Total Overdose

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cspedro
kihalt ez a topic

Valaki ir kódot léci mert naon kell kösszike.
The Protector
Elküldtem az e-mail címedre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csá!
vkinek még megvan a zene??
Mert nagyon kéne!
email: [email protected]
valaki küldjön nekem cracket a total overdose-hoz:[email protected]
Nekem is eltudnátok küldeni pár zenét a játékból???
E-mail:[email protected]
tom h 1 kicsit levok maradva😊 ewlöre is thx
AtiRadish
Kb. a felenel jarsz

grebber
Valaki megtudná mondani mennyi lehet még kb a gamebõl?

Ott vagyok amikor 3 kamint kellett ellopnom a rakpartról majd utánna bejutni egy bázisra és kiirtani mindenkit.Jöttek zsaruk is de õket ledarálták pik pak.

Next PC upgrade: 2022

El küldtem a kért számot, remélem oda ért 😊
Szeva kéne a totál over dose zenéje mert nagyon bejön ez a stílus a játék is meg a zene is ha valakinek megvan akkor az küldje el erre az e-mail címre [email protected],elõre is kössz............
tomas10
király

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

The Protector
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml#Total Overdose v1.0 No-

Ez itt crack.gamecopyworld.com------------------itt mindenhez van crack.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!!!valaki segitsen nagyon nagy Total Overdose-os rajongo vagyok... 😄 de nincsen crackem😞😞 ha valaki irna [email protected] vagy pedig ide és elmondaná honnan lehet müködö cracket szerezni hozzá mer az anti-blaxx os crack nem müxik nekem de lehet hogy csak bénán csinálom na mind1 aki tud segitsen nekem lécci 😊 elöre is köszi!!
AtiRadish
Hat pedig csak annyit kell csinalni! Szet kell loni az agyut (es nem leesni a motorrol xd) es meg van nyerve a jatek!

Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
Colton
?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hol lehet 100% Savegamet találni amoben benne van minden öszzeszethetõ cuccu(dupla Pisztoly,piros csepp,fehér csepp)

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

cicai
Sziasztok!
Mi annak a szának a címe ami a Total Overdose fõmenüjében és a Fejcserés támadás c. filmben volt amikor táncoltak a kávézonál.
Azt tudom, hogy valami Mexicoi zene (Rap)
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Eagle16
hali!
végigvittem köszi!
A targonca villáját a page up és page down billentyûkkel lehet emelgetni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De mit kel csinálni a targoncával mert én már mindent próbáltam a targoncával de semmi sem sikerült.
Shep
targoncával ha jól emlékszem

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is pont itt akadtam el pedig már mindenel próbálkoztam.Úgy,hogy aki tudja segítsen.
Eagle16
Nagyon tuti game csak a bombás részénél elakadtam...kinyitottam vmi oldalsó nagy silóajtót és a vonatra kéne rakni a bombát vagy mi...azt hogy kell odavinni?Valaki tudja???

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Senki nem emléxik?
Elakadtam azon a pályán amikor a parasztoknál négy vmit kell felrobbantani (még a játék elején van). 3-at felrobbantok, azt is amin csak le kell csúszni de a 4.-hez nem tudok bejunti. Nem tud vki segíteni?
Gerbill
Egyik szerver kiválaszt és tölti: crack

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Joe1980 neked indul a total overdose ha van cracket hozzá akkor írj!!
sziasztok nem mükszik a total overdose
valaki tudna egy crack fájlt adni hozzá
email címem:[email protected]
Létszi írjatok
mike0013
hát igen, ezzel én is egyetértek.
nagyon jó játék, tele akcióval és pazar kivitelezéssel

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Végigvittem e játékot és egész pozitiv véleményem van.Ez a game az elejétöl a végéig (amit sajna a punisherröl nem tudok elmondani) szorakoztató volt.EGY
KURVAJÓ AKCIÓJÁTÉK,és lehet végigviszem mégegyszer.Totalios overdosos akciojátekosz.csao<#hamm><#nevetes1>
van hozzá 😊

Hogy lehet végtelen töltény?😊Amugy calás nincs hoizzá ugye? Nem mintha kéne😄 De hát egy GTa-féle gamem szükséges😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Én bocs nem tartok ottt...Van egy videóm:http://www.speedshare.org/C72su2NoS1 az egyik pályárol sztem szar de van egy jó mozdulat benne nézzétek meg köszzi...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Plz valaki,ha tud segitsen már!!!!!
Sziasztok.Tudnátok nekem segiteni? Az OVERDOSED pályán vagyok ,és van egy olyan feladat,hogy" Find the antitode to save tommy and trust".õket megtaláltam ,de az "antitode" merre van?plz help.köszönöm.csao
na ez is egy offtopic

amúgy a barlangba van egy lift ott kék föl menni

a végéna vontaos motoros rész nagyot üt sztem

jó de mond már meg hogy kell mert meghalok

én is ott szarakodtam vele, de már rég kijátszottam ugy fél éve

a mikng of evilsnél mit kell csinálni már a csonakon túl vagyok

Hát jobb, mint az szar punisher!😄
Halfer
én is leálltam ott vele elõször ... 😄

xy21
Én már letöröltem!!!
Felbaxta az idegeim az a bombás rész!!!

constantin
Kibebaszott jó ez a játék.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

xy21
thx!!!Elég nehéz lessz akkor!!!

Halfer
egy teherszállító kiskocsival el kell vinned a vonatra!

xy21
Ott tartok hogy benn vagyok valami vonatos izénél és van egy bomba egy liften és ketyeg az idõ leeresztem a bombát de nem tom mit kell vele csinálni!!!
HELP kéne ide!!!

Oldal 1 / 10Következő →