Total Overdose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali,
nekem is hasonló gondom van! Valahol azt olvastam, hogy a DVD régiókódjával van a bibi!! <#wow1>#wow1> Ami azért elég furcsa...! Próbáltam 1-e régióval is (Alc.120%), de így is ez történt! Segítsetek!!!
A zene: Nincs messze egymástól a Deliquent Habits és a Cypress Hill, ugyanis ez utóbbi futtatta be a DH-t!!! Érzõdik is a hatás! Cypress rulz!! <#worship>#worship>
Gangsta
nekem is hasonló gondom van! Valahol azt olvastam, hogy a DVD régiókódjával van a bibi!! <#wow1>#wow1> Ami azért elég furcsa...! Próbáltam 1-e régióval is (Alc.120%), de így is ez történt! Segítsetek!!!
A zene: Nincs messze egymástól a Deliquent Habits és a Cypress Hill, ugyanis ez utóbbi futtatta be a DH-t!!! Érzõdik is a hatás! Cypress rulz!! <#worship>#worship>
Gangsta
Na, fraps-szal sikerült.
Jelenleg itt tartok a játékban:
- 87/100 életnövelõ
- 88/100 adrenalinnövelõ
- 98/100 fegyver érme
- kész az összes challenge és fõküldetés maxra.
Úgyhogy már csak gyûjtögetek. Érdemes megnézni a pontszámot, a loco mozgások és visszatekerések mennyiségét, valamint a töltényszámot.
Nagyon megkedveltem ezt a játékot.
Jelenleg itt tartok a játékban:
- 87/100 életnövelõ
- 88/100 adrenalinnövelõ
- 98/100 fegyver érme
- kész az összes challenge és fõküldetés maxra.
Úgyhogy már csak gyûjtögetek. Érdemes megnézni a pontszámot, a loco mozgások és visszatekerések mennyiségét, valamint a töltényszámot.
Nagyon megkedveltem ezt a játékot.
Hogy lehet képet lopni a játékból? Mert a Total Overdose-ban valamiért nem mûködik a Print Screen.
Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy feltelepitettem a jatekot megy minden rendesen.Vagyis majdnem minden, ugyanis amikor elkezdodne a jatek meg a legelejen amikor megy a focim meg az intro már ott is azt irja a kepernyomre hogy not optimal resolution, optimal is:1280x1024 60Hz!Namost már szinte mindent kiprobaltam a játékon belul is probaltam a felbontason allitani meg a graf kartyamon is de semmi!A monitorom Samsung 710v LCD,a graf kartyam meg GF5600XT.Ha valakinek van valami otlete azt nagyon szivesen fogadnam!Egyebkent ha megy a jatek,és kozbe megnyomom a monitoromon az automata beallitast,akkor eltunik ez a resolution tabla viszont a monitor 30mp mulva kikapcsol!
Basszus! Pont valamelyik nap játszottam a régi verzióval... És letörlésnél véletlen a mentésem is ment... Francba vele. :-(
Next PC upgrade: 2022
gamecopyworld.com on nincs veletlenul?
ugy tunik még nincs kint .
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml
de nezegesd elobb utobb kikerul.
ugy tunik még nincs kint .
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml
de nezegesd elobb utobb kikerul.
Behalok, bazzeg!
2005-12-26 PC Game ISOs Total Overdose (c) Eidos RELOADED
RELOADED sorba nyomja a cuccokat!
2005-12-26 PC Game ISOs Total Overdose (c) Eidos RELOADED
RELOADED sorba nyomja a cuccokat!
trainer van hozzá
megcsináltam a Kill The Bull küldetést, most a játéknak kb. hány százalékánál járok?
légyszi segítsen nekem vki. miért nem tudom telepíteni?
na, sikerült!
na mind1, próbálkozok, azért kösz.
ha valaki tudja, hogy pontosan merre kell menni, akkor pls iraj le.
ha valaki tudja, hogy pontosan merre kell menni, akkor pls iraj le.
Akkor ott felül a lépcsõn menekülni kell majd.
Nem sokat játszok vele mert baromi hosszu game az tuti.
Nem sokat játszok vele mert baromi hosszu game az tuti.
megnézrem, de az aréna aljára kell lejutni.
ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném
ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném
nekem hibaüzit ír ki mikor telepíteném és nem megy tovább a telepítés, rögtön az elején leakad
"..could not access network location..."
mi lehet a baja?
hogyan lehet mégis telepíteni?
"..could not access network location..."
mi lehet a baja?
hogyan lehet mégis telepíteni?
oké, köszi.
megnézem.
megnézem.
Ha jól emlékszem azon a lépcsõn kell felmenni és valahogy ott jutsz be ahova kell.
de le kell jutni szerintem, az aréna legaljára
Ahol feljöttél és bejöttél az arénába asszem ugyanaz az ajtó kinyilik és a sok lépcsõn fel ha jól emlékszem.
tudom, hogy jelzi azt, hogy hova kell menni. de azt, hogy hogy lehet oda lejutni, azt nem. mindenhol csak szék, meg korlát, de nem tudok lejutni.
vki pls segitsen!
vki pls segitsen!
Hello!
annál a küldetésénl vagyok, ahol az a feladat, hogy:
KILL THE BULL
Get To Morales' Bullring - Ez teljesitve.
Find A Way Into The Arena - Itt akadtam el.
tudna segiteni valaki, hogy hogy lehet lejutni az arénába?
elõre is kösz!
annál a küldetésénl vagyok, ahol az a feladat, hogy:
KILL THE BULL
Get To Morales' Bullring - Ez teljesitve.
Find A Way Into The Arena - Itt akadtam el.
tudna segiteni valaki, hogy hogy lehet lejutni az arénába?
elõre is kösz!
ha már installálásnál hibát jelez akkor mi a teendõ? nem tudom így telepíteni
A zenéje a Deliquent habits-Return of the tres ez a zene volt mé a Fejcserés támadás címû filmben is és nem Cypress hill
Rotary & Dypee production
Törölt felhasználó
Nem Cypress Hill.
Deliquent habits
Deliquent habits
hát, elfelejtette :-(
másnak nincs meg a fõcímzene?
másnak nincs meg a fõcímzene?
remélem, nem felejti el az ígéretét :-)
srácok, nem tudná vki elküldeni nekem a fõmenü zenéjét? torrenten kerestem, de nem nagyon találtam, dc-t meg nem használok (lentebb volt róla szó, hogy dc-rõl lett összeszedve a nóta pár szerencsésnek). vagy ha mondjuk feltenné egy free helyre, az is jó lenne. kösziköszi!
Mi???
hali!
nem tudnátok segiteni?én már ott elakadtam hogy nem is tudom felinstallálni a gamet,mert ha beteszem daemonba akkor utánna nem ismeri fel a virtuális meghajtóban lévõ filet.probáltam anti blaxxal,virtual cd hide-al,de ezek sem segitettek...
nem tudnátok segiteni?én már ott elakadtam hogy nem is tudom felinstallálni a gamet,mert ha beteszem daemonba akkor utánna nem ismeri fel a virtuális meghajtóban lévõ filet.probáltam anti blaxxal,virtual cd hide-al,de ezek sem segitettek...
az volt de sikerült 

Total overdose crac (valakiiii)
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Hát ez nehéz szülés volt <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Én még csak most jutottam hozzá a játékhoz, de az elején elakadtam már.
Amikor oda kell menni a kamionhoz. Itt mit kell csinálni?
Amikor oda kell menni a kamionhoz. Itt mit kell csinálni?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
KIJÁTSZOTTAM ! ( tényleg az volt az utolsó feladat ! ( megcsináltam mégegyszer, scak én azelött entert ütöttem ,és átugrottam ) <#wilting>#wilting><#phone>#phone><#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>
IGEN ! nekem is ez volt ! és utána mit kell? vagy vége van?
Az utolsó küldetésben egy vonaton kellett bohóckodni, utána a vonat után motorozni, és megmenteni a csajt, aki a mozdonyhoz van kötözve...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
up, hogy segitsetek.. <#worship>#worship>
nah ,valaki kiprobálja/ta?
felraktam a mentéseimet. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Mentéseim...
ha valaki megnézné, és kiprobálná, annak nagyon örülnék... <#worship>#worship>
Mentéseim...
ha valaki megnézné, és kiprobálná, annak nagyon örülnék... <#worship>#worship>