453
-
steweee #333 nekem hibaüzit ír ki mikor telepíteném és nem megy tovább a telepítés, rögtön az elején leakad
"..could not access network location..."
mi lehet a baja?
hogyan lehet mégis telepíteni? -
Peti1 #332 oké, köszi.
megnézem. -
#331 Ha jól emlékszem azon a lépcsőn kell felmenni és valahogy ott jutsz be ahova kell. -
Peti1 #330 de le kell jutni szerintem, az aréna legaljára -
#329 Ahol feljöttél és bejöttél az arénába asszem ugyanaz az ajtó kinyilik és a sok lépcsőn fel ha jól emlékszem. -
Peti1 #328 tudom, hogy jelzi azt, hogy hova kell menni. de azt, hogy hogy lehet oda lejutni, azt nem. mindenhol csak szék, meg korlát, de nem tudok lejutni.
vki pls segitsen! -
#327 Jelzi a térképen wazeg! -
Peti1 #326 Hello!
annál a küldetésénl vagyok, ahol az a feladat, hogy:
KILL THE BULL
Get To Morales' Bullring - Ez teljesitve.
Find A Way Into The Arena - Itt akadtam el.
tudna segiteni valaki, hogy hogy lehet lejutni az arénába?
előre is kösz! -
steweee #325 ha már installálásnál hibát jelez akkor mi a teendő? nem tudom így telepíteni -
#324 A zenéje a Deliquent habits-Return of the tres ez a zene volt mé a Fejcserés támadás című filmben is és nem Cypress hill -
#323 akkor pont ugyanaz a szám -
#322 Nem Cypress Hill.
Deliquent habits -
#321 az cypres hill mexican rap a főcímzene -
bazsi123 #320 hát, elfelejtette :-(
másnak nincs meg a főcímzene? -
bazsi123 #319 remélem, nem felejti el az ígéretét :-) -
#318 Istencsászrá megígérte, hogy felrakja valahov az egészet... -
bazsi123 #317 srácok, nem tudná vki elküldeni nekem a főmenü zenéjét? torrenten kerestem, de nem nagyon találtam, dc-t meg nem használok (lentebb volt róla szó, hogy dc-ről lett összeszedve a nóta pár szerencsésnek). vagy ha mondjuk feltenné egy free helyre, az is jó lenne. kösziköszi! -
M.A.D. #316 Mi??? -
atesz9 #315 hali!
nem tudnátok segiteni?én már ott elakadtam hogy nem is tudom felinstallálni a gamet,mert ha beteszem daemonba akkor utánna nem ismeri fel a virtuális meghajtóban lévő filet.probáltam anti blaxxal,virtual cd hide-al,de ezek sem segitettek... -
loserman #314 az volt de sikerült -
Vakeraka #313 Total overdose crac (valakiiii) -
Axl Rose #312 Hát ez nehéz szülés volt -
#311 Én még csak most jutottam hozzá a játékhoz, de az elején elakadtam már.
Amikor oda kell menni a kamionhoz. Itt mit kell csinálni? -
#310 istenem..... -
loserman #309 KIJÁTSZOTTAM ! ( tényleg az volt az utolsó feladat ! ( megcsináltam mégegyszer, scak én azelött entert ütöttem ,és átugrottam ) -
loserman #308 IGEN ! nekem is ez volt ! és utána mit kell? vagy vége van? -
Axl Rose #307 Az utolsó küldetésben egy vonaton kellett bohóckodni, utána a vonat után motorozni, és megmenteni a csajt, aki a mozdonyhoz van kötözve... -
loserman #306 up, hogy segitsetek.. -
loserman #305 nah ,valaki kiprobálja/ta? -
loserman #304 felraktam a mentéseimet.
Mentéseim...
ha valaki megnézné, és kiprobálná, annak nagyon örülnék... -
#303 Na végre!
Jó szorakozást! -
M.A.D. #302 :))) Ennyit a védelmekről. Bár féle, hogy pár hét múlva, újabb "furmánnyal" állnak elő a játlgyártó cégek. :) -
#301 Köszi!Végre elindult! -
M.A.D. #300 Elég csak a nodvd-s crack. Alább írtam a linket. Az kell azért.
Ja, és érdemes újraindítani, bár nem kell. A regedit buhera után. -
#299 regeditbe kiktattam.Áttt is állítottam kompatibilisre (win 2000).
De nincs no dvd crack-em+bwt-file om -
loserman #298 egyszerűen nem kapok több melót!
ot van a kép , az a tréning ! állitólag akkor van kijátszva a játék, ha bejönnek a
"stáblista " vagy mi a fene. -
M.A.D. #297 Nekem sem ment az antiblaxxal, mivel nincs a regeditbe feloldva, hogy kiiktassa a virtuális meghajtókat!
A bwt-s bemountolásnál meg a nodvd crack segít. Azt kell bemountolni. -
M.A.D. #296 :))) Ugyanazt csinálom én is, csak manuálisan. Ez nekem biztosabb. -
#295 Hello!Nekem ezzel a proigval sem megy sajna.
-
M.A.D. #294 Itt vagyok. :)
Igen, én játszom vele. Mármint otthon (most melóhelyen vagyok). Daemon tools ott figyel a sarokban. Regedit-ben két helyen le kell tíltani a hozzáférést a d347-es port miatt. Ja, és Win2000-es kompatibilitást beállítani aztalon az ikonnál.N