authenticated! pls help
http://dl.gamecopyworld.com/dl_1.php?d=2005&f=blhtodmi!rar
Legalábbis én találkoztam vele...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tegnap én is végre hazavittem a T.O.-t.
Ámm....Nekem is ezt írta ki a daemon v3.47-es miatt.
Két!!! helyen kell a regedit-be letiltani, hogy ne lássa a virtuális meghajtót. Nálam az antiblaxx nem tudta, így én manuálisan kiiktattam a regedit-be, és lõn! Megy! 😊)))
Ha kell, majd becopyzom ide, az elérési utat.
akkor sztm vagy végigcsináltad, vagy benne vagy egy küldetésben
screenshot ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Feltelepíted, Virtual CD-ben megnyomod a Hide opciót, és már játszhatsz is vele.
Mert én hülye véletlenül TÖRÖLTEM!
Elõre is KÖSSZ!