Total Overdose

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom bemountolni a ccd-tod.mds mert azt írja ki a daemon tools,hogy unable to mount image.file not accessable

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Hali,
az autokereskedésben egy ajtó zárva van és azt mondja, hogy keressem meg a kulcsot.
Merre van ? 😊 Köszike

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Nekem sokkal jobban tetszik ez,mint a the punisher.Van benne bullet time,az akció 1000-el pörög,LÁTVÁNYOS MOZDULATOK,frankó irányitás,jó zene.nekem ez a vélemenyem a játékrol. A demóját kipróbáltam, nagyon jó.
_Atti_
van egy hely ahol ha kimész az arénából olyan tisztára mintha visszfele mennél..pedig nem😄 menj arra ahol ellenség van..a lényeg hogy nem a lelátóról kell beügyeskedni magad

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Attila8805
Plz valaki segítene hogy lehet bejutni az arénába

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Duddits
Magyar? Melyiken? Mert én nem láttam.

Törölt felhasználó
Az egyik magyar torrentoldalon fent van az egész album.
A torrentspy meg talál egy másik albumot tõlük!
Duddits
Fölnyomod valahova?

bocs nem is az 😄 hanem Deliquent Habits - Return of the tres

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Csak a címét tudom DC-rõl szedtem amcsi hubról 😄 "Deliquent Habits - Beijing" a fõmenü zenéje 😛 nagyon nagy !!! 😄

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

MerlinW
csak óvatosan a szavakkal😄

[merlinw.org]

kösz
örök hála.
MerlinW

[merlinw.org]

gabber_saviola
akkor tölsd le és használd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nincs olyanom.
gabber_saviola
húd le dc-rõl , én is onnét húztam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Légyszi küldjön nekem valaki *.mds fájlt, mert nekem nincs.
MerlinW
#232...
játék bemountol, SR7.stop elindít megnyom Hide gomb, elindít játék

[merlinw.org]

HELP!

Tök hülye vagyok, nem tudom meg oldani sehogy... Mit kell hova tenni??? És azt honnan kell letölteni??? SEGÍTSÉG!

Kösz

MerlinW
Itt is javítom, nem SF hanem SR azaz Securom. Bocs.

[merlinw.org]

MerlinW
Kipróbáltam ezt az SF7.Stop nevü progit. Mindenféle virtual cd hide, meg blax nélkül megy vele minden SF-es cucc. Próbáljátok ki, hátha nektek is bejön:

SF7.stop

[merlinw.org]

Egyszerü letöltöd a hozzá való cdd-tod.mds fáljt aztán megy! Nekem is ez volt de én letöltöttem és megy.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

valaki plíz help!
már nagyon unom ezt az egészet...
megnéztem anti-blaxxal, virtula hide-al, registrysen és sehogy se megy...
mindezt 2 windowson
Duddits
Istencsászár! Feltöltöd valamikor a zenéket?

gabber_saviola
bemuntolod az mdf filédet a virtuális meghajtódba és a néróval lemeted a virtuális meghajtódat

Matt07
Lehet,hogy hülye vagyok,de megmondanád hogy lehet az mdf-et iso-vá alakítani a NERO-val?????

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

gabber_saviola
nah én elmondom a titkomat ^^^

szal az mdf vagy mi a fene filéböl csinálok egy iso filét néróval és az mountolom be

Matt07
helló!Segítsetek lécci:mindent úgy csinálok,mint a 189:bemountolom a tod.mdf-t,win2000 kompatibilis,hide all drives, és ezt írja ki😮riginal disc could not be found or authenticated!
Anti-Blaxxal sem mûxik!!!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

gabber_saviola
csoki dádics

NEM

Duddits
Magyarítani nem lehet a játékot?

gabber_saviola

gabber_saviola
annyira jó a gém, még ez a Mexicoi feeling is nagyot dob rajta

Valaki eltudná e-mailben küldeni az .mds fáljt mert anélkül nem megy a gáma!!!
PLEASE HELP!!!

Valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a fõmenü zenéjét?
SASboy
thx

nice legs. what time to open?

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SASboy
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami a fõmenü alatt szól?? Nagyon tetszik. <#eljen>

nice legs. what time to open?

Hii!

Lenne egy kérésem ha valaki elltudná küldeni a tod.mds fáljt mert ezért a gamé azt hiszi nincs benne cd!! ([email protected])
PLEASE HELP!!!!!
Elõre is kösz!

BlackShadow
gombbal leereszted a 'liftet' amivel már a lennti részen lesz a bomba, hozod a targoncát és a pagedown-al (asszem) leereszted a tartóbizbaszát alámész és pageup-al felemeled 😊 felteszed a vonatra bemész még egy ajtó mögé ahol kinyitsz vmi ajtót rá a vonatra azt go

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ThugEdge
én nemtom felrakni a targoncára,hogy kell?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ttibi
ok kiprobálom kõsszy

Törölt felhasználó
A bomba fent van egy liften,azt leviszed a földszintre.
Bepattansz egy targoncába és a vonatra viszed a bombát.
ttibi
mit kell csinálni a vége felé vok a "dea"(aszem ez a neve az épületnek)
ott tartok hogy vissz számol az idõ, és van egy bomba meg valami sinek +vonat. de a bombát nem tom hatástalanitni és a vonat sem indul
ott mit csináljak?

Amúgy nem értem mostanában mi a szarér terjedtek el ezek a lófasz CloneCD-s baromságok...minden normális csapatot "lelõttek"?
Hello srácok a #84-es alapján csináltam, és ezt írja ki
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software"
Anti Blaxx-szal sem megy
SP1-es XP van fenn...
ThugEdge
gyerekek milyen hosszú a játék,most végeztem a tengerparti villában a zsírfejjel,amúgy nem is lenne érdekes de õszintén megmondom a fahrenheit után kicsit eluntam,ha már nincs sok hátra végigtolom,de ha még sok akkor nem😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

BlackShadow
kösz kösz ^^ már megy is a winampban 😄

kössz az infót arsenal! ennek a hírnek örülök!

egyszerû mp3 leszedõ progi-val szedtem le!

Deliquent Habits - Return Of The Tres a szám címe!
grebber
A Desperados mintájára készült humoros, könnyed lövöldözést ígérõ Total Overdose kezdeti sikere elegendõ indoknak bizonyult egy X360 alapú és PC/PS2 folytatáshoz.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022