453
-
#373 GTA nem volt unalmas de ez kibaszottul az.
True Crime nekem is tetszett várom a 2-öt PC-re. -
#372 Ja és a True Crime nagy jó, nem kell szidni. -
#371 Ez simán jobb a gtatól, mert itt nem kell simseskedni, csak akciózni -
#370 Tru Crime-nél minden jobb... -
062020 #369 Köszi -
#368 jobb ez mint a Truc Crime?
az eleg fos volt , de a Gta-kat szeretem. -
#367 A felól elrugaszkodsz és repülés közben a percíz célzást használod és úgy lövöd el a fejét -
062020 #366 Az elején amikor 3 bábú van egy szobában és lőni kell őket különféle trükkökkel az utolsót,hogy kell lelőni(azt hiszem FLY ON THE WALL) -
#365 menni kell utána és lőni mint az állat! -
#364 Hello!
Annál a résznél amikor egy motorral kell menni egy vasúti kocsi útán, hogy kell hatástalanítani a gépágyút? -
#363 walaki töltse már fel walahova a crack-et plz.mert ahonnan le lehet szedni ott nem yó a fájl (nem lehet kicsomagolni)...wagy küldje el walaki msn-en: [email protected]öre thx. -
#362 Ha nem ez az, akkor nem fejlövést kell, csak sima gyilkosságot. -
#361 Hy.A hivatalos oldalán fennt van a zenék listája.A főmenü zenéjének PL:Delinquent Habits:Return of the tres.Szal egy letöltő progiba bepögyögitek és szedhetitek.Pl Limeware vagy DC++ Sok sikert
-
#360 Kösz! -
#359 Közel mész a falhoz, space + fal irányába történő mozgás, és amikor fölfut a falra, lelassul az idő, és azalatt egy fejlővéssel történő gyilkosságot kell kivitelezned. -
#358 Hello!
Wall-Walk shot-ot, hogy lehet kivitelezni? -
#357 énis csak kellene a zene de nagyon! -
#356 Ez engem is érdekelne. Én beérem egy music-extractorral is -
#355 hali!a soundtracket nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni ha van egyáltalán ilyen? -
brini #354 Helo!És akkor most neked is ilyen hibauzenettel megy a game vagy sikerult mar valamt kitalalnod? Ha megtudok valamit majd megirom es ha Te is akkor lecci irj! -
GangstaBoy #353 Hali,
nekem is hasonló gondom van! Valahol azt olvastam, hogy a DVD régiókódjával van a bibi!! Ami azért elég furcsa...! Próbáltam 1-e régióval is (Alc.120%), de így is ez történt! Segítsetek!!!
A zene: Nincs messze egymástól a Deliquent Habits és a Cypress Hill, ugyanis ez utóbbi futtatta be a DH-t!!! Érződik is a hatás! Cypress rulz!!
Gangsta -
#352 Na, fraps-szal sikerült.
Jelenleg itt tartok a játékban:
- 87/100 életnövelő
- 88/100 adrenalinnövelő
- 98/100 fegyver érme
- kész az összes challenge és főküldetés maxra.
Úgyhogy már csak gyűjtögetek. Érdemes megnézni a pontszámot, a loco mozgások és visszatekerések mennyiségét, valamint a töltényszámot.
Nagyon megkedveltem ezt a játékot. -
#351 Hogy lehet képet lopni a játékból? Mert a Total Overdose-ban valamiért nem működik a Print Screen. -
brini #350 Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy feltelepitettem a jatekot megy minden rendesen.Vagyis majdnem minden, ugyanis amikor elkezdodne a jatek meg a legelejen amikor megy a focim meg az intro már ott is azt irja a kepernyomre hogy not optimal resolution, optimal is:1280x1024 60Hz!Namost már szinte mindent kiprobaltam a játékon belul is probaltam a felbontason allitani meg a graf kartyamon is de semmi!A monitorom Samsung 710v LCD,a graf kartyam meg GF5600XT.Ha valakinek van valami otlete azt nagyon szivesen fogadnam!Egyebkent ha megy a jatek,és kozbe megnyomom a monitoromon az automata beallitast,akkor eltunik ez a resolution tabla viszont a monitor 30mp mulva kikapcsol! -
#349 Nem. -
#348 Át lehet kapcsolni FPS nézetbe? -
#347 Basszus! Pont valamelyik nap játszottam a régi verzióval... És letörlésnél véletlen a mentésem is ment... Francba vele. :-( -
#346 Crack -
#345 sem ott, sem a gameburworld-ön :)
Ezért kértem :) -
tomo #344 gamecopyworld.com on nincs veletlenul?
ugy tunik még nincs kint .
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml
de nezegesd elobb utobb kikerul. -
#343 Ha valakinek a birtokában van a reloaded-es krekk, feldobhatná valahova :)
Előre is köszi :) -
#342 Behalok, bazzeg!
2005-12-26 PC Game ISOs Total Overdose (c) Eidos RELOADED
RELOADED sorba nyomja a cuccokat! -
Peti1 #341 trainer van hozzá -
#340 Hello!Van a játékhoz vmilyen kód? -
Peti1 #339 megcsináltam a Kill The Bull küldetést, most a játéknak kb. hány százalékánál járok? -
steweee #338 légyszi segítsen nekem vki. miért nem tudom telepíteni? -
Peti1 #337 na, sikerült! -
Peti1 #336 na mind1, próbálkozok, azért kösz.
ha valaki tudja, hogy pontosan merre kell menni, akkor pls iraj le. -
#335 Akkor ott felül a lépcsőn menekülni kell majd.
Nem sokat játszok vele mert baromi hosszu game az tuti. -
Peti1 #334 megnézrem, de az aréna aljára kell lejutni.
ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném