Total Overdose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Valaki meg tudná mondani melyik verzió a jobb, a CD vagy a DVD változat? Melyik vált be jobban? Most le tudnám szedni csak nem tudom eldönteni melyik legyen, szal ha esetleg van valami teknikai különbség...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Jól gondolod, a játékon belül nem lehet élsimítást beállítani, hanem a videókártyád driverbeállításainál az élsimítást alkalmazásvezérelt helyett konkrét értékre kell állítani.
pontosan ennyi nekem: 1 645 233 703, vagyis picit több ming 1,5GB
eddigi kérdéseim már nem is érvényesek, viszont sehol sem lehet egy kis antialiasinget nyomni a játékba, nagyon szögletes és az optinosbe nincs. vagy ne alkalmazásvezéreltre állítsam, de akkor észli a játék?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt a topikban láttam 1-et, ott elég meseszerû az ürge. csak kiváncsi vok h milyen máshol.
Ha valakinél "Out of frekvency"-vel kikapcsolja a monitort, ott a beállított képernyõvel van a baj! Sikerült megoldani! <#vigyor2>#vigyor2>
Nos, fel kell telepíteni a monitor INF-ét, hogy CSAK(!!) azokat a módokat engedje, amít a monitor tényleg tud! Az "Alapértelmezett monitor", ami a Windows XP szabványos meghajtója minden frekvenciát tartalmaz, függetlenül attól, hogy tudja-e az adott monitor! Így müködik - legalábbis nekem...!
Tud valaki linket magyarosításhoz vagy végigjátszáshoz?
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
Mi a f*sz van a gaméval, hogy kikapcsolja a monitoromat -> "Out of Frekvency"-vel..?! nVidia 6600GT-m van leújabb detonator-ral, ugyanez az install cimbinél simán megy?! <#guluszem1>#guluszem1>
Gangsta
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
miér nem töltesz le hozzá cracket. megy a nem krekkes elõzõ verzióval is, nem kell letölteni a krekkelt verziót:
http://www.gameburnworld.com/
http://www.gamecopyworld.com/
http://www.megagames.com/gcracks.html
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"Everything that happens, happens for a reason"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon egysíkú. Csak kis mennyiségben elviselhetõ. Mondjuk naponta 2-3 fõküldetés.
SZERINTEM. De én hamar meguntam.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
OST-Total_Overdose-(Full_OST)-READNFO-2005-BLeH
True Crime nekem is tetszett várom a 2-öt PC-re.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annál a résznél amikor egy motorral kell menni egy vasúti kocsi útán, hogy kell hatástalanítani a gépágyút?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Wall-Walk shot-ot, hogy lehet kivitelezni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina